واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۱۹ق.ظ)
مردم سالاري عراق و تکميل پروژه اسلام هراسي
به گزارش خبرگزاري موج، «عراق و تکميل پروژه اسلام هراسي»عنوان سرمقاله روزنامه مردم سالاري است که در آن مي خوانيد؛
فيلم «فتنه» (FITNA) عنوان فيلمي است که از سوي «گيرت ويلدرز»، در اوائل فروردين سال 1387 توسط رهبر حزب «براي آزادي» و نماينده پارلمان هلند ساخته شد. وي فيلم «فتنه» را در ساعت 7 بعد از ظهر 8 فروردين به افق هلند و از طريق سايت Liveleak بر روي اينترنت منتشر کرد.
فيلم به پديده افزايش جمعيت مسلمانان در اروپا و کشور هلند مي پردازد و در آماري مي گويد: در سال 1909 تنها 54 مسلمان در هلند زندگي مي کرد و در سال 1960 اين عدد به 1399 مسلمان رسيد اما در جهش ناگهاني در سال 1990 اين تعداد به 458000 مسلمان رسيد و در سال 2004 به 944000 مسلمان رسيده و نزديک به يک ميليون از جمعيت شانزده و نيم ميليون نفري هلند مسلمانند. اين رقم در سال 2007 در کل اروپا 54 ميليون نفر مسلمان است رقمي که در کل تاريخ اروپا بي سابقه بوده است.
اگر نگاهي دگر باره به اين فيلم و واکنش هاي شتابزده مسلمانان در داخل و خارج از ايران داشته باشيم متوجه اين موضوع مي شويم که اين نماينده پارلمان هلند به طور جدي از خطر اسلام گرايي و گرايش به معنويت در غرب سخن مي گويد و راه حل نهايي را نيز در همان 15 دقيقه فيلم بر ملا مي سازد پروژه اي که بعدها شفاف ترگرديده و نام اسلام هراسي در غرب را بر خود نهاد؛ سناريويي که مي بايست با اسلام ستيزي و افراط گرايي همپيوند گردد تا از گرايش عظيم مردمان اقصي نقاط جهان به اسلام جلوگيري نمايد. در تمام صحنه هاي آينده اين فيلم القاء برداشت اسلام ستيزانه با نوعي برداشت افراط گرايانه و تروريسم، خشونت و يک اسلام ضد انساني به جاي اسلام رحماني با سيماي انساني و محبت مورد توجه اين کارگردان قرار گرفت.
امروز صحنه هاي جنايات داعش در عراق توام با کشتار مسلمانان و تشديد فرقه گرايي و راه اندازي جنگ شيعه و سني تکرار همان سناريويي است که 6 سال قبل دنياي اسلام و ايران آن را ناديده انگاشت و صرفا با راه اندازي راهپيمايي و محکوميت آن نظاره گر پروژه اي بود که امروز در عراق و سوريه به بار نشسته است. اسلام هراسي امروز بر شاهبال پرنده الکترونيک در صدها هزار شبکه اجتماعي و در فضاي مجازي منتشر مي گردد و به انسان هاي تشنه معنويت و اسلام بعنوان تنها زمينه موثر گرايش انسانها در اروپا، آمريکا و ساير مناطق ديگر جهان اين پيام را مي رساند که حتي لحظه اي به اين نوع از اسلام هم نمي توان فکر نمود چه رسد به آنکه چنين نگرشي را بعنوان يک دين و شريعت برگزيد.
نکته قابل توجه اينکه در ديدار نوري المالکي و جان کري که چندي پيش در عراق صورت گرفت، دولت عراق از آمريکا مي خواهد که به فيلترينگ اينترنت در عراق کمک نمايد. پاسخ آمريکايي ها به اين موضوع منفي است چرا که امروز داعش را بزرگترين صحنه گردان پروژه اسلام هراسي و توقف اسلام گرايي در غرب دانسته و نه تنها جلوي بازپخش تصاوير کشتار هزاران غير نظامي را نمي گيرد که شوراي امنيت نيز هيچ واکنشي در برابر اين ژنوسايد و نسل کشي انجام نمي دهد و جالب تر آنکه در شبکه هاي راديويي و تلويزيوني وابسته به غرب از اين گروه تروريستي تحت عنوان مبارزين مسلح ياد شده و خواسته هاي آنان را نيز تحت عنوان تلاش براي احقاق حق دموکراتيک جلوه مي دهند.
عراق امروز در آوردگاه ميدان مبارزه استاندارد دوگانه دموکراتيک قرار گرفته است که از يک سو هر روزه به بازتوليد خشونت و افراط گرايي و تقويت امواج اسلام هراسي مي پردازد و از سوي ديگر دولت قانوني مستقر را نيز با چالش هاي جدي حاکميتي مواجه ساخته است. انعکاس موج بلند خشونت گرايي اسلامي امروزه باعث تقويت امواج ضد اسلامي گرديده است و پروژه اي که گيرت ويلدرز در 1387 و در فيلم فتنه به نمايش گذاشته بود و در انتهاي فيلم از انفجار يک بمب در کتاب قرآن پرده بر مي داشت محقق شده است. تا حدي که او در انتهاي فيلمش تلاش مي کند حساسيت مسلمانان را آنقدر کاهش دهد که حتي صداي پاره شدن صفحه اي از قرآن را به پاره شدن دفترچه تلفن تشبيه سازد. اين در حاليست که بسياري از کشورهاي اسلامي امروز صداي پاره شدن و آتش کشيده شدن قرآن و ضجه هاي مسلمانان مظلوم و نداي قرآن براي دفاع از مظلوم را ناديده مي انگارند و حتي خود آتشي بر فتنه اي هستند که جز فرقه گرايي و جنگ هاي مذهبي درون اسلامي و تکميل پروژه اسلام هراسي غرب راه ديگري را پي ريزي نمي نمايد.
موضوعي که مقام معظم رهبري در ديدار روز شنبه با خانواده هاي معظم شهيدان هفتم تير و جمعي از خانواده هاي شهيدان و جانبازان شهر تهران بدان صراحتا اشاره مي نمايد: «آنچه در عراق مي گذرد، جنگ «تروريسم و دلبستگان به غرب» با «مخالفان تروريسم و طرفداران استقلال ملت ها» است ...رها شدن از «دغدغه بيداري اسلامي و نهضت دنياي اسلام» را علت اصلي تلاش جبهه استکبار براي به راه اندازي جنگ شيعه و سني خواندند و در تبيين راه هاي مقابله اساسي با دشمنان، مردم سالاري اسلامي را نسخه اي شفابخش و بي بديل بر شمردند.»
نويسنده:
- جواد گياه شناس
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]