واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ تير ۱۳۹۳ (۱۲:۳۴ب.ظ)
معاون وزير کار در امور تعاون؛ 29 هزار فرصت شغلي در سايه تعاوني هاي نساجي ايجاد شد معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در امور تعاون تعداد تعاوني هاي فعال و در دست اجراي صنايع نساجي، چرم و پوشاک را سه هزار و 325 واحد با عضويت 34هزار و 353 نفر اعلام کرد و گفت: ايجاد 29هزار و 302 نفر فرصت شغلي از دستاوردهاي اين تعاوني ها است.
به گزارش خبرگزاري موج، غلامحسين حسيني نيا با اشاره به اينکه از مجموع 3 هزارو 51 واحد فعال داراي مجوز توليد پوشاک از وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشتغالزايي 58 هزار و 847 نفر ، تعداد 669 واحد تعاوني بوده، افزود: 9هزار و 343 نفر در اين بخش فعاليت مي کنند.
وي ادامه داد: از سهم شرکت هاي تعاوني در توليد پوشاک، حدود 22 درصد از واحدها فعال و حدود 16 درصد در اشتغالزايي اين بخش سهم دارد.
معاون وزير کار در امور تعاون گفت: در توليد کالاهاي نساجي تکميل شده به جز پوشاک نيز از مجموع 52 واحد داراي مجوز با اشتغالزايي يکهزار و 109 نفر، تعداد 25 واحد تعاوني بوده و با اشتغالزايي 353 نفر سهمي معادل 48 درصد از تعداد واحدها و 32 درصد از اشتغال واحدهاي داراي مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت را به خود اختصاص داده اند.
وي ادامه داد: حدود 36 درصد از تعداد واحدها و 20 درصد اشتغالزايي در بخش عمليات تکميلي منسوجات(رنگرزي، چاپ و تکميل) و همچنين حدود 14 درصد تعداد واحدها و 7 درصد اشتغالزايي توليد انواع پارچه و کالاهاي کشباف و قلاب باف مربوط به بخش تعاون است.
حسيني نيا، واردات بي رويه پوشاک به صورت قاچاق و عدم جهت گيري صادراتي توليدات داخلي، وارداتي بودن پارچه مورد نياز صنايع و وابستگي توليدات به خارج از کشور جهت تامين مواد اوليه مورد نياز، سطح پايين دانش و مهارت هاي مديريتي توليد و بازاريابي و فروش محصولات و وجود کارگاه هاي کوچک فاقد قدرت رقابتي در قيمت و کيفيت با محصولات معتبر را از جمله مهمترين مسايل و مشکلات اين تعاوني ها دانست.
وي راهکارهاي ارتقا سطح کمي و کيفي تعاوني هاي صنايع غذايي و دارويي را حمايت از ايجاد صنايع بزرگ توليدکننده پوشاک و برندسازي در بخش تعاون، حمايت از ايجاد خوشه ها و شهرک هاي صنعتي پوشاک و ايجاد نمايشگاه و بازارهاي دائمي عرضه و فروش محصولات، افزايش تعرفه بر کالاهاي واراداتي و ممانعت از ورود کالاهاي بي کيفيت خارجي، توانمند سازي مديران و شاغلان شرکتهاي تعاوني جهت کسب مهارتهاي علمي و مديريتي و حرفه اي و مهارتي مورد نياز عنوان کرد.
به گفته حسيني نيا، حمايت از شکل گيري واحدهاي خرد پوشاک در قالب مشاغل کوچک و خانگي و ساماندهي آنها در قالب برند خاص تحت نظارت اتحاديه هاي تخصصي، مهمترين راهکارهاي ارتقا کمي و کيفي تعاوني هاي صنايع غذايي و دارويي است.
معاون تعاون وزير کار افزود: لايحه حمايت از توليد، مصوبه بهبود محيط کسب و کار، لايحه جامع منابع طبيعي از جمله مهمترين طرح ها و لوايح در دست بررسي و اقدام براي حل مسايل و مشکلات اين تعاوني ها است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]