تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844577687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیلی در مورد مواضع آینده مسعود میرکاظمی/ چرا میرکاظمی از کمیسیون انرژی رفت؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تحلیلی در مورد مواضع آینده مسعود میرکاظمی/ چرا میرکاظمی از کمیسیون انرژی رفت؟

تحلیلی در مورد مواضع آینده مسعود میرکاظمی/ چرا میرکاظمی از کمیسیون انرژی رفت؟
میرکاظمی دست از وزارت نفت نخواهد شست. او به همراه حامیان مجلسی و رسانه‌ای خودش، منتظر اعلام رای کرسنت هستند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین انتخابات کمیسیون انرژی چندی قبل برگزار شد و میرکاظمی (وزیر معزول نفت) از سمت ریاست این کمیسیون کنار رفت.

کارشناسان مستقل و برخی رسانه‌های هوادار دولت، از این اقدام اظهار خشنودی کرده و از همین فرصت استفاده کرده تا نگاه دوباره‌ای به کارنامه‌ی او در مقام وزارت نفت و همچنین ریاست کمیسیون داشته باشند.

در این مجال، اصلاً قصد نداریم که کارنامه‌ی میرکاظمی را بررسی کنیم (هرچند این کارنامه، به هیچ روی نمره‌ی حداقل قبولی را هم نمی‌گیرد).

به هر حال شیوه‌های مدیریت او در تمامی حوزه‌هایی که به «نفت» مرتبط می‌شود، حاکی از عدم تسلط و اشراف او به این مقوله است (از قبیل حذف مدیران ریشه‌دار نفتی؛ پتروشیمی بیستون، توقف سوآپ، راه‌اندازی‌های نمایشی فازهای پارس جنوبی و موارد متعدد دیگر در دوران تصدی وزارت نفت؛ به گونه‌ای که حتی احمدی‌نژاد هم تاب تحمل او را از دست داد).

به یاد داریم که بعد از برکناری میرکاظمی، عملاً وزارت نفت شاهد حضور ۲ سرپرست و نهایتاً انتخاب وزیر بعدی بود.

بدین ترتیب اوپک در طول «یک سالی» که ایران به عنوان رئیس آن سازمان انتخاب شده بود، تعداد چهار رئیس را به خود تجربه کرد!

بعد از دولت یازدهم، میرکاظمی از همان ابتدای معرفی زنگنه، و حتی بعد از کسب رای اعتماد از مجلس، جبهه‌ی تهاجمی گرفت و بیش‌ترین مصاحبه را در مورد نقد عملکرد زنگنه با رسانه‌ها داشت.

او طوری در مورد مدیریت و رفتار زنگنه در حوزه‌ی وزارت نفت صحبت می‌کرد که گویی خودش سال‌ها زمام وزارت نفت را برعهده داشته و این وزارت‌خانه را در مسیر توسعه قرار داده است! آمارهای بانک مرکزی در «تراز حساب‌های ملی» و محاسبات مربوط به «ارزش افزوده‌ در بخش‌های مختلف» حاکی است که این ارزش افزوده‌ در بخش نفت برای سال ۱۳۸۸ (یعنی سالی که دکتر میرکاظمی سکان نفت را در اختیار داشت) مصادف با رشد منفی (نزدیک به منفی ۴ درصد) به نسبت دوره‌ی قبل از آن است.

اکنون دوران ریاست دکتر میرکاظمی به پایان رسیده است. اما برخلاف تمامی تحلیل‌های موجود، به نظر می‌رسد که اکنون وی می‌تواند نقش بسیار پررنگ‌تری را در مواجهه‌ی منتقدانه برعلیه وزارت نفت داشته باشد. به چند دلیل:

1 - هم‌اکنون هیچ‌کدام از «لیدرها»ی مجلس، در عمل «رئیس کمیسیون» نیستند. مطهری، نادران، توکلی، پزشکیان و ... از این دسته هستند.

به بیان دیگر «جریان‌سازی» الزاماً محدود به این نخواهد بود که یک نماینده حتماً «رئیس کمیسیون» باشد. دقت کنیم که هر نماینده به فراخور شخصیت و نفوذ و امکان لابی‌گری خود می‌تواند «جریان‌ساز» و «تاثیرگذار» باشد؛ از جمله میرکاظمی می‌تواند چنین نقشی ایفا کند.

2 - هنگامی که میرکاظمی در قامت «رئیس کمیسیون» باشد، لاجرم نمی‌تواند هر موضعی را در ارتباط با وزارت نفت اتخاذ کند؛ چرا که این موضع؛ قاعدتاً «موضع کمیسیون» تلقی خواهد شد که ممکن است در داخل کمیسیون، جریان‌ها و یا نظراتی مخالف «آن موضع» وجود داشته باشد. بنابراین دست میرکاظمی به عنوان «رئیس کمیسیون» تا حدودی بسته بود.

اما اکنون وی یک نماینده‌ی معمولی است و می‌تواند تمامی رفتارهای خود را طبق قانون داشته باشد و هیچ محذوریتی هم در قبال «وجود اجماع» و یا «عدم وجود اجماع» پیرامون مواضع خود احساس نکند.

بنابراین میرکاظمی در شکل فعلی خود می‌تواند در مورد همه‌ی امور وزارت نفت (طبق قانون) اظهارنظر کند. او می‌تواند به راحتی از وزرا سؤال کند و قانع نشود و سؤال را به صحن بکشاند.

3 - دکتر میرکاظمی حالا وقت بیش‌تری دارد. می‌تواند بر روی زمینه‌های دلخواه خود تمرکز کرده و با فراغ بال، نسبت به موضوعاتی که دوست داشته باشد، هر موضعی را اتخاذ کند. مسلماً انتقاد از وزیر نفت، یکی از همین مواضع خواهد بود.

4 - میرکاظمی از حمایت مطلق یک خبرگزاری برخورار است. با شناختی که داریم، شکی وجود ندارد که آن خبرگزاری، خود را بالاتر از نماینده‌ای چون میرکاظمی می‌داند.

از سوی دیگر بعد از خرداد 92 شاهد بودیم که هرگاه مواضع میرکاظمی در جامعه‌ی کارشناسی و حتی عامه‌ی مردم جایی پیدا نکرده است، بلافاصله به سراغ همین خبرگزاری رفته است. اکنون میرکاظمی با طیب خاطر به انتقاد از وزارت نفت خواهد پرداخت؛ گو آن‌که رسانه‌ی فوق دائماً در حال انتشار مستندات!! و و مکاتبات و مدارک فراوانی در رابطه با عملکرد وزارت نفت است و گویی به منابعی در این زمینه متصل شده است.

6 - بعید است میرکاظمی در انتقاد از وزارت نفت به گونه‌ای عمل کند که بخواهد سؤال از وزیر مربوطه را به صحن علنی بکشاند؛ چرا که حسب تجربه شاید مجبور به «قانع‌شدن» شود! ولی مسلماً در مهلت باقی‌مانده از عمر این مجلس، وزیر نفت را به کمیسیون خواهد کشانید.

به هر تقدیر میرکاظمی دست از وزارت نفت نخواهد شست. او به همراه حامیان مجلسی و رسانه‌ای خودش، منتظر اعلام رای کرسنت هستند.




1393/4/13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن