تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860373094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روند تأخير پروازها دوباره صعودي شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روند تأخير پروازها دوباره صعودي شد
چالش هميشگي سفرهاي هوايي در ايران نه تنها تمامي ندارد بلكه اين مشكل روز به روز تشديد مي‌شود


چالش هميشگي سفرهاي هوايي در ايران نه تنها تمامي ندارد بلكه اين مشكل روز به روز تشديد مي‌شود به طوري كه بر اساس گزارش منتشره از سوي سازمان هواپيمايي كشوري، ميانگين تأخير پروازهاي شركت‌هاي هوايي داخلي از طريق فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بين‌المللي امام خميني (ره) طي خرداد ماه سال جاري به ۸۵ دقيقه افزايش يافت.
به گزارش «جوان»، اين رقم در حالي اعلام شد كه پيشتر ميانگين تأخيرهاي پروازي در ايران نيم ساعت اعلام شده بود اما حدوداً با افزايش 3 برابري نسبت به سه سال گذشته اعلام شده است. البته تأخير 85 دقيقه‌اي اعلام شده، محدود به دو فرودگاه اصلي بزرگ و اصلي كشور است كه طبيعتاً بيشتر از ساير فرودگاه‌هاي كشور به استانداردهاي جهاني نزديك هستند وگرنه با احتساب تأخيرهاي صورت گرفته در 50 فرودگاه ديگر، اين رقم با افزايش چشمگيري همراه خواهد بود.
بر اساس اطلاعات رسمي، سالانه بيش از ۲۸ ميليون مسافر از طريق فرودگاه‌هاي كشور به سفر مي‌روند كه فرودگاه مهرآباد با بيش از ۱۳ ميليون مسافر در رأس آنها قرار دارد. سالانه بيش از پنج ميليون مسافر نيز از طريق فرودگاه بين‌المللي حضرت امام‌خميني (ره) در مسيرهاي خارجي جابه‌جا مي‌شوند.  سازمان هواپيمايي در اين گزارش آورده است: در حالي كه ميانگين تأخير پروازهاي هوايي طي ارديبهشت ماه و فروردين ماه سال جاري به ترتيب ۷۷ و ۷۱ دقيقه بود، طبق گزارش سازمان هواپيمايي كشوري ميانگين تأخير هر يك از پروازهاي شركت‌هاي هوايي كشور با روند صعودي در خرداد ماه سال جاري به ۸۵ دقيقه افزايش يافت.  طبق اين گزارش، شركت هواپيمايي ايران‌اير به عنوان شركت حامل پرچم طي سه ماه گذشته بالاترين ميانگين تأخير پروازها را با ۸۷، ۱۰۴ و ۱۱۵ دقيقه به خود اختصاص داد و شركت هواپيمايي كيش‌اير بدون هيچ تأخيري، پروازهاي برنامه‌اي خود را به خوبي مديريت كرد تا مسافران بتوانند به موقع به مقاصد خود سفر كنند.
آمار منتشره حاكي از آن است كه روند تأخير پروازهاي هوايي در فرودگاه بين‌المللي امام و فرودگاه مهرآباد همواره در سال جاري روند صعودي داشته و اين سبب سرگرداني بيشتر مسافران هوايي در اين دو فرودگاه بزرگ كشور شده است.
در گزارش سازمان هواپيمايي كشوري پس از شركت هواپيمايي ايران‌اير، شركت هواپيمايي آسمان با ميانگين ۹۹ دقيقه تأخير در هر پرواز در رتبه دوم، شركت هواپيمايي آتا با ۹۵ دقيقه و شركت ايران ايرتور كه يكي از زيرمجموعه‌هاي ايران‌اير است با ۸۷ دقيقه تأخير در رتبه‌هاي بعدي قرار گرفته‌اند.
براساس اين گزارش شركت هواپيمايي نفت در رتبه پنجم، هواپيمايي قشم در رتبه ششم، هواپيمايي زاگرس در رتبه هفتم و هواپيمايي سپاهان با ميانگين ۶۸ دقيقه تأخير در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.
همچنين شركت هواپيمايي تابان با ميانگين ۶۶ دقيقه در رتبه نهم، ماهان با ۶۴ دقيقه در رتبه دهم و كاسپين نيز با ۶۲ دقيقه تأخير رتبه يازدهم را به خود اختصاص داده‌اند.
در گزارش سازمان هواپيمايي كشوري شركت هواپيمايي اترك اير با ۵۸ دقيقه تأخير پروازي و شركت هواپيمايي معراج با ۵۰دقيقه ميانگين تأخير پرواز رتبه سيزدهم تأخير پروازهاي هوايي كشور را در خرداد ماه سال جاري به خود اختصاص دادند.
در آخرين آمار ارائه شده از سوي سازمان هواپيماي كشوري، شركت هواپيمايي ماهان با انجام يك هزار و ۱۳۹ پرواز در مسيرهاي داخلي و خارجي بيشترين پرواز و شركت‌هاي معراج و سپاهان با انجام ۱۳ و ۲۲ پرواز در رتبه پايين اين آمار كه مربوط به خردادماه سال جاري است، قرار گرفته‌اند.
شركت هواپيمايي ايران‌اير با يك هزار و ۶۹ پرواز در رتبه دوم قرار گرفت و شركت آسمان با ۸۳۰ پرواز در رتبه سوم و شركت هواپيمايي آتا با ۴۸۲ پرواز رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
در خرداد ماه سال جاري شركت هواپيمايي زاگرس با ۴۵۹ پرواز رتبه پنجم و هواپيمايي كيش اير با ۳۰۴ پرواز هوايي و بدون هيچ تأخيري در رتبه ششم قرار گرفتند.
طبق گزارش سازمان هواپيمايي كشوري شركت هواپيمايي حامل پرچم (ايران‌اير) در خرداد ماه سال جاري در مجموع يك هزار و ۶۹ پرواز انجام داد كه از اين تعداد ۵۸۹ پرواز اين شركت در مسيرهاي داخلي و خارجي با تأخير انجام شد كه ميانگين تأخير هر پرواز هوايي اين شركت به ۵۷ دقيقه رسيده است.
در خرداد ماه سال جاري از يك هزار و ۱۳۹ پرواز شركت ماهان ۵۶۴ پرواز آن با تأخير انجام شد كه ميانگين تأخير هر پرواز اين شركت به ۳۲ دقيقه رسيد و شركت آسمان نيز با ۸۳۰ پرواز ۳۸۳ پرواز خود را با تأخير انجام داد كه ميانگين تأخير هر پرواز اين شركت‌ها نيز به ۴۶ دقيقه افزايش يافته است.
در گزارش سازمان هواپيمايي كشوري آمار تأخير ۱۴ شركت هوايي مورد بررسي قرار گرفته كه با انجام پنج هزار و ۳۵۲ پرواز، ميانگين تأخير اين شركت‌ها به ۸۵ دقيقه و ميانگين تأخير هر يك از پروازهاي هوايي شركت‌هاي يادشده به بيش از ۴۰ دقيقه افزايش يافته است.
اين در حالي است كه ميانگين تأخير اين شركت در ارديبهشت ماه سال جاري ۳۱ دقيقه و فروردين ماه سال جاري ۳۷ دقيقه بوده است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن