واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
یکسال با دکتر روحانی؛ بهترینها و بدترینها بین الملل > خاورمیانه - چند سوال از دکتر روحانی، یکسال پس از ریاستجمهوریاش
مرحوم دکتر شریعتی چهل سال پیش در پیامی جهانی گفته بود: "بزرگترین ستم در حق انسان آن است که در عشق به عدالت خواهی گرفتار مارکسیسم شود"
جناب دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم، روشن است که دیگر انسانها، در عشق به عدالتخواهی گرفتار مارکسیسم نمی شوند اما اگر بخواهیم جمله ای سلبی در باب "عشق به عدالت خواهی" از شما بشنویم، این جمله چه خواهد بود؟ از آنجا که پاسخ شما را نمی دانیم در این نوشته تلاش می کنیم به همراه جمعی از مردم، جمله ای را به شما پیشنهاد نماییم تا چنانچه مورد قبول واقع شد، در دستور کار شما و دولت محترم قرار گیرد.
برای رسیدن به این جمله اجازه دهیدکه همراه بخش عظیمی از مردم در جستجوی پاسخ مناسبی به سوالات زیر باشیم:
سوال اول: به نظر شما مردم عزیز بزرگترین مصیبتی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عشق به عدالتخواهی گرفتار آن شدیم، چیست؟
ممکن است شما بگویید: جنگ تحمیلی
ممکن است بگویید: فتنه منافقین و لیبرالها
ممکن است بگویید: ترور شخصیتهای بزرگ کشور
ممکن است بگویید: ضعف مدیریت
ممکن است شما بگویید: فشارهای سیاسی و تحریمهای آمریکا
و ممکن است شما هرچیز دیگری را بگویید.
اما ممکن است شما هم مثل من فکر کنید که"انتخاب احمدی نژاد "به عنوان "رئیس جمهور" بزرگترین مصیبتی بود که "در عشق به عدالت خواهی" بر سر ملت ایران نازل گردید. اگر با این جمله موافق نیستید می توانید به خواندن ادامه ندهید، اما اگر با من هم نظر هستید بهتر است به تلاش خود برای یافتن جمله ای درخور رئیس جمهور، در جستجوی پاسخی مناسبتر به سوال دوم باشیم:
سوال دوم: اگر انتخاب" احمدی نژاد" بزرگترین مصیبت پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. حال به نظر شما بزرگترین مصیبتی که احمدی نژاد در سایه شعار"عدالت خواهی" و "مهرورزی "بر سر کشور و ملت ایران آورد چه بود؟
ممکن است شما بگویید: ایجاد فرایندی از قانون گریزی تا قانون ستیزی
ممکن است بگویید: توهم ظهور امام زمان(عج) و تحویل حکومت به ایشان
ممکن است بگویید: بی احترامی به ارکان حقیقی و حقوقی نظام
ممکن است بگویید: اسیر شدن در حلقه انحرافی
ممکن است بگویید: بی اطلاعی از اصول کشورداری
ممکن است بگویید: بی اطلاعی از سیاست خارجی
ممکن است بگویید: ندانستن جایگاه و ظرفیت نهادی بین المللی که منجر به صدور قطعنامه های ناعادلانه علیه کشور و ملت گردید.
ممکن است بگویید: افزایش حجم نقدینگی از هفتاد هزار به ششصد هزار میلیارد تومان
ممکن است بگویید: بی توجهی به اصول اخلاقی در اداره کشور
ممکن است بگویید: بی ثباتی در مدیریت و عدم سرمایه گذاری در طرحهای زیر بنایی
ممکن است بگویید: ناتوانی در ایجاد مشاغل مورد نیاز با حدود هشصد میلیارد دلار درآمد ارزی
ممکن است بگویید: طرح بنگاهای زود بازده و نابودی صدها هزار میلیارد ریال از دارایی کشور
و ممکن است شما هرچیز دیگری را بگوئید.
