واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ تير ۱۳۹۳ (۲۰:۴ب.ظ)
بدهي ۲۱ ميلياردي ادارات دولتي به برق تهران / افزايش ۱۸ درصدي مصرف برق پايتخت مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران گفت: ميزان گرماي هوا در تهران بين ۶الي ۷ درجه افزايش يافته وبه تبع آن مصرف برق ۱۸ درصد افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري موج؛ سيد زمان حسيني در نشست بررسي راهکارهاي صرفه جويي در مصرف برق که در محل استانداري تهران برگزار شد اظهار کرد: ميزان گرماي هوا در کل کشور ۵/۱ درجه افزايش يافته که همين امر موجب شده رشد مصرف برق از ۵ درصد به ۵/۸ درصد افزايش يابد.
وي با بيان اين مطلب که گرماي هوا ادامه خواهد يافت گفت: تامين برق در چنين شرايطي به سختي امکان پذير است بنابراين صرفه جويي ضروري است.
حسيني با اشاره به اين مطلب که سال قبل ۵ هزار مگاوات برق وارد شبکه شده افزود: امسال تاکنون توانستهايم سه هزار مگاوات وارد شبکه کنيم.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي تهران خواستار آن شد ادارات و ارگانهاي دولتي يک ساعت قبل از تعطيل شدن نسبت به خاموش کردن سيستمهاي سرمايشي اقدام کنند و گفت: اين عمل کمک خواهد تا صرفه جويي خوبي در مصرف حاصل شود.
در ادامه نشست مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق نواحي استان تهران نيز پيک روز را اثر گذار در اقتصاد کشور عنوان کرد واز استاندار تهران درخواست کرد سازمانهاي دولتي را براي رعايت صرفه جويي در مصرف برق ترغيب کند.
سيد علي بربند با اشاره به بدهي سازمانهاي دولتي به بخش برق گفت: سازمانهاي دولتي تنها ۲۱ ميليارد تومان به شرکت توزيع نواحي استان تهران بدهکارند که بايد پرداخت کنند.
وي با اشاره به اين مطلب که يک هزار و ۶۸ دستگاه اجرايي در استان تهران وجود دارد که تقريبا ۶۶۵ مگاوات برق مصرف ميکنند افزود: اگر تنها ۱۰ درصد در مصرف صرفه جويي کنند مشکل صنعت برق حل خواهد شد.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ نيز گفت: ۲۰۰ هزار مشترک برق به مشترکين شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ افزوده ميشود که قريب به ۲۰۰ هزار ميليون مگاوات ساعت برق مصرف ميکنند.
سيد محمد هاشمي اظهار کرد: ۱۰۳ پست فوق توزيع و ۱۹ پست انتقال در تهران وجود دارد که برابر با مجموع کل دو استان گلستان و مازندران است.
وي افزود: تعداد پستهاي فشار متوسط زميني در تهران ۱۰ هزار و هشتصد عدد است که ۳۵ درصد مجموع کل کشور را شامل ميشود.
هاشمي با اشاره به اين موضوع که تعداد مشترکين از ۴ ميليون مشترک بيشتر شده اظهار کرد: ميزان انرژي که سال گذشته به فروش رسيده بالغ بر ۱۷ هزار مگاوات بوده است.
وي مبلغ فروش انرژي برق را يک هزار و ۳۶۰ميليارد تومان عنوان کرد و گفت: اين ميزان ۱۵ درصد کل کشور بوده است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ پيک بار سال گذشته را چهار هزارمگاوات عنوان کرد و افزود: اين ميزان ۹ درصد کل پيک کشور بوده است.
هاشمي بيان داشت: چنين عملکردي در حالي بوده که طي ۱۰ سال گذشته حداقل توسعه را در شبکه و تجهيزات رخ داده است.
وي با بيان اين مطلب که هزينههاي برق از دو روش جاري و سرمايهاي تامين ميشود گفت: به خاطر اجراي قانون هدفمندي يارانهها مبلغ ناچيزي در اختيار شرکتهاي توزيع قرار گرفت لذا نتوانستند براي توسعه اقدام کنند.
هاشمي با تاکيد بر اين مطلب که طي ۱۰ سال گذشته حداقل توسعه در تهران چه در شبکههاي بالا دستي و چه شبکههاي توزيع روي داده عنوان کرد: فرسودگي تجهيزات و شبکههاي انتقال توزيع و فوق توزيع نيز جايگاه خود را دارد.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق تهران بزرگ با اشاره به اين مطلب که ايجاد ۵۰۰ مگاوات برق نيازمند سرمايه گذاري يک هزار و ۵۰۰ ميليارد توماني است گفت: مديريت مصرف توسط دستگاههاي اجرايي يک ضرورت جدي است که بايد نسبت به آن اهتمام ويژه شود. کنند.
هاشمي افزود: آمارها بيانگر آن است که سالانه ۲۰۰ هزار مشترک برق در شهر تهران اضافه ميشود در صورتي که بايد نسبت به کاهش جمعيت در شهر و استان تهران اقدام شود.
وي با اشاره به اين مطلب که کميسيون خاص تهران و کلانشهرها بحث کاهش جمعيت استان تهران و جلوگيري از ازدياد جمعيت استان تهران مورد بررسي قرار گرفته است، گفت: ولي اين معضل از طريق برنامههاي کوتاه مدت به سرانجام نميرسد بلکه بايد برنامههاي کوتاه مدت تبيين شود.
هاشمي ضمن تکذيب خبر جيره بندي آب در استان تهران اظهار داشت: امسال با کاهش نزولات الهي مواجه بوديم و شاهد کم آبي در استان تهران هستيم که با مديريت درست و کاهش مصرف آب به ميزان ۲۰ درصد در هر خانواده مشکل حادي در آينده نخواهيم داشت.
استاندار تهران درباره بارور کردن ابرها نيز اظهار داشت: اين طرح مطرح است ولي ما از اين طرح تاکنون برداشت خاصي نداشتهايم.
وي همچنين در مورد مبارزه با ساخت وسازهاي حاشيهاي بستر رودخانهها اظهار داشت: وضع ما نسبت به سال گذشته در خصوص برخورد با ساخت و سازهاي غيرمجاز به شدت کنترل شده است و روند ساخت وسازهاي غيرمجاز کاهش پيدا کرده است.
هاشمي بيان داشت: ۸۶۰ واحد غيرمجاز در بستر رودخانهها تخريب شده و واحدهاي صنعتي و صنفي که در بستر رودخانهها فعاليت ميکردند نيز از طريق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]