تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830072724




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرنوشت «بیمه مهریه» به کجا رسید؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سرنوشت «بیمه مهریه» به کجا رسید؟
کد خبر: ۴۱۳۳۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳ - 04 July 2014


«بیمه مهریه زنان» یکی از چالش برانگیزترین موضوعات دولت دهم در حوزه زنان بود که تیرماه سال 91 سر زبان‌ها افتاد. مسئول پیگیری این بیمه زهره سادات لاجوردی- مدیر سیاسی - فرهنگی مرکز سابق امور زنان و خانواده- بود. به گفته او این بیمه به سد نبود اعتبار برخورد و نافرجام ماند.

به گزارش ایسنا، لاجوردی با بیان این مطلب اظهارکرد: حدود خرداد ماه سال 92 آخرین پیگیری‌های ما برای به سرانجام رساندن بیمه مهریه صورت گرفت و جلساتی با وزارت دادگستری و یکی از صندوق‌های بیمه برگزار کردیم. ستاد دیه نیز از این طرح ما استقبال کرد؛ اما به علت تغییر دولت و نبود امکان تامین اعتبار، بیمه مهریه مسکوت باقی ماند.

وی افزود: در دولت دهم موضوع «بیمه زنان خانه دار» نیز مطرح بود که در صورت تامین اعتباراین بیمه امکان پرداختن به بیمه «مهریه» نیز فراهم می‌شد.

لاجوردی درباره مزایای بیمه مهریه اظهار کرد: این نوع بیمه نه تنها به سود زندانیان دیه بود، بلکه زوج می‌توانست به مرور مبلغی را برای پرداخت مهریه همسرش پس انداز کند. از سوی دیگر مهریه زن نیز ایمن می‌شد.

به گزارش ایسنا، تیرماه سال 91 لاجوردی ازارایه پیشنهاد بیمه شدن مهریه زنان خبرداده و گفته بود: براساس این پیشنهاد، مرد با توجه به وسع و توان مالی خود از ابتدای ازدواج، مبالغی را به صورت تدریجی به عنوان بخشی از مهریه برای زن پس‌انداز می‌کند.

او همچنین از تعامل با صندوق‌های بیمه به منظور تحت پوشش بیمه قراردادن مهریه نیزخبر داده و اظهار کرده بود: لازم است در این زمینه با صندوق‌های بیمه مذاکراتی انجام شود البته بیمه کردن موارد غیردولتی دشوار است. با این حال لازم است با برگزاری جلساتی و تعامل با صاحبنظران به راهکارهای اجرایی و قانونی در این زمینه دست یافت؛ چراکه بیمه شدن «مهریه» به نظر می‌رسد راهکاری برای حل مشکل مهریه است.

لاجوردی گفته بود: جلسات متعددی با رییس ستاد «دیه» داشته‌ایم و کارگروهی با حضور مسئولان سازمان زندان‌ها، قوه قضاییه، روانشناسان و جامعه‌شناسان تشکیل داده‌ایم.در این کارگروه به این نتیجه رسیدیم که اعتبارلازم برای بیمه کردن مهریه به صورت پلکانی تخصیص یابد و ابتدا مهریه‌هایی که رقم خیلی بالایی ندارند مانند 14 سکه بیمه شوند.

با توجه به زیاد بودن تعداد مردانی که ناتوان از پرداخت مهریه همسر خود هستند باید راهکارهایی اندیشیده شود که در درجه اول استحکام خانواده‌ها به هم نخورد و قوانین وضع شده باعث پیوند بیشتر خانواده شود و از طرف دیگر نیز نباید این طور تلقی شود که زندانی کردن باعث حل موضوع مهریه می‌شود. بنابراین طرح‌های پیشنهادی چون بیمه شدن «مهریه» راهگشای مناسبی برای چنین معضلاتی است.

این پیشنهاد مرکزسابق امور زنان موافقان و مخالفان بسیاری پیدا کرد. موافقان، بیمه مهریه را پشتوانه مناسبی برای زنان به ویژه زنانی می‌دانستند که شوهر آنان بر اثر حادثه‌ای فوت می‌کند، در مقابل مخالفان این طرح هم ، مهریه را یک امر شخصی و خانوادگی می‌دانستند.

با وجود همه تلاش‌ها و اظهار نظر موافقان و مخالفان، بیمه مهریه هم مانند بیمه زنان خانه‌دار به علت تامین نشدن اعتبار به حاشیه رانده شد.

لازم به ذکر است؛ علیرغم پیگیری خبرنگار ایسنا از معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، این معاونت پاسخی درباره دیدگاه و اقدامات خود در زمینه بیمه مهریه زنان ارائه نکرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن