تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870941527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروی انتظامی به بالاترین بلوغ متناسب با تهدیدات محیطی رسیده است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نیروی انتظامی به بالاترین بلوغ متناسب با تهدیدات محیطی رسیده است


فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: ناجا و سایر ساختارهای امنیتی کشور به بالاترین بلوغ خود متناسب با تهدیدات محیطی رسیده و نسبتا به روز شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، اسماعیل احمدی مقدم روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم انتظامی امین در جمع خبر نگاران  افزود: این دانشگاه باید فعالیت های خود را در آموزش های تکمیلی متمرکز کند و چنانچه قصد دارد با تربیت نیروی انسانی در محیط های امنیتی کشور و همچنین بیرون از مرزها نقش آفرینی کرده و الگو باشد، باید تراز علمی خود را افزایش دهد.

وی با اشاره به ارتقا مراکز تحقیقاتی و هیات های علمی در دانشگاه علوم انتظامی گفت: دانشگاه و مراکز تحقیقاتی، موتور توسعه برای تحقق اهداف چشم انداز هستند.

احمدی مقدم با بیان اینکه نگاه ما به دانشگاه نسبت به 10 سال گذشته متفاوت شده است، ادامه داد: دانشگاه خزانه نشاء نیروی انتظامی است زیرا آینده نیروی انتظامی از این دانشگاه به دست می آید.

وی افزود: رویکرد علمی ناجا، رویکرد انسان محوری دینی و نه اومانیستی است و از مزیت های نیروی انتظامی نظم، بویژه نظم ظاهری و سازمانی است و براین اساس باید داشته های خود را حفظ و تقویت کرده و نواقص موجود از جمله کارگاه و آزمایشگاه ها را به سرعت تکمیل کنیم تا در شان و تراز نیروی انتظامی باشد.

احمدی مقدم با اشاره به تکمیل کادر علمی، دوره های تکمیلی، دوره های فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه علوم انتظامی گفت: کسب علم نافع از عبادات است البته نه علمی که برای ساخت موشک و ظلم و سلطه جویی و مبارزه با حاکمیت خدا استفاده شود.

فرمانده ناجا افزود: دانشگاه علوم انتظامی باید به باطن علوم دست یابد، هرچند باید علوم ظاهری و مادی را نیز مدنظر قرار دهد.

احمدی مقدم با اشاره به اشکال علم در غرب و محدود کردن علوم غربی به حیات دنیای مادی گفت: دانشگاه علوم انتظامی باید در مسیر حیات معنوی و حقیقی حرکت کند و باید حقیقتی را که از سوی غرب کنار گذاشته شده به عنوان هدف قرار دهد.

وی انضباط، آمادگی جسمانی، معنویت، و دانش را از اولویت های این دانشگاه برشمرد و افزود: در این دانشگاه پلیس تربیت می کنیم، براین اساس نظم از اولویت های ماست هرچند باید اولویت های ما جابجا شود و تغییر کند اما در وهله اول شجاعت، انگیزه، سلامت و روحیه خدمت به مردم از اولویت های اول ناجا به شمار می آید.

به گفته وی، ساختارها، روش ها و تاکتیک ها در نیروی انتظامی باید متحول شود و لازم است متناسب با مسایل امنیتی، شاخص های مناسب در اولویت قرار گیرد.

فرمانده ناجا تصریح کرد، اکنون در شرایطی که در کشورهای دیگر ناامنی و بی ثباتی حاکم است، ایران در امن ترین شرایط قرار دارد، گرچه در حاشیه های مرزها حوادث کوچکی رخ می دهد، اما نیروی انتظامی و ساختارهای امنیتی شرایط امنی را برای مردم فراهم کرده اند.

مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم انتظامی امروز در این دانشگاه برگزار شد.

سردار علی بختیاری در حکمی از سوی سردار احمدی مقدم، به مدت سه سال در جایگاه سرلشگری به عنوان رئیس دانشگاه منصوب شد.

همچنین سردار محمدتقی عصار رئیس سابق دانشگاه علوم انتظامی امین به عنوان معاون نیروی انسانی نیروی انتظامی معرفی شد.


یک شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن