واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۵۱ق.ظ)
سيستم نوين آموزش تئاتر در کرمانشاه راهاندازي ميشود رئيس اداره امور هنري اداره کل هرهنگ و ارشاد اسلامي کرمانشاه گفت: سيستم نوين آموزش تئاتر در کرمانشاه راهاندازي ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج از کرمانشاه، سعيد جمشيدي رئيس اداره امور هنري اداره کل هرهنگ و ارشاد اسلامي کرمانشاه و از هنرمندان تئاتر استان، با اشاره به اينکه تئاتر به مثابه درياي بيکراني است که در صورت فهم بيشتر به اعماق آن پي ميبريم اظهار کرد: تئاتر يک هنر وارداتي است که پيشکسوتان بسياري در سطح کشور براي معرفي و ارتقاء آن در سطح جامعه تلاش کردهاند.
وي ابراز داشت: تئاتر شهر و انجمن نمايش کرمانشاه درصدد راهاندازي يک سيستم آموزشي نوين هستند که در ابتدا اصول تئوري تئاتر به علاقمندان آموزش داده شود و هر فرد براساس استعدادهاي خود يک شاخه را براي فراگيري ادامه دهد.
جمشيدي با اشاره به اينکه خود هنر تئاتر فاقد مشکل است افزود: تئاتر هنري است که با کوچکترين و محدودترين امکانات قابل اجرا است و اما هنگامي که به عنوان يک هنر گسترده و مفهومي به آن توجه ميشود نحوه پذيرش مخاطبان اهميت مييابد.
وي نگاه دولتي و غيرخصوصي به تئاتر را يکي از مهمترين مشکلات تئاتر عنوان و بيان کرد: هنر تئاتر هر زمان که داراري اعتبار و بودجه مناسب بوده پيشرفت داشته و هر زمان که از جهت مالي در بحران بوده قرار گرفته موقعيت مناسبي نداشته است که در شرايط بحراني کنون نيز ورود بخش خصوصي ميتواند يکي از بهترين راهکارها باشد.
جمشيدي دومين مشکل تئاتر را عدم سرمايهگذاري در اين حوزه دانست و افزود: با وجود اينکه تئاتر خوب ميتواند به اندازه يک فيلم سينمايي قدرت تأثيرگذاري و فروش داشته باشد اما به دلايل مختلف که عمده آنها به خود هنرمندان تئاتر در عدم تلاش براي جذب سرمايهگذاران بر ميگردد، اين هنر فاخر به سرمايهگذاران معرفي نشده است.
وي با تأکيد بر اينکه تئاتر جذابترين هنرها است زيرا برخلاف سينما و تلويزيون داراي خلاقيت و نوآوري بوده خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان براي ورود به هنر تئاتر با دو مشکل عدم اطلاعات و مطالعه کافي و تلاش براي چهره شدن در مدت زمان کوتاهي روبرو هستند.
اين هنرمند کرمانشاهي فعاليت آموزش و پرورش براي معرفي هنر تئاتر به جوانان و نوجوانان را بسيار کمرنگ دانست و بيان کرد: آموزش و پرورش با معرفي تئاتر به دانشآموزان و ترغيب آنها به اجراهاي دانشآموزي ميتواند تأثير بسزايي در معرفي اين هنر در جامعه داشته باشد.
جمشيدي به مشکل عدم استعداديابي و ضرورت برنامهريزي براي هنر اشاره کرد و افزود: تئاتر شهر و انجمن نمايش درصدد راهاندازي يک سيستم آموزشي نوين هستند که مطابق با آن ابتدا پايه و اصول تئوري تئاتر به علاقمندان آموزش داده ميشود و سپس برحسب استعدادها هر فرد شاخه مورد نظر خود را براي فراگيري ادامه ميدهد.
وي اختلاف سليقه بين هنرمندان تئاتر براساس اصول و منطق علمي را امري طبيعي و موجب پويايي هنر تئاتر دانست و اظهار کرد: رابطه بين هنرمندان تئاتر استان کرمانشاه بسيار خوب است اما برنامههايي همچون جشنوارهها رقابتهاي کاذبي را بين هنرمندان ايجاد ميکند که بايد با تدبير از ايجاد اختلاف سليقههاي عميق جلوگيري شود.
جمشيدي نقش رسانه ها را در معرفي هنر تئاتر به جامعه بسيار مهم ارزيابي کرد و افزود: تئاتر هنر پويايي است که همه هنرهاي ديگر از جمله طراحي صحنه، گرافيک و موسيقي را در دل خود جاي داده و براين اساس بايد توجه بيشتري به اين هنر داشته باشيم.
گفتني است، سعيد جمشيدي تاکنون در 35 نمايش بازي کرده و کارگرداني 5 نمايش را برعهده داشته است که امسال در اختتاميه ارديبهشت تئاتر ايران جايزه بهترين کارشناس تئاتر ايران را دريافت کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]