تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844117668




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار یک نماینده مجلس درباره «شیخ الاسلامیزه» کردن استیضاح وزیر علوم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هشدار یک نماینده مجلس درباره «شیخ الاسلامیزه» کردن استیضاح وزیر علوم
بعد از اصرار مخالفان دولت به جلو بردن طرح استیضاح وزیر علوم در بهارستان، یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشدار می دهد که این طیف ها مترصد این هستند تا جلسه استیضاح وزیر علوم به جلسه ای شبیه جلسه استیضاح شیخ الاسلامی، وزیر کار احمدی نژاد تبدیل شود تا از این مسیر بتوانند فضا را برای برکناری فرجی دانا آماده کنند.
آفتاب: به گزارش پیام نو، بعد از انتشار اخبار مربوط به رایزنی هیات رئیسه مجلس با استیضاح کنندگان رضا فرجی دانا، الیاس نادران از مخالفان دولت در مجلس گفت که استیضاح کنندگان منتظر نظر رئیس مجلس نیستند و طرح استیضاح همچنان دنبال خواهد شد. استیضاحی که با دو محور عزل و نصب های وزارت علوم و بحث سه هزار بورسیه جنجالی پیش می رود.


حجت الله درویش پور، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اما برخلاف مخالفان وزیر علوم به پیام نو می گوید که این یک استیضاح سیاسی است و استیضاح کنندگان تا کنون هیچ بحث علمی را بریا استیضاح وزیر علوم در کمیسیون تخصصی مجلس مطرح نکرده اند. وی همچنین روایتی از خطرات جلسه استیضاح وزیر علوم اراده می کند و می گوید وزیر نباید اجازه دهد تا این جلسه، شبیه جلسه استیضاح وزیر کار دولت سابق بشود.


احتمالا استیضاح کنندگان کوتاه نمی آیند


درویش پور درباره وضعیت کنونی طرح استیضاح رضا فرجی دانا می گوید: «طرح استیضاح وزیر علوم تحویل هیات رئیسه شده اما تا الان اعلام وصول نشده است. اگر استیضاح کنندگان اصرار بر استیضاح وزیر علوم داشته باشند که به نظر می رسد چنین است، این طرح اعلام وصول خواهد شد. البته خود هیات رئیسه هم می تواند با پادرمیانی خطر را از وزیر علوم دور کند و آنها مشغول این کار هم هستند، البته معلوم نیست که نهایتا چقدر موفق باشند».


اما نکته مورد تاکید این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس این است که یک سری از استیضاح کنندگان «نه با توضیحات وزیر علوم و نه با میانجی گری هیات رئیسه مجلس قانع نخواهند شد». او درباره فضای عمومی مجلس در قبال این طرح استیضاح می گوید: «نظر عموم مجلس فعلا با استیضاح کنندگان یکی نیست، منتها رای آوردن وزیر علوم درجلسه استیضاح احتمالی به دو عامل بستگی دارد؛ یکی نوع برخورد و بیان استیضاح کنندگان است و دیگری هم نوع برخورد، بیان و دفاع موافقان آقای فرجی دانا و همینطور خود ایشان در جلسه استیضاح است».


وزیر علوم مواظب اتفاقات صحن و جلسه استیضاح  باشد


وی با بیان اینکه «یک واقعیت این است که صحن را نمی شود پیش بینی کرد»، توضیح می دهد: «همه رایزنی ها و میانجی گری ها به یک طرف و اتفاقاتی که در جلسه ۳-۲ ساعته صحن هم می افتد یک طرف. لذا اگر آقای وزیر علوم بتواند دفاع خوبی انجام دهد و البته حامیان ایشان هم خوب ظاهر شوند، امکان اینکه بتوانند یک رای دیگر را به نفع وزیر علوم بگیرند، بالا است».


حجت الله درویش پور با یادآوری اتفاقی که در جریان استیضاح عبدالرضا شیخ الاسلامی، وزیر کار محمود احمدی نژاد افتاد و برکناری او را تسریع کرد، می گوید: «آن اتفاقات معروف باعث جبهه گیری نمایندگان و نهایتا رای سفید به استیضاح شد. الان هم در بدنه مجلس وزیر علوم رای دارد، هر چند رای او یک اکثریت شکننده هستند. به نظر من شاید استیضاح کنندگان بدشان نیاید که اتفاق مشابهی در جریان استیضاح آقای فرجی دانا رخ بدهد تا رای نهایی نمایندگان در همان جلسه تغییر کند، بنابراین به نظر می رسد که وزیر علوم باید بسیار هوشمندانه عمل کند و اجازه ندهد چه در رایزنی های قبل از استیضاح و چه در آن جلسه، حاشیه ها سوار متن شوند. چون این موضوع نهایتا می تواند منجر به رای عدم اعتماد نمایندگان گردد. مخصوصا اینکه من فکر می کنم دلایل استیضاح سست است و وزیر می تواند با یک سری استدلال های منطقی و معقول و به دور از حاشیه به سوالات جواب دهد و نمایندگان هم قانع شوند».


