واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار: واحدهای صنعتی و تولیدی غیرفعال و نیمه فعال در خوی ساماندهی می شوند خوی، ارومیه - ایرنا - فرماندار خوی از اجرای طرح ساماندهی واحدهای صنعتی و تولیدی غیرفعال و نیمه فعال در این شهرستان خبر داد.

حسین سیوانی روز پنجشنبه در نشست با مدیران کارگاه های صنعتی و واحدهای تولیدی خوی اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی واحدهای فعال، نیمه فعال و راکد اجرا می شود و در آن کارشناسان صنعت، معدن و تجارت خوی برای واحدها شناسنامه تولیدی تهیه می کنند.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه بخش صنعت در کشور افزود: اهمیت بخش صنعت در کارآفرینی و اشتغال غیرقابل انکار است.
وی اضافه کرد: پس از اجرای چند برنامه توسعه مشخص شد که بخش کشاورزی به تنهایی نمی تواند مشکل بیکاری را پوشش دهد بلکه به گفته کارشناسان اقتصادی بخش صنعت نجات بخش است و کشورمان باید به سمت صنعتی شدن برود.
فرماندار خوی گفت: شرایط اقتصادی ایران در وضعیت رکود تورمی قرار دارد و تنها گزینه ای که دولت در دست دارد استفاده از بخش خصوصی داخلی یا خارجی است و این هم در راستای سیاست های ویژه اقتصادی دولت است.
وی با بیان اینکه در خوی نزدیک به 60 واحد صنعتی راکد یا نیمه فعال وجود دارد افزود: باید واحدهای صنعتی در قالب شناسنامه فنی تعیین وضعیت شوند و در این راستا واحدهای تولیدی باید به سه دسته فعال، نیمه فعال و راکد تقسیم بندی شوند و سپس با جمع بندی مشکلات واحدهای نیمه فعال و تعطیل، وضعیت کنونی این واحدها برای بررسی به کمیته های استانی اعلام شود.
سیوانی یادآور شد: تلاش می شود مشکلات واحدها در حد امکان در خود شهرستان حل شود و نیز به توسعه و افزایش ظرفیت واحدهای فعال هم کمک خواهد شد و واحدهایی هم که معوقات بانکی نداشته باشند می توانند از تسهیلات جدید بانکی استفاده کنند.
یحیی کاظمی مدیر اداره صنعت معدن و تجارت خوی هم در این نشست گفت: در حال حاضر 40 واحد تولیدی جدید در این شهرستان در مرحله تکمیل ساختمان و تجهیز قرار دارند.
خوی با 400 هزرار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت آذربایجان غربی در 130 کیلومتری مرکز استان واقع است.
7128/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
12/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]