واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر حوزه های علمیه کشور:ستاد تعامل حوزه با آموزش و پرورش تشکیل شده است ایرنا - بوشهر- مدیر حوزه های علمیه کشور گفت:درقم ستادی درحوزه علمیه ایجاد شده که به دنبال تعامل سازنده با آموزش و پرورش است.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری،یکشنبه دردیدار با مدیرکل و معاونان آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: این ستاد توانسته در استان های کشور با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش اقدامات مفیدی انجام دهد.
وی بیان کرد: یکی از وظایف حوزه های علمیه درکنار آموزش و پرورش ایجاد شرایط مناسب برای تعلیم و تزکیه دانش آموزان برای تربیت مدیران آینده کشور است که دارای تعهد و تخصص توامان باشند.
حسینی بوشهری گفت: با استفاده از طلبه های آشنا به کار با دانش آموزان می توانید به ارتقای سطح فکری، اجتماعی و دینی دانش آموزان اقدام کنید.
نماینده استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: درپایان هرسال با بررسی های انجام شده اگر این طرح موفقیت آمیز بود، می توانید برای سال های بعد ادامه دهید و اگر دارای کاستی هایی باشد به برطرف کردن مشکلات اهتمام ورزید.
امام جمعه موقت قم ادامه داد: آموزش و پرورش وظیفه حساس و خطیری برای ارتقای سطح فکری و تربیت نسل آینده به عنوان مدیران متعهد این نظام ولایی به عهده دارد.
آیت الله حسینی بوشهری گفت: مقوله آموزش و پرورش نه تنها درکشور ما بلکه درهمه جوامع که نیاز به تربیت نیروی انسانی کارآمد دارند از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به توطئه های دشمنان نظام علیه ملت ایران گفت: آنها به دنبال بی تفاوت کردن جوانان این مرز و بوم نسبت به آینده کشور و سست کردن باورها واعتقادات دینی دانش آموزان هستند وحوزویان در کنار مسوولان آموزش و پرورش باید برنامه های مناسبی برای مقابله با هجمه های دشمن تدارک ببینند.
نماینده استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری گفت: با یک تربیت دینی و توجه به ابعاد اعتقادی و ارزشی می توان اقدام به پرورش نسلی از دانش آموزان کنونی برای آینده این نظام کرد که با همه وجود برای خدمت به آب و خاکشان آماده باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با استفاده از تجارب حوزه های علمیه می توان زمینه تربیت دانش آموزان با آموزه های دینی را فراهم کرد.
اصغر حصیری افزود: تربیت صحیح دانش آموزان در ابعاد دینی، اخلاقی، علمی، آموزشی، اجتماعی و کشف استعدادهای آنان درکنار هدایت و رشد متوازن روحی، معنوی و جسمانی می تواند در قالب همکاری مشترک آموزش و پرورش و حوزه های علمیه ایجاد شود.
وی با اشاره به مشکلات گسترده فرهنگیان و مدارس در بخشی از نقاط استان بوشهر اظهارکرد : از560 معلمی که در شهرستان عسلویه به عنوان نماد صنعت استان و کشور به امر تدریس اشتغال دارند حدود 400 نفر تقاضای انتقالی داده اند.
حصیری علت درخواست انتقالی معلمان از این شهرستان را کمبودهای فراوان امکانات رفاهی و معیشتی عنوان کرد و افزود : هر چند تلاش می شود با افزایش سهمیه برای این شهرستان در دانشگاه فرهنگیان زمینه تربیت و به کار گیری بومیان این شهرستان فراهم شود اما مشکلات کنونی معلمان که در کانکس های مجردی زندگی می کنند، مطلوب نیست.
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در جزیره خارگ که از آن به عنوان نماد حماسه و مقاومت یاد می شود 50 درصد مدارس تخریبی است. ک/2
7203/539 /675
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]