تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821157596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابزارهای کودکانه در تقویت رویکرد قرآنی دانش آموزان موثر است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ابزارهای کودکانه در تقویت رویکرد قرآنی دانش آموزان موثر است قم - ایرنا - مدیرکل فرهنگی، هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: استفاده از ابزارهای کودکانه مانند اسباب بازی و کتابهای داستان برای تقویت رویکردهای قرآنی در فعالیت های هنری دانش آموزان موثر است.


به گزارش ایرنا، ˈمهدی علی اکبر زادهˈ چهارشنبه شب در دومین جلسه کارگروه تقویت رویکردهای قرآنی در فعالیت های هنری آموزش و پرورش در خانه معلم شماره یک قم افزود: کودکان هر کار آموزشی را در قالب روشهای کودکانه بیشتر می پذیرند.
وی افزود: مربیان پرورشی باید ضمن توجه به این موضوع تمام آموزشهای فرهنگی و تربیتی خود در مدارس را در این قالب به دانش آموزان ارائه دهند چراکه دانش آموزان بویژه در دوره ابتدایی، آموزش در قالب روش بزرگترها را بخوبی دریافت نمی کنند.
علی اکبرزاده با اشاره به تقویت رویکردهای قرآنی در فعالیت هنری دانش آموزان، یافتن روشهای مناسب برای تحقق آن را ضروری عنوان کرد و افزود: علاوه بر اقداماتی مانند برگزاری جشنواره و مسابقه های مختلف برای آشناکردن دانش آموزان با آیات قرآن باید روشهای تلویحی و غیرمستقیم و معکوس را نیز مورد توجه قرار داد.
وی ادامه داد: مربیان آموزشی در کار آموزش با دانش آموزان وقتی به نتیجه مطلوبی رسیدند باید به آنها تفهیم کنند که این نتیجه برگرفته از آیات قرآن یا سخنان یکی از بزرگان دین است.
وی بااشاره به ضرورت به روزکردن مربیان پرورشی در مدارس با ارائه آموزشهای لازم خاطرنشان کرد: باید در جذب مربیان جدید دقت کرد.
علی اکبرزاده با اشاره به یافتن سوژه های قرآنی بعنوان یکی از روشهای تقویت رویکردهای قرآنی در فعالیت های هنری دانش آموزان تصریح کرد: فارغ از سوژه هایی مانند خوشنویسی و خطاطی آیات قرآنی که دانش آموزان بعنوان فعالیت هنری خود انتخاب می کنند، باید به فکر سوژه های دیگری نیز بود که البته در این زمینه اداره کل فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بشدت به مشورت با هنرمندان نیازمند است چرا که از همه تخصص ها در این زمینه برخوردار نیست.
وی همچنین با اشاره به طرح نهضت مطالعه مفید خاطرنشان کرد: در این طرح برنامه ریزیهایی به صورت سالانه برای علاقمند کردن گروه های سنی 4 تا 6 سال و کمتر از چهار سال به مطالعه و کتابخوانی انجام شده است.
در این نشست که منتخبی از معانان پرورشی و مسوولان فرهنگی ادارات کل آموزش و پرورش استانهای کشور در آن حضور دارند، هر یک از شرکت کنندگان به ارائه پیشنهادها و دیدگاه های خود در باره تحقق رویکرد قرآنی در فعالیت های هنری دانش آموزان پرداختند. ک/2
7403543/ 553

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




12/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن