تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860518493




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیمه های درمان تکمیلی باید از سازمان بیمه سلامت ایران مجوز فعالیت بگیرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رئیس هیئت مدیره شرکت آتیه سازان حافظ اعلام کرد: بیمه های درمان تکمیلی باید از سازمان بیمه سلامت ایران مجوز فعالیت بگیرند تهران بزرگ - ایرنا - رییس هیات مدیره شرکت آتیه سازان حافظ گفت: طبق اساسنامه سازمان بیمه سلامت تمامی بیمه های تجاری و غیرتجاری در بحث بیمه های درمان تکمیلی باید از سازمان بیمه سلامت ایران مجوز فعالیت بگیرند.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان تهران مرتضی ادیانی افزود: بر اساس ذیل بند ˈبˈ ماده 38 قانون برنامه پنجم توسعه تمام امور مربوط به بیمه سلامت در سازمان بیمه سلامت متمرکز می شود.
وی ادامه داد: همچنین براساس بند ˈهˈ ماده یک اساسنامه سازمان بیمه سلامت ایران، بیمه سلامت شامل بیمه پایه و تکمیلی می باشد.
ادیانی با اشاره به اینکه شرکت های بیمه تجاری و غیرتجاری فقط با رعایت قوانین و مقررات مربوطه و مصوبات شورای عالی (بیمه سلامت) مجاز به ارائه خدمات بیمه سلامت (پایه و مکمل) می باشند، گفت: طبق بند ˈیˈ ماده 7، نظارت بر ارائه خدمات بیمه تکمیلی و دریافت حق بیمه تکمیلی را جز وظایف اصلی این سازمان می داند.
وی افزود: بند ˈهˈ ماده 12 پیشنهاد مربوط به عقد و لغو قرارداد بیمه پایه و تکمیلی با اشخاص حقیقی و حقوقی را با رعایت قوانین مربوطه به هیات امنا جزء وظایف این سازمان در نظر گرفته است .
ادیانی در ادامه اضافه کرد: طبق بند ˈطˈ ماده 14عقد قراردادهای لازم با شرکت های بیمه ای و کارگزاری اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور ارائه خدمات بیمه ای به افراد مشمول نیز از وظایف سازمان اعلام شده است.
وی با بیان این مطلب که در بند ˈالفˈ ماده 91 قانون برنامه چهارم توسعه تاکید شده که تمام شرکت های بیمه های تجاری و غیر تجاری صرفاً با رعایت قوانین و مقررات شورای عالی بیمه خدمات درمانی مجاز به ارائه خدمات بیمه پایه و مکمل درمانی هستند.
ادیانی اظهار کرد: قوانین بیمه مرکزی مصوب سال 1316 و 1350 در موضوع بیمه سلامت (و نه بیمه های بازرگانی) نه تنها هیچگونه اشرافی بر قانون بیمه خدمات درمانی، قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و قوانین برنامه ندارد؛ بلکه بر اساس اهمیت و حساسیت امر بیمه سلامت بر موضوع و ماهیت مستقل و خاص بیمه درمان از سایر امور بیمه ای، تاکید ویژه ای دارد.
این مقام مسوول در حوزه بیمه سلامت تصریح کرد: این مسئله گویای این مطلب است که قانونگذار با علم بر تفکیک وظایف بیمه درمان از سایر امور بیمه ای این قوانین را تدوین کرده است .
وی افزود: به موجب قوانین موجود و مفاد ماده 19 قانون بیمه همگانی و قانون ساختار و به منظور رفع هر گونه ابهام در خصوص تداخل و تعارض بیمه ای، تمام قوانین و مقررات مغایر با قوانین مذکور ملغی تلقی می شود.
رییس هیات مدیره شرکت آتیه سازان حافظ تاکید کرد: با توجه به اساسنامه سازمان بیمه سلامت به نظر می رسد تمامی بیمه های تجاری و غیرتجاری نیز در بحث بیمه های درمان تکمیلی باید از سازمان بیمه سلامت ایران مجوز فعالیت بگیرند.
وی با اشاره به مطالعه وضعیت بیمه تکمیلی در کشورهای مختلف گفت: این مطالعات نشان می دهد که ساختار اصلی بیمه های تکمیلی، مکمل خدمات پوشش بیمه پایه سلامت یا هزینه پوشش بیمه پایه و یا تلفیقی از هر دو است.
ادیانی با اشاره به اینکه مفهوم واقعی بیمه تکمیلی ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه است افزود: بیمه های مکمل باید با هدف گسترش سطح پوشش بیمه سلامت پایه و پر کردن شکاف های هزینه یا خدمات ایجاد شوند.
رییس هیات مدیره شرکت آتیه سازان حافظ در ادامه گفت: بنابراین آن چیزی که امروزه در کشور به عنوان بیمه تکمیلی تلقی می شود بیمه ای مازادی است که تا حدودی شکاف های هزینه ای بیمه را پوشش می دهد.
وی افزود: متاسفانه در سال های اخیر رعایت نکردن ضوابط و مقررات قانونی توسط بیمه های تکمیلی و ارائه کنندگان خدمات توسط برخی از بیمه های تکمیلی به ویژه در بحث تعرفه های مصوب در بازار سلامت باعث ایجاد آشفتگی هزینه ای و پرداختهای رسمی و غیر رسمی فراوان توسط بیمه شدگان ( پرداخت از جیب ) شده است.
وی با تاکید بر اینکه اصلاح نظام بیمه سلامت در کشور نیازمند بازتعریف در مفهوم عدالت در سلامت دارد، گفت: بازنگری در بسته های خدماتی پایه و تکمیلی، اقدامات بدیع در تامین منابع، رفتن به سمت خرید راهبردی و کاهش پرداختهای مستقیم می باشد.
ادیانی با ابراز امیدواری اظهار کرد: امید است خدمات بیمه پایه سلامت به حدی توسعه یابد که بیمه های تکمیلی درمان به جای پوشش هزینه های مازاد، شکاف های خدماتی بیمه شدگان را پوشش دهند.
تهرام564/1699

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن