تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844377784




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آفریقا با ویروس مرگبار آبولا دست و پنجه نرم می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آفریقا با ویروس مرگبار آبولا دست و پنجه نرم می کند تهران - ایرنا - بدترین نمونه از شیوع ویروس ˈآبولاˈ در غرب قاره آفریقا با بی توجهی جامعه بین المللی مواجه شده و هر روز بر شمار قربانیان این ویروس افزوده می شود تا آنجا که متخصصان توصیه می کنند، وضعیت فوق العاده در این منطقه اعلام شود.


شبکه خبری ˈاسکای نیوزˈ انگلیس روز چهارشنبه در گزارشی نوشت: وجود مرزهای قابل نفوذ میان کشورهای گینه، لیبریا و سیرالئون بدان معنا است که این بیماری نه تنها مهار نشده ، بلکه روز به روز نیز بر موارد ابتلا به آن در این کشورها اضافه می شود.
ˈفیلیپ آزوماهˈ از مقام های بهداشتی منطقه ˈفویاˈ (در لیبریا) گفت: در صورت نرسیدن کمک فوری، ویروس آبولا گسترش یافته و شمار بیشتری از مردم را به کام مرگ خواهد کشید.
این گزارش افزود: به دلیل گسترش آلودگی به این ویروس و نبود آمار، محاسبه دقیق شمار کسانی که در نتیجه این بیماری جان خود را از دست داده اند، امکان پذیر نیست.
اما به صراحت می توان گفت که در این مورد اخیر شیوع بیماری آبولا، شمار تلفات در قیاس با موارد قبلی به مراتب بیشتر است.
سازمان پزشکان بدون مرز، پیشتر شیوع بیماری آبولا را بزرگ ترین در نوع خود معرفی کرده که بیشترین شمار تلفات را نیز به همراه داشته است.
اسکای نیوز افزود: در نتیجه شیوع این بیماری، تا کنون بیش از 400 نفر در نقاط مختلف سه کشور آفریقایی لیبریا، سیرالئون و گینه فوت کرده اند و هیچ گونه شواهدی مبنی بر کنترل بیماری به چشم نمی خورد.
این بیماری برای نخستین بار به مناطق پرجمعیت از جمله شهر ˈکاناکریˈ پایتخت گینه نیز سرایت کرده است.
پزشکان در یکی از مراکز درمانی در شهر فویا در لیبریا تاکید دارند که تدابیر شدیدی در جهت جلوگیری از انتشار این بیماری اتخاذ کرده اند.
آن ها از لباس های یکسره دو لایه ای و ضد آب، ماسک و دستکش دولایه، پیشبند های پلاستیکی ضخیم، چکمه های لاستیکی و عینک استفاده می کنند.
به گزارش اسکای نیوز، از جمله قربانیان این ویروس، اعضای کادر پزشکی هستند که از بیماران مبتلا به آبولا مراقبت می کردند که سرانجام خود نیز به این بیماری مبتلا شده و جانشان را از دست دادند.
شمار بالای مرگ و میر بیماران مبتلا به آبولا و نیز غفلت از بیماری و نبود درمان برای آن، باعث وحشت کارکنان بیمارستان های مناطق مرزی میان این سه کشور شده است.
ˈفرانسیس فورندیاˈ مدیر بیمارستانی در فویا که برخی کارکنانش در زمره قربانیان بیماری آبولا هستند، از فرار برخی از اعضای کادر درمانی این بیمارستان خبر داد.
آزوماه که از دست اندرکاران مبارزه با آبولا در این منطقه است، می گوید که مورد اخیر شیوع این بیماری در ماه مارس (اسفند/فروردین) و همزمان با ورود یکی از مسافران مبتلا از گینه به فویا آغاز شد.
این زن دو روز پس از بستری شدن در تنها بیمارستان کوچک فویا درگذشت، اما در همین زمان 11 نفر را در همان بیمارستان مبتلا کرده بود که دو نفرشان پرستار بودند.
لیبریا نیز سه هفته را بدون هرگونه گزارش آبولا سپری کرد، اما در اواخر ماه مه (اردیبهشت) بیماری که مدتی در منطقه آلوده به این ویروس در سیرالئون حضور داشت، وارد این کشور شد و عده زیادی را که شش نفرشان فوت کردند، آلوده کرد.
از آن زمان تا کنون شیوع و گسترش این بیماری در بسیاری از شهرهای لیبریا، گینه و سیرالئون ادامه دارد و موارد متعدد مرگ در اثر این بیماری گزارش شده است.
آزوماه افزود: در فرهنگ لیبریا شستن جسد فرد فوت شده، مراقبت از آن به مدت یک هفته و حتی بوسیدن و غذا خوردن با جسد مرسوم است و به نظر من همین رسم باعث انتشار ویروس شده است.
به گفته وی، عامل دیگری که به انتشار این بیماری کمک کرده است، پنهان کردن آن از سوی فرد بیمار از بیم طرد شدن است.
آن چه اکنون اهمیت دارد این است که دست کم در لیبریا، به عنوان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، کمک چندانی از سوی جامعه بین المللی صورت نگرفته و مردم این کشور به تنهایی با این بیماری مرگبار دست و پنجه نرم می کنند.
پرفسور ˈپیتر پیوتˈ پزشکی که برای اولین بار ویروس مرگبار آبولا را شناسایی کرد، در گفت و گو با شبکه اسکای نیوز هشدار داد که این بیماری که در 90 درصد موارد به مرگ بیمار منتهی می شود، اکنون چنان منطقه وسیعی را تحت تاثیر قرار داده که مهار کردنش بسیار دشوار است و بدون توجه و مراقبت دقیق، روز به روز نیز گسترده تر می شود.
وی که اکنون مدیر دانشکده ˈبهداشت و درمان بیماری های حاره ای لندنˈ است، توانست نخستین شیوع این بیماری در ˈزئیرˈ در سال 1976 را کنترل کرده و مانع از گسترش بیماری شود.
از علایم این بیماری می توان به تب بالا، نارسایی اندام ها و خونریزی شدید اشاره کرد. تماس با مایعات بدن فرد بیمار می توان باعث انتقال ویروس شود و درمانی تا کنون برایش یافت نشده است.
به گفته پیوت، از آن زمان تا کنون این بیماری بیش از 20 بار در مناطق مرکزی و غربی آفریقا شیوع یافته، اما همه گیری اخیر در گینه، لیبریا و سیرالئون بی سابقه بوده است.
وی افزود: در این مورد اخیر بیش از حد تعلل کرده ایم، در مورد بیماری هایی مانند آبولا بهتر است به واکنش بیش از حد متهم شویم تا دست کم گرفتن اوضاع.
به اعتقاد این پزشک، بحران اکنون از یک مشکل محلی فراتر رفته و منطقه ای شده است.
وی می گوید که احتمال درگیر شدن کشورهای دیگر نیز با بیماری آبولا وجود دارد و به همین دلیل باید وضعیت فوق العاده اعلام کرد.
خاورم**9156**1651

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن