تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826820407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار تسليحات هسته‌اي جهان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۰ تير ۱۳۹۳ (۸:۱۶ق.ظ)
آمار تسليحات هسته‌اي جهان بخش هشتم کتاب «خطر هسته اي آمريکا براي صلح جهاني» به ارائه آمار درخصوص تسليحات هسته اي موجود درجهان پرداخته است. تسليحاتي که مقدار اندکي از آن مي تواند بارها و بارها کل کره زمين را نابود کند.
به گزارش خبرگزاري موج، بولتن دانشمندان اتمي ضمن بررسي ذخاير هسته‌اي جهان از سال 1945 تا 2006 اعلام کرد؛ 97 درصد از کلاهک‌هاي هسته‌اي جهان به آمريکا و روسيه اختصاص دارد.
اين بولتن در عين‌ حال در گزارشي تحليلي نوشت: اغلب کشورها جزئيات سلاح هاي هسته‌اي خود را مخفي نگاه داشته اند و مردم، اطلاعات کمي در مورد ميزان و محتويات ذخاير هسته‌اي کشورهاي ديگر دارند.
با اين همه بر اساس آمار:
آمريکا: پنتاگون (وزارت دفاع آمريکا) داراي 10 هزار کلاهک هسته‌اي در زرادخانه‌هاي خود است که حدود 5 هزار و 735 کلاهک از نوع فعال و يا قابل استفاده هستند. بقيه آن نيز از نوع ذخيره و يا غيرفعال هستند. بقيه آن نيز از نوع ذخيره و يا غيرفعال هستند. از 70 هزار کلاهک هسته‌اي توليد شده توسط آمريکا از سال 1945، بيش از 60 هزار کلاهک تا اواسط سال 2006 از دور خارج شده‌اند. بيش از 13 هزار کلاهک هسته‌اي از سال 1990 از دور خارج شدند.
روسيه: مسکو اطلاعات محدودي را در مورد ميزان ذخاير خود منتشر کرده و آينده هسته‌‌اي آن در ابهام زيادي قرار دارد. براورد مي‌شود از سال 1945 اتحاد جماهير شوروي سابق و روسيه فعلي حدود 55 هزار کلاهک هسته‌اي توليد کرده باشند و در سال 1991 حدود 310 هزار کلاهک در زرادخانه‌هاي آن وجود داشت.
انگليس: از سال 1953 انگليس حدود هزار و200 کلاهک توليد کرده است. در دهه 1970 حدود 350 کلاهک در زرادخانه‌هاي انگليس وجود داشت و از آن پس ميزان آن کاهش يافته است. ذخاير کنوني آن داراي 200 کلاهک استراتژيک و شبه استراتژيک است.
فرانسه: ذخاير کنوني فرانسه در حدود 350 کلاهک هسته‌اي است و اين رقم پايين‌تر از رقم 540 کلاهک هسته‌اي در سال 1992 است. برآورد مي‌شود فرانسه از سال 1964 بيش از 1 هزار و260 کلاهک هسته اي توليد کرده باشد. در دهه گذشته فرانسه موشک هاي باليستيک زميني خود را برچيد و بمب‌هاي هسته‌اي خود را نيز که براي حمل توسط هواپيماهاي جنگنده دريايي در نظر گرفته شده بود، از دور خارج کرد.
چين: برآورد مي‌شود چين داراي 200 کلاهک هسته‌اي باشد و اين رقم کمتر از 435 کلاهک در سال 1993 است. چين قصد داشته که از سال 1964 حدود 600 کلاهک هسته‌اي توليد کند و آژانس هاي اطلاعاتي و دفاعي آمريکا برآورد مي‌کند که طي دهه آينده چين ممکن است تعداد کلاهک هاي خود راه در ابتدا عليه آمريکا نشانه گرفته از 20 به 75 تا 100 افزايش دهد.
هند و پاکستان: هيچ کدام از اين دو کشور اطلاعات رسمي را در مورد ذخاير خود منتشر نکرده‌اند. اين دود با هم داراي 110 کلاهمک هستند. کارشناسان برآورد مي‌کنند که هند سوخت کافي را براي توليد 60 تا 105 کلاهک هسته‌اي توليد کرده است، اما؛ ممکن است تنها 50 تا 60 کلاهک را ساخته باشد. اين در حالي است که کارشناسان مي‌گويند که پاکستان ماده سوختني کافي را براي 55 و90 کلاهک داراست، اما؛ 40 تا 50 کلاهک را ساخته است. گمان مي‌رود که اين دو کشور ذخاير هسته‌اي خود را افزايش دهند.
اسرائيل: اگر چه اسرائيل داشتن سلاح هسته‌اي را نه قبول ونه رد کرده است، اما؛ آژانس اطلاعات دفاعي آمريکا در سال 1999 گزارش داد که اسرائيل 60 تا 80 کلاهک هسته‌اب توليد کرده است. برآورد مي‌شود اسرائيل ماده سوختني کافي را براي 115 تا 190 کلاهک هسته‌اي داشته باشد و آژانس اطلاعاتي دفاعي آمريکا پيش بيني کرد که ذخاير هسته‌اي اين رژيم تا سال 2020 تا حد نسبتا کمي افزايش يابد.
کره شمالي: اين کشور داراي يک راکتور 5 مگاواتي است که در سال 1986 فعاليت خود را آغاز کرد. کارشناسان برآورد مي‌کنند که کره شمالي حدود 43 کيلوگرم پلوتونيم مجزا را توليد کرده باشد. با توجه به توانايي فناوري کره شمالي، پيونگ يانگ مي‌تواند پنج يا پانزده سلاح هسته‌اي داشته باشد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن