تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826427012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان آلیس بوش در برابر هیلاری کلینتون/چه کسی رییس‌جمهور بعدی آمریکا است؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
جان آلیس بوش در برابر هیلاری کلینتون/چه کسی رییس‌جمهور بعدی آمریکا است؟

جان آلیس بوش در برابر هیلاری کلینتون/چه کسی رییس‌جمهور بعدی آمریکا است؟
از میان 305 میلیون آمریکایی، تنها حدود 20 تا 25 درصد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنند.
به گزارش نامه نیوز، هر چه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 نزدیک‌تر می‌شویم، گمانه‌زنی‌ها و تبلیغات در مورد رییس‌جمهور بعدی آمریکا افزایش می‌یابد. آنچه در این میان جالب‌تر به نظر می‌رسد احتمال رقابت جان آلیس بوش و هیلاری کلینتون است که این روزها فعال‌تر از بقیه خود را برای رقابت‌های ریاست جمهوری آماده می‌کنند. ریچارد اسکاف-تحلیل گر پایگاه خبری تحلیلی گلوبال ریسرچ- در گزارشی به بررسی روند آغاز رقابت ریاست جمهوری در آمریکا پرداخته است که در ادامه می‌توانید خواننده متن مقاله باشید:

انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا از مدتی پیش آغازشده است. هیلاری کلینتون که در انتخابات سال 2008 ناگهان حمایت کارتل ها و سرمایه‌داران بزرگ آمریکایی را به نفع رقیب خود باراک اوباما از دست داد، این بار امیدوارتر از 6 سال قبل، خود را مهیای دور تازه رقابت‌ها می‌کند؛ اما جان آلیس بوش که یک مسیحی افراطی است شانس زیادی برای پیروزی در انتخابات برای خود قائل است. محافظه‌کاران مسیحی حدود 35 درصد رأی‌دهندگان آمریکایی را تشکیل می‌دهند و آنان مشتاقانه از بوش حمایت خواهند کرد. این بدین معنی است که او برای پیروزی در انتخابات پیش رو، تنها باید 16 درصد دیگر از مردم آمریکا را با خود همراه کند.

جان آلیس بوش کیست؟

به گزارش فردا جان آلیس بوش-متولد 11 فوریه 1953, برادر کوچک‌تر جورج دبلیو بوش و پسر جورج هربرت بوش است. برادر و پدر او قبلاً توانسته‌اند سکان ریاست جمهوری آمریکا را به دست بگیرند. او از سال 1999 تا 2007 فرماندار فلوریدا بوده است.

او پس از دریافت مدرک لیسانس از دانشگاه تگزاس در رشته سیاست خارجی-گرایش آمریکای لاتین- به فلوریدا مهاجرت کرد. او در دهه 80 به سمت وزیر بازرگانی فلوریدا رسید؛ اما با آغاز کمپین‌های تبلیغاتی پدرش در سال 1988, وزارت بازرگانی را رها کرد. پس از شکست در سال 1994, او در سال 1998 توانست به سمت فرماندار فلوریدا دست پیدا کند. او در طول 8 سال زمامداری خود در این ایالت، اصلاحاتی را در زمینه‌های اقتصادی، آموزشی و محیط زیستی در این ایالت کلید زد. او در سال 1995 از کلیسای آنجلیکن جدا شد و به کلیسای کاتولیک پیوست.

نو محافظه‌کاران آمریکایی نظر مثبتی درباره جان بوش دارند. آن‌ها امید دارند که او سیاست‌های پدر و برادرش را دوباره از سر بگیرد. مطمئناً او نامزد نهایی مسیحیان بنیادگرایی آمریکایی است.

