واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ تير ۱۳۹۳ (۱۲:۲۶ب.ظ)
معاون امور عمراني استاندار همدان: مشکل اصلي شهرداري همدان نداشتن درآمد پايدار است معاون امور عمراني استاندار همدان در ديدار اعضاي هيأت امنا و شوراي پژوهشي مرکز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر همدان گفت: مشکل اصلي شهرداري همدان نداشتن درآمد پايدار است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود رضا عراقي در ديدار اعضاي هيئت امنا و شوراي پژوهشي مرکز مطالعات شوراي اسلامي شهر همدان اظهار کرد : ريشه مشکلات شهرداري همدان نداشتن درآمدهاي پايدار است چرا که شهرداري بايد هزينه خدماتي که به شهروندان ارائه مي کند را اخذ کند.
محمود رضا عراقي با بيان اينکه نيازمند تعامل بيشتر با شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان هستيم، گفت : براي تبادل نظر و هماهنگي بيشتر در تصميمگيريها بايد اين جلسات به صورت ماهي يک بار برگزار شود
عراقي با اشاره به اينکه اساس کار ما بر پايه خردجمعي است،گفت: کار بر اساس خردجمعي تمرين و گذشت ميخواهد و در وهله اول بحث خرد جمعي حرف سادهاي به نظر ميرسد اما با نگاهي موشکافانه مشاهده ميشود که کاري سخت است.
عراقي اظهار کرد: در اتاق فکر بايد با توليد فکر و انديشه ايده داد و در کارهاي اجرايي در حين حرکت ، خود را اصلاح نمود چرا که نميتوان کار اجرايي را به خاطر بروز برخي مشکلات تعطيل کرد
وي اضافه کرد: بزرگترين افراد انديشه ورز هم که در کار اجرايي قرار ميگيرند از استانداردهاي خود عدول کرده و براي پيشبرد اهداف کارهاي اجرايي انعطاف نشان ميدهند چرا که بين کار اجرايي و فکر کردن تفاوت وجود دارد
معاون امور عمراني استاندار همدان در بخش ديگري از سخنان خود ريشه مشکلات شهرداري را نداشتن درآمدهاي پايدار دانست و عنوان کرد: شهرداري بايد هزينه خدماتي را که به شهروندان ارائه ميدهد را دريافت کند.
محمود رضا عراقي گفت: شهرداري در دريافت هزينههاي خدماتي از شهروندان بايد از اقشار ضعيف و کم درآمد هزينه کمتري دريافت کند و يارانهها نيز بيشتر به دست افراد کم درآمد برسد.
وي با اشاره به اينکه طرح توانمندسازي حاشيه شهر طرح خوبي است، بيان کرد: در مديريت شهري هم بايد رضايتمندي مردم را در نظر گرفت و هم نفع آنها را و اگر فقط به رضايتمندي بينديشيم مشکلات شهروندان که نفع آنهاست در آينده حل نميشود چرا که رضايت مردم مقطعي است.
معاون امور عمراني استاندار همدان گفت: همه بايد به شرح وظايف و قدرت قانوني شوراي اسلامي شهر احترام بگذاريم چرا که با تقسيم قدرت در بين مردم از فساد در قدرت جلوگيري ميشود.
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين جلسه با اشاره به اهداف راهاندازي مرکز مطالعات و پژوهشهاي شورا گفت: با توجه به وضعيت مديريت شهري در کشور و تجربه سه دوره گذشته شوراي اسلامي شهر، اين مرکز با دو هدف استفاده از نظرات کارشناسي ديگر شهروندان، جامعه دانشگاهي، مديران بازنشسته و صاحبنظران و همين طور با توجه به اينکه مديران شهري به علت ترافيک و ازدحام فرصت فکر کردن ندارند ايجاد شده است.
رضا ميرزايي افزود: در اين مرکز با بهرهگيري از اساتيد دانشگاهي و افراد صاحبنظر و همين طور مديران اجرايي علم و عمل با هم تلفيق ميشود تا از مديريتهاي سليقهاي و شخصي در مديريت شهري جلوگيري به عمل آيد
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان در ادامه با اشاره به مصوبه دولت در خصوص واگذاري 60 درصد از ناوگان اتوبوسراني درون شهري به بخش خصوصي با 10 درصد قيمت، افزود: با اجراي اين مصوبات مشکلات عديدهاي در بخش حمل و نقل عمومي ايجاد شده است و براي مثال اتوبوس170 ميليون توماني با 17 ميليون تومان واگذار شده و در حال حاضر به 300 دستگاه اتوبوس نياز داريم و به کمک دولت براي حل اين مشکل نياز است
وي گفت: مديريت شهري در اجراي پروژههايي از جمله ايجاد فضاي سبز 90 هکتاري روبهروي فرماندهي انتظامي استان، پارک 48 هکتاري پارک ملل، تپه حاجعنايت و ساماندهي وروديهاي شهر به خصوص بلوار بسيج نيازمند کمک دولت است.
نرگس نورالله زاده عضو شوراي اسلامي شهر همدان و رئيس مرکز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر همدان به ارکان اين مرکز اشاره کرد و گفت: رکن اول اين مرکز با عضويت هفت نفر از اعضاي شورا، يک نفر هيأت علمي و معاونت برنامهريزي شهرداري همدان تشکيل شده که تاکنون 16 بار تشکيل جلسه داده است.
نورالله زاده افزود: يکي ديگر از ارکان اين مرکز شوراي پژوهشي است که با عضويت 10 نفر از اساتيد دانشگاهها و بازنشستهها شکل گرفته و از اول سال جاري تاکنون شوراي پژوهشي شش جلسه تشکيل داده است
رئيس مرکز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر همدان به تشکيل اتاق فکر در کنار اين مرکز اشاره کرد و يادآور شد: با همفکري اساتيد و صاحبنظران طرحها به صحن شورا ارائه و بعد از تصويب در شوراي اسلامي شهر به مرحله اجرا گذاشته ميشود و تاکنون اتاق فکر 27 جلسه با 300 نفر ساعت با حضور 44 نفر از اساتيد تشکيل داده است.
شهردار همدان نيز با بيان اينکه مغايرتهايي در طرح تفصيلي وجود دارد که نيازمند بازنگري و انجام طرح مطالعاتي و پژوهشي است، گفت: اگر مرکز مطالعات و پژوهشها در شوراي اسلامي شهر سه سال پيش شکل گرفته بود امروز اين مشکلات را نداشتيم
سيدمصطفي رسولي به ساخت و سازهاي غيرمجاز و بيرويه در شهر اشاره کرد و گفت: براي جلوگيري از بروز ساخت و سازهاي غيرمجاز به همکاري تنگاتنگ راه و شهرسازي با مرکز پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر نياز است.
رسولي با بيان اينکه شهرداري کارهاي خود را انجام ميدهد، گفت : طي دو ماه گذشته بيش از 270 ميليارد ريال در سطح شهر آسفالتريزي شده است.
وي با بيان اينکه توان شهرداري در تأمين منابع مالي محدود است، از اختصاص مبلغ40 ميليارد ريال براي اتوبوسهاي درون شهري در همدان خبر داد و افزود: مديريت ارشد استان بايد دستگاههاي مختلف و به خصوص خدماترسان را براي همکاري با مرکز پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر مجاب کند تا يک طرح مطالعاتي و علمي انجام شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]