واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۱۰ق.ظ)
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر کشور عنوان کرد؛ اختصاص 5 هزار ميليارد ريال براي تقويت ناوگان هوايي جمعيت هلال احمر رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر کشور تقويت پايگاه هاي امداد هوايي در استانها را از اهداف اين سازمان بيان کرد و گفت: مجلس شوراي اسلامي امسال پنج هزار ميليارد ريال براي تقويت ناوگان هوايي مصوب کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، پير حسين کوليوند افزود: امدادگران بايد با فراگيري مهارت هاي لازم در سه محور آمادگي، پيگيري و پاسخگويي به بهترين نحو عمل کنند.
وي اظهار کرد: تلاش مي شود تا موقعيت اجتماعي و معنوي امدادگران در جامعه تثبيت شود بدين منظور در کمسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي صحبت هايي در مورد جانبازان و شهداي امدادگر انجام گرفته است.
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر کشور تقويت پايگاه هاي امداد هوايي در استانها را از اهداف اين سازمان بيان کرد و گفت: مجلس شوراي اسلامي امسال پنج هزار ميليارد ريال براي تقويت ناوگان هوايي مصوب کرده است.
کوليوند با بيان اينکه اين جمعيت نگاه ويژه اي به تقويت استانهاي کشور به بالگرد دارد و در نظر است همه استانها را تجهيز کنيم گفت: بايد ديد دولت از اين رقم چقدر تخصيص مي دهد تا بر اساس آن برنامه ريزي و اقدام شود.
وي يادآور شد: در حال حاضر 17 فروند بالگرد در کشور تحت پوشش جمعيت هلال احمر قرار دارد که بين استان هاي مختلف مي چرخند.
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر کشور کاهش دوره خدمت سربازي امدادگران، شرايط سختي کار و توان افزايي را از ديگر موضوعات مهم و در دست بررسي خواند و گفت: تقويت ناوگان امداد هوايي نيز از موضوعات مهم است که در صورت تخصيص اعتبار مورد نياز تعدادي بالگرد براي هر استان يک مورد خريداري مي شود.
کوليوند بيان کرد: ساماندهي انبارهاي امدادي در دستور کار است که در اين باره نيز نيازمند مساعدت هستيم و در صدد تجهيز جمعيت هلال احمر به تکنولوژي نوين امدادي هستيم.
وي با اشاره به اينکه سمنان با توجه به قرار گرفتن در مسير مشهد مقدس و ارتباط با هشت استان کشور نيازمند ايجاد اين پايگاه است ادامه داد: سمنان در برف و کولاک سال گذشته شمال و نيز امداد رساني نوروزي در محور تهران - مشهد شايستگي هاي خود را نشان داده است نيازمند ايجاد اين پايگاه است.
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر کشور از اجراي طرح مطالعاتي پايگاه هاي امداد و نجات در کشور خبر داد و گفت: هلال احمر در قالب برنامه اي جامع در نظر دارد بر اساس ميزان خطرپذيري و شرايط اقليمي پايگاه هاي امداد و نجات را توسعه دهد.
کوليوند با بيان اينکه اين مطالعات ظرف پنج تا شش ماه آينده نهايي مي شود گفت: در نظر است پس از اين مطالعات بر اساس نيازها درخواست بودجه شود و پايگاههاي امداد و نجات را توسعه دهيم.
وي سياست اين جمعيت را پايگاه محوري و شعبه محوري بيان کرد و يادآور شد: در حال حاضر 500 پايگاه امداد نجات جاده، کوهستان و دريا در کشور فعال است.
رئيس سازمان هلال احمر استان سمنان نيز با بيان اينکه مراحل اجرايي ساخت پايگاه امدادي و امداد هوايي استان سمنان بررسي شد، گفت: اين پايگاه از سال 89 در زميني به مساحت 10 هکتار در کيلومتر 12 محور سمنان - تهران با تعريف فضاهايي نظير انبارهاي امدادي، آشيانه بالگرد و پد فرود بالگرد و فضاهاي جانبي در دست ايجاد است.
حسن شکرالهي افزود: مراحل اجرايي شامل ديوارکشي و محصور کردن زمين، احداث نگهباني، احداث دو فونداسيون سوله انبارها و اجراي و بخشي از محوطه سازي تاکنون با اعتباري بالغ بر پنج ميليارد ريال انجام شده است.
وي ادامه داد: پيگيري ها براي تامين 20 ميليارد ريال اعتبار احداث آشيانه بالگرد در دست انجام و تخصيص است و نماينده سمنان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين خصوص پيگيري هايي داشته است.
تخصيص 540 ميليون ريال اعتبار براي ساخت انبار امدادي پايگاه بين شهري خرقاني شاهرود
رئيس سازمان هلال احمر استان سمنان افزود: ساخت انبار امدادي پايگاه بين شهري خرقاني با زيربناي 120 متر مربع و با هزينه 540 ميليون ريال نيز آغاز شد.
شکرالهي افزود: پد فرود بالگرد پايگاه خرقاني نيز با توجه به موقعيت پايگاه و برفگير بودن منطقه طبق استانداردهاي سازمان امداد و نجات در ابعاد 15 در 15 و برآورد تقريبي 350 ميليون ريال آغاز شده است.
وي همچنين در خاتمه با اشاره به ضرورت ساخت انبار امدادي پايگاه چشمه علي با زيربناي 120 متر مربع در سايت پايگاه جاده اي چشمه علي گفت: اين پروژه نيازمند 690 ميليون اعتبار است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]