استیضاح سیاسی است


حجت الله درویشپور در قسمت دیگری از سخنانش با اشاره به محتوای طرح استیضاح تاکید می کند: «من خودم موافق این استیضاح نیستم و فکر می کنم اگر هم لزومی برای استیضاح و یا سوال از وزیری باشد، باید بیشتر جنبه های آموزشی و علمی وزارتخانه مورد مداقه قرار بگیرد، ولی بحث امورز صرفا سیاسی است و چون خیلی سیاسی شده دیگر جنبه های فنی و تخصصی کار وزارت علوم در آن دیده نمی شوند».


مخالفان دولت مخصوصا بعد از طرح موضوع سه هزار بورسیه غیر قانونی در وزارت علوم دولت احمدی نژاد بر استیضاح وزیر علوم حسن روحانی بیش از گذشته تاکید کردند و آن را تا یک قدمی اجرا هم پیش آوردند. مخالفان دولت می گویند که حرف وزارت علوم درباره این بورسیه ها درست نیست و به همین دلیل وزیر باید حرف خود را پس بگیرد. با این حال درویش پور خطاب به استیضاح کنندگان وزیر علوم تاکید می کند: «یک ضرب المثل معروف ایرانی می گوید آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است».


اگر دولت قبل مشکلی نداشته، استیضاح کنندگان چرا نگران بورسیه ها هستند؟


وی ادامه می دهد: «وزارت علوم که نگفته می خواهد این سه هزار بورسیه را کلا ملغی کند، آمدند و گفتند که می خواهیم آن را بررسی کنیم و ببینیم که ضوابط رعایت شده یا نه. بعد اگر کسی خارج از ضوابط بورسیه شده بود، با آن فرد و کسانی که در وزارت علوم دولت قبل این کار را کرده بودند، برخورد صورت بگیرد. به نظر من اگر این ادعا وجود دارد که دولت قبل کار خود را درست انجام داده است، چه بیمی از بررسی دوباره این بورسیه ها وجود دارد که برخی اینقدر نگران هستند که می خواهند وزیر را استیضاح کنند. اگر هم این بورسیه ها درست انجام نشده است که نمایندگان اصولا باید از نشخص شدن و برخورد با موارد خلاف قانون استقبال کنند. بنابراین به نظر من این نگرانی و دغدغه و سر و صدا جای تامل دارد».


این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با بیان این موضوع که «ما برای دوستان استیضاح کننده احترام قایل هستیم» می گوید: «اما سیاسی کردن این موضوعات اصلا درست نیست، مضافا اینکه مسئولان وزارت علوم در کمیسیون آموزش و تحقیقات توضیح داده اند که ما نمی خواهیم بگوییم موارد بورسیه قطعا خلاف و غیر قانونی بوده است. آنها گفتند که فقط یک سری شبهاتی وجود دارد که باید بررسی کنیم و به نتیجه برسیم. من اصلا در جریان جزئیات این بررسی ها نیستم و لی برای خودم جای سوال اس که برای یک بررسی ساده چرا اینقدر نگرانی وجود دارد و چرا این فشارها وارد می شود».


استیضاح کنندگان در کمیسیون هیچ بحث علمی را مطرح نمی کنند


این همه در حالی است که طی روزهای گذشته، رسانه های همسو با استیضاح کنندگان وزیر علوم و مخالفان دولت همچون خبرگزاری فارس مکررا در مطالب خود از افت علمی دانشگاه ها در دولت یازدهم و سیاسی شدن آنها سخن می گویند. استیضاح کنندگان وزیر علوم هم معتقدند دانشگاه ها در ماه های گذشته سیاسی شده اند و از کار علمی عقب مانده اند. درویش پور در پاسخ به سوال پیام نو درباره این ادعاها توضیح می دهد: «من این را قبول ندارم، من نمی دانم در عرض ۸ ماه مشخص شده که دچار افت علمی شده ایم، چه شاخصه ها و آمارهایی برای آن وجود دارد؟ چه قسمتی از فاکتورهای علمی در کشور ما تغییر کرده است؟ اگر افت علمی بوده ایا قبل از ان این افت وجود نداشته و الان یکدفعه در طول ۸ ماه ما دچار افت علمی شده ایم؟ اینها را باید توضیح دهند که چرا چنین ادعایی را مطرح می کنند».


وی با توضیح درباره جلسات کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی عملکرد وزارت علوم ادامه می دهد: «ما معتقدیم که عمده اختلافات سیاسی است و نه علمی. ما در کمیسیون ندیده ایم که مباحث مربوط به سطح علمی دانشگاه ها مطرح شود و اگر هم انتقادی هست آمار و یا مستنداتی برای آن ارائه شود. از وقتی که اقای فرجی دانا آمده اند، منتقدانشان در مجلس سه موضوع را مکررا تکرار می کنند که هر سه موضوع هم سیاسی است. یکی بحث عزل و نصب ها است، دومی هم بحث دانشجویان ستاره دار است و سومی هم بحث بورسیه ها. هیچ بحث علمی هم برای انتقاد از وزارت علوم مطرح نیست». وی در پایان می گوید: «الان کسانی که معتقد به افت علمی دانشگاه ها هستند اول باید بیایند اثبات کنند که این افت علمی اتفاق افتاده است و درست می گویند. دوم هم اینکه باید مستدل بگویند که نقش وزیر علوم در این افت علمی که ادعا می کنند چیست و این افت چه ارتباطی با دولت یازدهم دارد».




تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن