واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نگاه کشاورزان هند به آسمان - نگرانی ازافزایش خسارت خشکسالی دهلی نو - ایرنا - دیرکردن شروع بارندگی های موسمی درهند موجب نگرانی در بین کشاورزان شده و این درحالیست که مسوولان وعده می دهند که ابرهای باران زا هرچند دیر اما از راه خواهند رسید.
به گزارش ایرنا، با ادامه خشکسالی در برخی مناطق هند از جمله جنوب این کشور، نگرانی ناشی از افزایش خودکشی کشاورزان بویژه در بین پنبه کاران همچنان رو به افزایش است.
ایالت ماهاراشترا در جنوب غرب هند درسال 2013 رتبه اول خودکشی کشاورزان را داشته و 3146 کشاورز به زندگی خود پایان داده اند.
در این سال در ایالت های آندراپرادش و تیلانگانا بیش از دو هزار نفر خودکشی کردند.
اما امسال نیز خشکسالی بار دیگر به سراغ زمین های کشاورزی هند آمده و در برخی ایالت ها حدود 30 درصد نسبت به سال قبل کاهش بارندگی وجود داشته است.
در حالیکه حدود 20 روز از زمان معمول بارندگی های موسمی می گذرد این تاخیر در بارش خسارت های زیادی به کشاورزان زده و برخی محصولات با کاهش 30 تا 40 درصدی تولید همراه بوده است.
همچنین کاهش تولید موجب افزایش بی رویه قیمت برخی محصولات از جمله پیاز و سیب زمینی شده و دولت هند را وادار کرده تعرفه صادرات این محصولات را افزایش دهد.
در این حال برخی مقامات بخش کشاورزی هند خبرهای امیدوارکننده ای داده اند که می تواند روستاییان را امیدوار کند.
قائم مقام وزارت کشاورزی هند روز چهارشنبه گفت که هیچ جای نگرانی نیست.ˈاس. آیاپانˈ اظهار داشت: به دلیل بارندگی های سال زراعی گذشته، رطوبت به میزان کافی همچنان در خاک زراعی موجود است و کشاورزان هنوز تا 15روز آینده فرصت دارند.
این مقام هندی که در مراسم افتتاحیه برنامه آموزشی بنیاد خدمات تحقیقات کشاورزی هند در آکادمی ملی تحقیقات کشاورزی سخن می گفت، افزود: بنابرگزارش سازمان هواشناسی هند بارندگی ها امسال از شش جولای افزایش خواهد یافت و جای نگرانی نیست.
بیش از 60 درصد نیروی کار هندوستان در بخش کشاورزی مشغولند و محصولات بخش عمده ای از صادرات این کشور را شامل می شود.
هندوستان از تولید کنندگان بزرگ کشاورزی در سطح جهان است. کشاورزی و بخش های وابسته به آن مانند جنگل داری، بهره برداری از جنگل و ماهی گیری بیش از شش درصد تولیدات خالص داخلی هند را تشکیل می دهد.
با وجود کاهش مداوم سهم این بخش در تولیدات خالص داخلی، کشاورزی کماکان بزرگ ترین بخش اقتصادی هند است و نقشی بسیار مهم در توسعهِ اجتماعی-اقتصادی این کشور دارد.
تاکید ویژه بر کشاورزی در برنامه های پنج ساله و پیشرفت پی در پی در بخش آبیاری، فناوری های نو، استفاده از راهکارهای کشاورزی مدرن و تامین اعتبار و یارانه های کشاورزی از زمان انقلاب سبز در هند، موجب شده این کشور یکی از بالاترین بازده های کشاورزی در واحد سطح در جهان را دارا باشد.
آساق**2167 ** 275 **
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]