تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829976696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهای ابری در راهند/ آیا انسانها در خودروهای آینده امنیت دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دانش و فناوری مدیرایرانی شرکت مخابراتی آمریکا:
خودروهای ابری در راهند/ آیا انسانها در خودروهای آینده امنیت دارند
روزانه اخبار متفاوتی از نسل آینده خودروها در سال های آتی در خبرگزاری ها و روزنامه ها منتشر می شود اما اکنون خبر نسل جدید خودروها آینده را از زبان مدیرعامل ایرانی بزرگترین غول مخابراتی جهان بخوانید. 



به گزارش خبرنگار مهر، اسلامبولچی، مخترع، محقق و مهندس ایرانی است که در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارد. وی به مدت دو دهه در بالاترین رده های مدیریتی غول مخابراتی ایالات متحده امریکا  (AT&T) قرار داشته است. در حال حاضر،  وی ریاست 2020 Venture Partners & CyberFlow Analytics را برعهده دارد. دکتر حسین اسلامبولچی به عنوان ابداع گر سال 2001 معرفی شده بود. عنوانی که پیش از این به افرادی مانند توماس ادیسون و آلبرت انیشتن اعطا شده بود. وی در یادداشتی به پیش بینی نسل آینده اتومبیل ها و چگونگی ارائه خدمات وسایل نقلیه پرداخته است که شرح آن را می خوانیم:

"آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که چه مدت از زمان روزانه تان در اتومبیل ها سپری می شود؟ این زمان را می توان به طور تقریبی بین 1 تا 4 ساعت تخمین زد البته بسته به محل زندگی و همینطور حجم ترافیک این رقم می تواند تغییر کند.

مطالعات اخیر نشان می دهد که افراد شاغل حدودا 18 ساعت در هفته را پشت فرمان و داخل ماشین با گوش دادن به موسیقی، رادیو یا صحبت با تلفن همراه و ... سپری می کنند. اما در سال های آینده، خودروها به دستگاه هایی مجهز خواهند شد تا نه تنها زمان راننده اتلاف نشود بلکه در این مدت بتواند کارهای شخصی یا حتی اداری خود را نیز انجام دهد. من معتقدم که در سال های آینده ماشین ها دیگر با نام اتومبیل خطاب نخواهند شد بلکه از آنها با ماشین خدمات یاد می شود. در حال حاضر، تلفن های هوشمندی بر روی خودروها نصب می شوند که نه تنها می توانند موزیک پخش کنند و به سادگی به شبکه های رادیویی متصل شوند بلکه با استفاده از سیستم صوتی قادر به نوشتن پیامک نیز هستند اما این فناوری یک مشکل دارد زیرا  برای تغییر آهنگ، موج رادیو یا ارسال پیامک، راننده باید تلفن همراه را در دست  بگیرد که در نتیجه می تواند باعث وقوع حوادث ناگوار یا تصادفات رانندگی شود اما با نصب ابرهای فناوری داخل خودروها می توان لحظه به لحظه و تنها با اتصال به اینترنت از خدمات نرم افزاری، پایگاه های اطلاعاتی و سایر خدماتی که در شبکه جهانی اینترنت ارائه می شود، استفاده کرد. فناوری محسابات ابری  (Cloud Computing)، فناوری آنلاین جدیدی است که به سرعت در حال فراگیرشدن است و تنها با اتصال به اینترنت می توان از خدمات آن استفاده کرد. فناوری ابر نه به نصب نیاز ندارد و نه حجمی را بر سیستم هایی مانند لب تاب، اسمارت فون، موبایل و ... اشغال می کند. البته باید گفت دوران ابرهای فناوری نیز طولی نخواهند کشید زیرا به زودی رانندگی به طور کامل به رایانه ها سپرده می شود و اتومبیل همانند یک ربات عمل می کند که برنامه ها از قبل به آن داده شده و اکنون تنها باید پیش برود و همانند یک راننده به اطراف با دقت نگاه کند. اما نسل بعدی خودروهای هوشمند نیازمند سه عامل اصلی هستند : ارائه تکنولوژی برتر و اتصالات اینترنتی منحصر به فرد برای  استقبال و پذیرش از سوی مصرف کنندگان. آمارها و گزارشات نشان داده اند تمام فناوری هایی که مستقیما با جان مردم در ارتباط هستند، کمتر از سوی آنها مورد پذیرش قرار می گیرند یا حداقل باید مدت زمانی سپری شود تا تکنولوژی از سوی مردم پذیرفته و استفاده شود.

زیرا احتمال ابتلای ابرهای فناوری به ویرس وجود دارد، آیا اینگونه می توان اتومبیل را کنترل کرد؟ اگر برنامه هایی که به خودرو جهت رانندگی داده می شود، دچار اخلال و مشکل شود، چطور؟ آیا باز هم می توان کنترل خودرو را به دست گرفت؟ این موضوع و سوالات مطرح شده یکی از بزرگترین نگرانی هایم است که می تواند جان راننده و مسافران را به خطر بیاندازد . به همین دلیل باید تمام مسیرهای امنیتی و آزمایشات قبل از نصب چنین دستگاه هایی بر خودروها مورد بررسی دقیق قرار بگیرد تا بتوانیم سرنشینان خودرو را از هرگونه خطری محافظت کنیم."


۱۳۹۳/۴/۱۰ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن