تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826192590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادداشت سفیر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سالروز استقلال الجزایر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

یادداشت سفیر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سالروز استقلال الجزایر تهران- ایرنا- محمود محمدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر در مقاله ای که در روزنامه دولتی الشعب بمناسبت بزرگداشت استقلال الجزایر و پنجاهمین سالگرد روابط ایران با الجزایر تحت عنوان «روز پیروزی حق بر باطل» منتشر شد خود را در شادی مردم الجزایر برای آزادی و استقلال سهیم کرده است.


به گزارش ایرنا، متن کامل مقاله محمود محمدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر بدین شرح است:
پنجم ژوئیه 1962سالگرد استقلال الجزایر و 6 ژوئن 1944سالگرد آزادی پاریس از نیروهای آلمان نازی می باشد . این دوملت در مقطعی از تاریخ، یکی سلطه گر و دیگری زیر سلطه قرارگرفت ،اما هر دو قربانیان اشغالگری و نسل کشی و توحش بوده اند.
این دو ملت زمانی در مقابل هم و زمانی در کنار یکدیگر با ستمگر و اشغالگر جنگیده اند با این تفاوت که وقتی فرانسه توسط نژادپرستان هیتلری اشغال شد با حمایت ملت شجاع الجزایر به آزادی و استقلال رسید اما ملت الجزایر نه تنها پشتیبانی برای استقلال نداشت بلکه همه دولت های عضو ناتو نیز بر اساس بند 5 اساسنامه این پیمان متعهد بودند تا الجزایر به استقلال نرسد.
تلخ تر اینکه حتی پس از توافق دوگل برای اعطاء استقلال ، جریانی ازقدرت در فرانسه دست به هر جنایتی زدند تا قول ژنرال دوگل به مبارزین الجزایری (که به امید کسب استقلال خود در کنارفرانسویان برای آزاد سازی پاریس از اشغال آلمان جنگیده بودند)عملی نشود.
لیاقت شجاعت و از خود گذشتگی ملت الجزایر را می توان رمزکسب استقلال الجزایر و شیوه اثبات حقانیت این ملت مسلمان دانست و آن را پیروزی خون بر شمشیر نامید زیرا بسیاری از اندیشمندان از جمله آلبر کامو ، فرانتس فانون و مانیو کانلی معتقدند که ملت الجزایر به رهبری جبهه آزادی بخش ملی افلان،ژنرال دوگل و ملت فرانسه را مجبور به اعطاء استقلال نمود و این اجبار بیش از آنکه از طریق اسلحه باشد با شیوه تبلیغاتی و بین المللی کردن حقانیت خود بوده است تا فرانسه را وادار به تسلیم دربرابر اراده ملت نماید.
مردم مسلمان الجزایر فراموش نکرده اند دستگیری نمایندگان شجاع آنان از جبهه ازادی بخش ملی (بن بلا ، رابح بیطاط، حسینایت احمد ، کریم بلقاسم) توسط استعمار فرانسه قبل از امضاءتوافقنامه استقلال در اویان فرانسه با هدف در هم شکستن شخصیت و روحیه انقلابی آنان، در حالیکه این انقلابیون با دستان بسته لیکن غرور و توکل افتخار آفرین ابهت و قدرت استعمار را در هم شکستند و ملت خود را از یوغ استعمار نجات دادند.
زنان و مردان مظلوم الجزایری که همه روزه سینه هایشان آماج گلوله های سازمان مخوف مسلح فرانسوی OAS قراری می گرفت، با ایمانی راسخ در برابر ستمگران ، شعار ازادی استقلال سردادند تا فرزندانشان امروز پنجم ژوئیه را جشن بگیرند و از ازادی، استقلال و دمکراسی و مهمتر از همه هویت اسلامی – عربی- امازیغی خود به عنوان یک ملت مستقل و شایسته سخن بگویند.
زنان افتخار آفرینی چون زهره بیطاط مظهر عقلانیت و نجابت زن الجزایری ، جمیله بوباشة (بوپاشا) الگوی مقاومت زن مسلمان در برابراشغالگران و جمیله بوحیرد ، نامشان از مرزها گذشت و بر دل وروح جوانان ازادی خواه و استقلال طلب دیگر ملت های تحت سلطه در قاره افریقا، آسیا ، امریکای لاتین و حتی اروپا نشست.
آنان که پس از صدور حکم اعدام کلامشان چون شمشیر بر تارک ستمگران فرو آمد در لوح زرین تاریخ انقلابیون جهان ثبت شد هنگامی که فریاد زدند : ˈبا اعدام ما به کسانی خدمت می کنید که تشنه خونریزی هستند اما ما برای ازادی کشورمان می میریم و با کشتن ما نمی توانید ازادی و استقلال الجزایر را سلب کنیدˈ.
آنان که (مانند) ژان پل سارتر فیلسوف و سیمون دوبوار نویسنده معروف فرانسوی با انتشار کتابی با نام جمیله بوباشة (بوپاشا) از او و همرزمان شجاعش تمجید و فرانسه را سرزنش کردند .
اگر (چه) دوره استعمار زدایی و خلق سازمان ها و جریانات سیاسی وانقلابی دهه 1960 در افریقا، امریکای لاتین و اروپا و جهان اسلام به خلق ادبیات شعر، هنر و فرهنگ سیاسی ،انقلابی ازادی، عدالت اجتماعی و دموکراسی انجامید.
سیام*9254**1449

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن