واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۳۲ب.ظ)
پارک علم و فن آوري قزوين به نخبگان کميته امداد خدمات ارائه مي دهد رئيس پارک علم و فن آوري قزوين از آمادگي اين مرکز براي ارائه خدمات علمي به نخبگان تحت حمايت کميته امداد امام خميني (ره) خبرداد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي رجب پور رئيس پارک علم و فن آوري قزوين اظهارداشت: پارک علم و فن آوري متأثر از شعار سال براساس راهبرد فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي حرکت مي کند.
وي ادامه داد: پارک علم و فن آوري مرکز علمي است که در استان قزوين 70 شرکت علمي را شناسايي کرده و پيگيري مي کند تا رشد حضور اين شرکت ها افزايش يابد به طوري که جامعه در بخش هاي مختلف از بدنه علمي برخوردار شود.
رئيس پارک علم و فن آوري قزوين اضافه کرد: اگر اين شرکت ها افزايش يابد علاوه برايجاد اشتغال پايدار اقتصاد پايدار و عدم اتکاي اقتصاد کشور به نفت را شاهد خواهيم بود.
وي تصريح کرد: اگر کميته امداد امام خميني(ره) نخبگان و استعدادهاي درخشان را به ما معرفي کند ما آمادگي داريم تا برنامه هاي آموزشي و مشاوره اي را براي آنها برپا کنيم.
هدايت صفري مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين نيز در ادامه گفت: کميته امداد امام خميني (ره) مدلي است که حضرت امام خميني(ره) در نخستين روزهاي انقلاب براساس موازين اسلامي تأسيس کردند چراکه رسيدگي به محرومان و نيازمندان يکي از راهبردهاي اساسي حکومت اسلامي است.
وي ادامه داد: کميته امداد امام خميني(ره) در دو عرصه بسيارمهم فعاليت مي کند يکي اِعمال مديريت حمايت از انسان هاي ضعيف وديگري احياء و تقويت سنت هاي حسنه اسلامي است تا در جامعه فضاي سبقت در خيرات بسط و توسعه يابد.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين اضافه کرد: هنر اين نهاد بر اين محور است که استضعاف فرهنگي جامعه هدف را با برنامه هاي مختلف فرهنگي بگيرد که در اين زمينه فعاليت هاي فرهنگي از جمله برگزاري کلاسهاي آموزشي ،آموزش مهارتهاي زندگي، سبک زندگي اسلامي و ارائه مشاوره تخصصي براي جامعه هدف را تدارک ديده است.
وي تصريح کرد: يکي ديگر از رويکردهاي کميته امداد اين است که جامعه هدف خويش را که به دليل فقر و نداري در استرس و اضطراب هستند و عزت نفس و کرامت آنها به دلايلي خدشه دار شده است را مورد حمايت مادي و معنوي قرار دهد تا اين دسته از افراد جامعه نيز به توانمندي برسند و بتوانند در عرصه هاي مختلف اجتماع حضور داشته باشند.
صفري اعلام کرد: کميته امداد تعميرگاه فقر است نه پارکينگ فقر، ما نمي خواهيم خانواده هاي نيازمند در اين نهاد رسوب پيدا کنند بلکه رويکرد اين نهاد توانمندسازي خانواده هاي آسيب ديده است و در همين راستا بسته هاي حمايتي متنوعي را براي جامعه تحت پوشش خود تدارک ديده است.
وي خاطرنشان کرد: کميته امداد برنامه اي از خدمات را طراحي کرده که به صورت عمومي و تخصصي متناسب با نياز خانواده ها اعم از اشتغال و کاريابي در يک بازده زماني و بصورت هدفمند و زمانداربراي آنها ارائه مي شود.
مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين اعلام کرد: در حال حاضر کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين يک هزار دانشجو و سه هزار و 500 دانش آموز تحت حمايت اين نهاد مقدس هستند که بخشي از اينها استعدادهاي درخشان هستند که با حمايت هاي انجام شده در عرصه هاي مختلف علمي به جايگاه خوبي دست يافته اند.
وي عنوان کرد: برخي از اينها نخبه و داراي استعداددرخشان و برخي کارآفرين هستند رويکرد ما بر اين محور است که فکرها و ايده ها ي آنهارا تبديل به محصول و محصول را تبديل به ثروت کنيم.
صفري تأکيد کرد: يکي ديگر از رويکردهاي کميته امداد امام خميني(ره) اين است که توانمندسازي خانواده ها را در شقوق مختلف و ارتقاي بهره وري در جامعه هدف را پيگيري کند در واقع ما به دنبال فهم مشترک در جامعه هستيم که خوشبختانه در بسياري از بخش ها به اين مهم رسيده ايم و مي توانيم بيشتر از اينها با همکاري پارک علم و فناوري و ساير سازمانها به اهداف مهم اين نهاد که همان ارائه خدمات مناسب و مطلوب به نيازمندان متناسب با نياز آنها است دست يابيم.
وي يادآور شد: همکاري هاي ما سبب مي شود تا ذائقه دهک هاي کم درآمد جامعه از خدمات نظام ولايي شيرين تر شود و اعتماد مردم به نظام اسلامي افزايش يابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]