اما ممکن است شما هم مثل من فکر کنید که بزرگترین مصیبتی که در دولت احمدی نژاد در سایه شعار "عدالت "و "مهرورزی" بر سر کشور و ملت ایران آمد پرداخت "یارانه های نقدی" بود اگر با این نتیجه گیری هم موافق نیستید می توانید همین جا به خواندن ادامه ندهید، اما اگر با من هم نظر هستید، بهتر است برای یافتن جمله ای درخور رئیس جمهور کنونی کشورمان در جستجوی پاسخی مناسبتر به سوال سوم باشیم:
سوال سوم: اگر بزرگترین مصیبت کشور" انتخاب احمدی نژاد "و بزرگترین مصیبت احمدی نژاد پرداخت"یارانه نقدی" است حال که ملت با انتخاب دکتر روحانی رأی منفی خود را به سیاستها و روشهای ایشان داده اند، به نظر شما بهترین اقداماتی که در دولت روحانی در این یکسال انجام شده چیست؟
ممکن است شما بگویید: خروج از بحران هسته ای و تلاش برای رفع تحریمها
ممکن است شما بگویید: کنترل حجم نقدینگی
ممکن است شما بگویید: بهبود فضای بین المللی
ممکن است شما بگویید: قانون گرا کردن دولت
ممکن است شما بگویید: تلاش برای ایجاد وحدت
ممکن است شما هر چیز دیگری را بگویید .
البته من هم با شما همصدایم که همه اینها اقدامات خوبی برای اصلاح امور اقتصادی سیاسی و اجتماعی کشور هستند و باید ادامه یابند.
اما اگر از شما بپرسم بهترین کاری که در دولت دکتر روحانی هنوز اتفاق نیافتاده، چیست؟ من پاسخ شمارا نمیدانم، اما به نظر من "توقف پرداخت نقدی یارانه ها"بهترین کاری است که در دولت روحانی هنوز انجام نشده است. ممکن است بپرسید چرا؟
من به شما و جناب دکتر روحانی عرض میکنم، به نظر من در شرایط کنونی کشور -تاکید میکنم در شرایط کنونی-نه تهدید آمریکا نه قطعنامه های سازمان ملل و نه تحریم های امریکا، نه سوء استفاده های چند هزار میلیاردی نه وامهای معوق بانکی و نه تندروی برخی افراد و گروههای بی پشتوانه و نه ...... هیچکدام تهدیدی برای نظام، کشور و دولت نیستند، تهدید اصلی ادامه پرداخت یارانه نقدی در سایه عشق به "عدالت خواهی "است که ساختار تورمی را پایدار و دور باطل افزایش قیمتها، افزایش نقدینگی، افزایش تقاضا و دوباره افزایش قیمتها و تورم را در پی دارد.
جناب دکتر روحانی، دولتی که آفتاب به آفتاب باید150 میلیارد تومان پول برای پرداخت بی نتیجه و زیانبار یارانه های نقدی به مردم کنار بگذارد، بزودی کمرش در زیر فشارهای تورمی خود ساخته خم خواهد شد.
جناب دکتر روحانی تورم از مرزی که بگذرد- که گذشته- فضیلت کش می شود و فساد اخلاقی و مالی را در جامعه و دولت نهادینه می کند.
جناب دکتر روحانی: تورم هیچ گروهی را از حکومت راضی نگه نمیدارد، حتی منفعت برندگان از تورم را، زیرا تورم منطق دفاع از حکومت و دولتها را ضعیف می کند .
جناب دکتر روحانی، تورم عزای تولید داخلی و عروسی طرفهای تجاری خارجی است و .... لذا جمله پیشنهادی من به شما این است که "بزرگترین ستم در حق ملت ایران آن است که رئیس جمهورش در عشق به عدالت خواهی به پرداخت یارانه نقدی ادامه دهد."
جناب دکتر روحانی، وظیفه اصلی جنابعالی شکستن دیوار ترس خود ساخته ای است که مدام تلقین می کند اگر به پرداخت نقدی یارانه ها ادامه ندهیم چه می شود؟ هیچ اتفاقی نمی افتد جز آنکه این افراد ما را به سمت دره ای هدایت می کنند که ناگریز بر دو راهی مرگ و خودکشی می رسد، جناب دکتر روحانی مهمترین وظیفه تاریخی شما (افسون زدایی) از جمله "عشق به عدالت خواهی" و "دفاع" از نظام است که برخی در پشت آن سنگر گرفته و زهرآگین ترین تیرها را به سمت همین نظام مقدس و مظلوم پرتاب کرده و می کنند. 5252
دوشنبه 9 تیر 1393 - 11:40:07
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]