واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی: کمبود واکسن تب مالت مشکل کشوری است تبریز - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: کمبود واکسن تب مالت مشکل کشوری بوده و مختص این استان نیست.

بهراد زندیه روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به شیوع تب مالت در بین دام های استان اظهار کرد: متاسفانه آذربایجان شرقی از این حیث در جمع شش استان آلوده کشور قرار گرفته و تقسیم بندی واکسن تب مالت نیز بر اساس میزان آلودگی و از سوی سازمان دامپزشکی کشور انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون و به دلیل کمبود واکسن تب مالت، از 3.7 میلیون راس گوسفند موجود در استان تنها دو میلیون راس و از 500 هزار راس گاو نیز 250 هزار راس علیه این بیماری واکسینه می شوند.
زندیه گفت: البته اداره کل دامپزشکی استان سعی کرده تا مناطق آلوده استان شامل شهرستان های ملکان، مراغه و بستان آباد را به طور کامل واکسینه کند و این اقدام موجب پایین آمدن واکسیناسیون در سایر شهرستان می شود.
وی همچنین با اشاره به تولید مرغ های بدون آنتی بیوتیک (مرغ سبز) در استان اظهار کرد: تاکنون یک هزار تن از این نوع مرغ تولید وعرضه شده و برای بالا بردن این میزان، نیاز است تا همکاری های بخشی زیادتر شود.
زندیه همچنین از شناسنامه دار کردن مرغ های تولیدی و زدن بارکد برروی تخم مرغ ها به منظور بالا بردن سطح سلامت تولیدات دامی در استان خبر داد و گفت: متاسفانه مرغداری های فاقد پروانه در این بخش همکاری های لازم را انجام نمی دهند و در چندین مورد، کار به تشکیل پرونده و ارجاع به دادگستری کشیده شده است.
وی با اشاره به نبود میدان دام استاندارد در استان اظهار کرد: متاسفانه در بخش انتقال و یا ساماندهی میادین دامی موجود در استان با دو مشکل مقاومت فرهنگی و سیاسی مواجه هستیم به گونه ای که نه مردم در این راستا با اداره کل دامپزشکی همکاری می کنند و نه فرمانداران و شهرداران.
زندیه با بیان اینکه شعار ˈتولید سالم از مزرعه تا سفرهˈ سرلوحه کارهای سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته افزود: مشکلاتی در بخش تولیدات دامی در سطح استان وجود دارد اما نگران کننده نیست و اداره کل به طور مداوم ازمرحله تولید تا رسیدن به مرحله مصرف، بر تولیدات دامی نظارت دارد و همانند گذشته نیست که تنها بر کشتار این محصولات ناظر بود.
7233/245
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
16/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]