هیلاری کلینتون کیست؟

هیلاری روده‌ام کلینتون-متولد 26 اکتبر 1947-وزیر سابق خارجه ایالات‌متحده و نماینده سابق سنا است. او از سال 2001 تا 2009, به‌عنوان نماینده نیویورک در سنا حضورداشته است. از سال 1993 تا 2001 هم به‌عنوان همسر بیل کلینتون حضور فعالی در عرصه عمومی آمریکا داشت. در انتخابات سال 2008 ریاست جمهوری، الیگارشی سیاسی دموکرات‌ها، او را به نفع رقیب ناشناس سیاه پوستش-باراک حسین اوباما-کنار زد. این الیگارشی امیدوار بود با معرفی یک سیاه‌پوست، لقب نژادپرست‌ترین کشور جهان را از کنار اسم آمریکا پاک کند. به خاطر اقدامات بیل کلینتون در طی دوران 8 ساله ریاست جمهوری، جمهوری خواهان توانستند حملات زیادی علیه هیلاری کلینتون سامان دهند؛ اما عملکرد او در دوران وزارت خارجه-مخصوصا کشته شدن سفیر آمریکا در بنغازی –نقطه‌ضعف‌هایی است که در ماه‌های آینده، تمرکز رسانه‌ای جمهوری خواهان را به‌شدت معطوف خود خواهد کرد.

اما چرا او می‌خواهد بار دیگر شانس خود را برای ریاست جمهوری آمریکا بیازماید. اتفاقی که به‌ندرت در تاریخ ایالات‌متحده، پیش می‌آید. آیا او رقیبی تزیینی برای جان آلیس بوش است تا سومین بوش وارد اتاق بیضی‌شکل کاخ سفید شود؟ آیا دموکرات‌ها می‌توانند 8 سال پس از انتخاب اوباما و تمامی وعده‌های او، بار دیگر اعتماد رأی‌دهندگان را به خود جلب کنند؟

واقعیت این است که شانس دموکرات‌ها برای راه‌یابی مجدد به کاخ سفید در برابر جمهوری خواهان کم است. قرار است جان بوش نقش سوار بر اسب سپیدی را بازی کند که آمریکا را از دوران تاریکی که توسط اوباما تثبیت‌شده، نجات دهد. به‌احتمال بسیار زیاد این جان بوش است که حمایت الیگارشی سرمایه‌دار و بخش اطلاعاتی و امنیتی در آمریکا را به خود جلب خواهد کرد. کلینتون کاری از پیش نخواهد برد. او در سال 2008 به‌اندازه کافی تحقیر شد و پاداش خود را با به دست آوردن وزارت خارجه امریکا کسب کرد. همان‌طوری که آل گور پس از شکست از جورج بوش، با جایزه صلح نوبل جایزه خود را دریافت کرد.

انتخابات 2016: هیاهوی بسیار برای هیچ

رسانه‌های آمریکایی بار دیگر دست‌اندرکار ایجاد فضای تبلیغاتی شده‌اند. فضایی برای پیدایش این توهم که در آمریکا دموکراسی واقعی حکم‌فرما است. فضایی که در آن دو نامزد، در فضایی از پیش تعیین‌شده و با پذیرفتن اصول و ارزش‌های الیگارشی سرمایه‌دار، رقابت می‌کنند.

از میان 305 میلیون آمریکایی، تنها حدود 20 تا 25 درصد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنند. حدود 35 درصد از این 25 درصد شرکت‌کننده را مسیحیان بنیادگرا تشکیل می‌دهند. این بدین معنی است که اقلیتی در آمریکا سرنوشت اکثریت را تعیین می‌کنند. به‌زودی کمپین‌های تبلیغاتی راه میافتند تا رأی اقلیت رأی‌دهنده را به‌سوی خود جلب کنند.

هرکسی که در آمریکا بخواهد رییس‌جمهور شود، باید نظر مساعد الیگارشی سرمایه‌دار در آمریکا را به خود جلب کند. به همین دلیل به نظر نمی‌رسد که هیلاری کلینتون بتواند در انتخابات پیش رو، شانس چندانی داشته باشد. او یک‌بار در سال 2008 در جلب نظر این اقلیت سرمایه‌دار ناکام ماند و به نظر نمی‌رسد که بتواند نظر مثبت آن‌ها را در آینده به خود جلب کند. سرنوشت این انتخابات نه در سال 2016 و توسط مردم آمریکا، بلکه مدت‌ها قبل و توسط همین الیگارشی حاکم تعیین خواهد شد. در انتها تنها کاری که می‌توان انجام داد آرزوی موفقیت است برای اقلیتی که تصور می‌کنند رأی دادن تغییری در سرنوشت آن‌ها ایجاد خواهد کرد. رأی آن‌ها اگر به چنین مقصودی هم نرسد، به ساختن توهمی به نام انتخابات آزاد در آمریکا کمک خواهد کرد.




1393/4/10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن