تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827573421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشخیص زودرس آلزایمر با کمک نشانگرهای زیستی/ کشف نقش یک پروتئین در تشخیص


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری
تشخیص زودرس آلزایمر با کمک نشانگرهای زیستی/ کشف نقش یک پروتئین در تشخیص
بیماری آلزایمر، یکی از اختلالات عملکرد مغزی است که به تدریج توانایی ذهنی بیمار را مورد تحلیل قرار می دهد. اکنون محققان راه حلی برای تشخیص زودرس آلزایمر در بیماران یافته اند. 



به گزارش خبرگزاری مهر، آلزایمر، یکی از بیماری های شایع در دوران سالمندی است که با اختلالات حافظه، زوال عقل، توهم و هذیان گویی همراه است. در این بیماری، سلول های مغزی به تدریج تخریب شده و فرد دچار فراموشی می شود و دیگر قادر به یادآوری وقایع گذشته یا ثبت رخدادهای جدید در مغزش نیست. زمان تشخیص این بیماری بسیار مهم است زیرا اگر در اوایل پیشرفت بیماری باشد می توان از تاثیر آن کاست اما اگر دیر تشخیص داده شود، این بیماری می تواند شخص را تا پای مرگ پیش ببرد. درمان خاصی برای این بیماری وجود ندارند و درمان های موجود بیشتر شامل درمان های نشانه هایی مانند درمان های اختلالات رفتاری یا تجویز داروهایی برای کاهش روند سیر بیماری است اما اکنون محققان با استفاده از نشانگرهای زیستی نه تنها قادر به تشخیص زودرس این بیماری شده اند بلکه این روش نسبت به روش های قبلی قابل اطمینان تر است.  گروهی از متخصصان مغز و اعصاب بین المللی به مدت 9 سال بر بیماری آلزایمر، معیارها و همینطور تشخیص این بیماری متمرکز شدند. معیارهای مهم تشخیص این بیماری، نشانگرهای زیستی هستند که به عنوان نشانه های اصلی مورد آسیب شناسی قرار گرفتند. با این رویکرد جدید، امکان تشخیص آلزایمر در مراحل اولیه بیماری میسر شده است. پرفسور "دوبوا" سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید: "علائم این بیماری با اختلالات حافظه، مشکلات عمده در جهت یابی فضا و زمان، اختلالات رفتاری، از دست دادن استقلال شخصی و ... همراه است. بیماری زوال عقل می تواند باعث فوت بیمار شود در صورتی که با بررسی ضایعات و همینطور تغییرات شکل مغزی می توان از این بیماری پیشگیری کرد." روند و بررسی تشخیص بیماری در روش جدید در این مطالعه، بیماران به دو دسته جداگانه تقسیم شدند: 80-85 درصد بیماران جزو موارد معمولی نام گرفتند که با اختلالات حافظه دست و پنجه نرم می کردند و 15 -20 درصد باقی مانده نیز بیمارانی بودند که با اختلالات شدید حافظه ای، رفتاری یا کلامی مواجه بودند. در هریک از این دو مورد نشانگرهای زیستی مورد بررسی قرار گرفت. به گفته محققان و عصب شناسان در هر یک از دو فیلد بیماری، می توان نشانگرهای زیستی بیماران آلزایمری را به چند روش مورد بررسی قرار داد: مایع مغزی نخاعی را به روشی موسوم به پونکسیون کمری (Lumbar Puncture) یا همان گرفتن مایع مغزی نخاعی مورد بررسی قرار داد.  بررسی میزان پروتئینی با نام "پپتید بتا آمیلوئید": این مولکول در ساخت و همینطور پلاک آمیلوئید که از علائم مشخص آلزایمر است، نقش دارد. آمار باورنکردنی ابتلا به آلزایمر در حال حاضر  بیش از 40 میلیون نفر در جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند و پیش بینی می شود تعداد یبماران جهانی تا سال 2050 میلادی سه برابر شود. اگرچه نتایج این مطالعه می تواند راه حل جدیدی برای تشخیص زودرس بیماران آلزایمری باشد اما هنوز مسیر طولانی تا درمان صد در صد این بیماری باید پیموده شود.


۱۳۹۳/۴/۱۳ - ۱۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن