تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816313427




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصفیه آب های آلوده با استفاده از میکروب در دانشگاه شریف


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تصفیه آب های آلوده با استفاده از میکروب در دانشگاه شریف تهران-ایرنا-پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف با طراحی روشی جدید، میکروب ها را برای تصفیه آب های آلوده به خدمت گرفتند.


به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، روش جدید تصفیه بیولوژیکی که پیش از این فقط در سه کشور آمریکا، آلمان و نروژ به کار گرفته شده بود، پس از 20 سال تلاش هم اکنون به همت محققان داخلی و به صورت صنعتی در کشور اجرا شده است.
تصفیه خانه های میکروبی هر چند فناوری با سابقه ای در جهان به شمار می رود اما روش جدید تصفیه بیولوژیکی آب که برای رفع آلودگی پساب های صنعتی توسعه داده شده، نسبت به روش های دیگر ساده تر بوده و از کارآیی بالاتری برخوردار است.
سرپرست طرح توسعه سامانه های بیورآکتورهای بیولوژیکی با استفاده از بستر متحرک در این باره گفت: با استفاده از این روش می توان حجم تصفیه خانه های فعلی را به نصف کاهش داد.
دکتر مهدی برقعی افزود: یک رآکتور آزمایشگاهی 20 تا 30 لیتری که با روش جدید ساخته شده می تواند روزانه 150 لیتر آب را تصفیه کند.
به گفته این استاد دانشگاه، نمونه صنعتی نصب شده در قیطریه تهران با حجمی معادل سه هزار لیتر، روزانه 15 هزار لیتر آب را تصفیه می کند و این طرح اکنون در جزیره کیش و پتروشیمی بندر امام نیز اجرا شده است.
رییس قطب بیوتکنولوژی ایران درباره روش های تصفیه بیولوژیکی آب گفت: در این روش ها گروهی از میکروب های هوازی برای تجزیه آلودگی های آب استفاده می شوند و این میکروب ها در یک مخزن قرار می گیرند که به آن بیورآکتور گفته می شود.
برقعی نحوه عملکرد تصفیه خانه های مجهز به بیورآکتورهای بیولوژیکی با بستر متحرک را این گونه شرح داد: آب های آلوده به ترکیبات نفتی، ترکیبات سمی و مواد مضر صنعتی و ارگانیک، پس از ورود به مخزن مورد هوا دهی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: این مخزن در واقع یک بیورآکتور است که داخل آن میکروب های چسبیده به یک بستر پلاستیکی خاص، شناور هستند و این میکروب ها با مصرف اکسیژن و مواد غذایی موجود در آب به تدریج مواد آلاینده را تجزیه می کنند، سپس این ترکیبات از آب خارج می شوند و در نهایت میکروب ها نیز از آب جدا شده و آب تمیز از تصفیه خانه خارج می شود.
برقعی تاکید کرد: این روش هر چند به نظر ساده می رسد اما چالش هایی را نیز پیش رو دارد که محققان دانشگاه صنعتی شریف پس از 20 سال تلاش و صرف بیش از 100 میلیون تومان هزینه آن ها را حل کرده و اکنون در حال بهبود قابلیت های این روش و اجرای آن در مراکز صنعتی دیگر هستند.
سرپرست گروه توسعه این فناوری به چالش های موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: میکروب به شرایط محیطی وابسته است و اگر شرایط مهیا باشد به درستی کار خود را انجام می دهد، به همین دلیل بزرگترین چالش ما مقابله با شرایط آب و هوایی ایران است زیرا در ایران آب شور فراوان است و میکروب در مقابل این آب ها آسیب پذیر است و از طرفی گروه تحقیقاتی باید طرحی را ارائه می داد که ساده و ارزان بوده و به راحتی قابل اجرا باشد.
وی در ادامه با تاکید بر توانمندی های صنعتی مرکز بیوشیمی دانشگاه صنعتی شریف افزود: در حال حاضر توانسته ایم با غلبه بر چالش های طرح، آن را به صورت صنعتی اجرا کنیم و الان ضمن تلاش برای بهبود طرح با یکی از پتروشیمی های کشور برای احداث یک رآکتور بزرگ 10 میلیون لیتری وارد مذاکره شده ایم که امید است با اجرای آن بتوانیم خدمت ارزشمندی در راستای سلامت جامعه انجام دهیم.
علمی (1)**1055**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن