تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852663524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران جنرال موتورز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۲۳:۲۵ب.ظ)
بحران جنرال موتورز گروه بين الملل خبرگزاري موج
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، اقتصاد ايالات متحده به عنوان يک نظام سرمايه داري بيش از هر چيز مبتني بر فرايند خريد و فروش است، فرايندي که در رابطه مستقيم با سبک زندگي مصرفي قرار دارد، به بيان ديگر مصرف گرايي به عنوان نتيجه اين نظام، درحکم سوپاپ اطميناني براي حفظ اين اقتصاد عمل مي کند.
نظام اقتصادي ايالات متحده نمونه بارز اين نوع اقتصاد است، نظامي که بر ستون هاي بسياري استوار است که برخي از آنها در حکم رکن هاي اساسي حفظ تعادل و البته رشد اين اقتصاد عمل مي کنند. از سوي ديگر رابطه ميان مصرف گرايي و ستون هاي اين نظام، موجب پديد آمدن شرکت ها و يا به بيان بهتر غول هاي تجاري در اين نظام مي شود.
چنانچه گفته شد در اقتصاد آمريکا نمونه هاي بسياري در اين مورد وجود دارد که البته در اين ميان شرکت جنرال موتورز جزو مهم ترين ها محسوب مي شود. فرهنگ ايالات متحده به عنوان يک فرهنگ مصرف گرا، در بطن خود پرورش دهنده اهميت بيش از حد به اين غول تجاري است.
اما نکته مهم در مورد اين غول تجاري و رکن اساسي اقتصاد آمريکا، مشکلاتي است که اين روزها با آن دست به گريبان است.
جنرال موتورز
شرکت خودروسازي جنرال موتورز به عنوان بزرگترين خودروساز ايالات متحده در حال حاضر تحت چهار برند خودرو شامل کاديلاک، شورولت، جي ام سي و بوئيک به توليد خودرو مشغول است. اين شرکت همچنين با شرکت هاي اوپل، واکسهال، هولدن و سه شرکت خودروسازي چيني نيز همکاري تجاري دارد.
شرکت جنرال موتورز در سال 2009 به دنبال ورشکستگي مجبور به تعطيلي خط توليد سه مدل خودروي پرطرفدار خود شد که خودرو "هامر" نيز جزو اين سه مدل قرار داشت.
اتفاق جالبي که به دنبال اين ورشکستگي رخ داد آنکه سهامداران اين شرکت دسترسي به اموال شرکت در آسيا و اروپا نداشتند. اما گفته مي شود راه نجات جنرال موتورز از توليد يکي از سنتي ترين مدل هاي اين شرکت مي گذشت؛ شورولت کامارو اس اس! جنرال موتورز با توليد اين مدل و البته بهره مندي از تبصره 11 و پشتيباني هاي دولت ايالات متحده، در سال 2010 مجددا به بورس نيويورک و تورنتو بازگشت. در نخستين مراحل بازگشت جنرال موتورز به بورس هر سهم اين شرکت به ارزش 33 دلار آمريکا داد و ستد شد. در همين حين کسري بودجه اين شرکت از سوي خزانه داري ايالات متحده اعلام شد که به موجب آن کسري بودجه جنرال موتورز از 61 درصد به حدود 26 درصد کاهش يافته بود.
در حال حاضر هر سهم جنرال موتورز در بورس نيويورک به ارزش 36.60 دلار آمريکا داد و ستد مي شود.
اما در حالي که اين روزها پس از پشت سر گذاشتن ورشکستگي سال 2009، به نظر مي رسد همه چيز براي جنرال موتورز و چهار غول خودروي ايالات متحده به خوبي پيش مي رود، در يک ماهه اخير خبرهاي ناخوشايندي براي جي ام به گوش مي رسد، خبرهايي که ريشه در گذشته دارند.
سيزده قرباني جنرال موتورز
از ابتداي سال جاري و به دليل مشکلات احتراق سوخت در خودروهاي جنرال موتورز، حداقل سيزده نفر جان خود را از دست دادند. به دنبال آن، اين شرکت روند اخراج نيروهاي خود را پيش گرفت.
از ابتداي سال جاري برخي از مدل هاي خودروهاي محصول جنرال موتورز دچار مشکلي در سيستم احتراق سوخت شدند، که در نتيجه اين مشکل کيسه هاي هواي خودروها فعال شده و اين امر موجب از دست رفتن کنترل خودرو از سوي راننده مي شد.
در پي اين اتفاقات، جنرال موتورز پانزده نفر از نيروهاي خود را به بهانه مسووليت در اين اتفاقات، اخراج کرد.
مشکل احتراق سوخت خودروهاي جنرال موتورز
مشکل سيستم احتراق سوخت خودروهاي توليد شرکت جنرال موتورز در يک ماهه اخير، تبديل به تيتر بسياري از نشريات و سايت هاي اقتصادي ايالات متحده و جهان شده است. چنانچه گفته شد جنرال موتورز به عنوان نمادي از اقتصاد سرمايه داري آمريکا همواره نيازمند ارائه چهره اي قدرتمند از خود است، چهره اي که مسووليتي نمايندگي اقتصاد آمريکا را بر عهده دارد.
با تمام اين تفاسير به دنبال بروز مشکل سيستم احتراق سوخت خودروهاي جنرال موتورز، اين شرکت فراخوان هاي بسياري براي تعويض و يا عدم فروش خودورهاي خود در نقاط مختلف دنيا صادر کرده است، که اين فراخوان ها تنها در يک ماهه اخير به اوج خود رسيده است.
کمتر از بيست روز پيش جنرال موتورز در فراخواني اعلام کرد که 3.4 ميليون دستگاه از خودروهاي اين شرکت نياز به تعويض سيستم احتراق سوخت دارند که از اين ميان 188 هزار خودرو متعلق به کانادايي هاست.
با اعلام اين فراخوان تعداد خودروهاي ذکر شده در فراخوان جنرال موتورز در سال 2014 به 17.73 ميليون دستگاه خودرو در آمريکا و مجموعا به بيش از بيست ميليون دستگاه در سرتاسر دنيا رسيد. بدين ترتيب جنرال موتورز رکورد تعداد خودروهاي فراخوان شده خود در سال 2004 (10.75 ميليون دستگاه) و پيش از ورشکستگي خود را شکست.
پيش از اين جنرال موتورز اعلام کرده بود که هزينه تعويض سيستم احتراق سوخت خودروهاي فراخوان شده در سه ماهه دوم سال جاري ميلادي، رقمي معادل 700 ميليون دلار خواهد بود.
توقف فروش شورولت
اما اين روند ادامه داشت و سه روز پيش شرکت جنرال موتورز در نامه اي به نمايندگي هاي فروش شورولت، فروش مدل Cruz توليد سال هاي 2013 و 2014 را متوقف کرد.
به گفته مقامات جنرال موتورز، اين توقف فروش به دنبال نقص سيستم کيسه هواي اين خودروها رخ داده است.
به دنبال اين اتفاق، سهام شرکت جنرال موتورز در بازار بورس با افت 0.7 درصدي مواجه شد.
فراخوان خودرو بوئيک در چين
تنها دو روز پس از اعلام توقف فروش شورولت در آمريکا، جنرال موتورز در فراخواني اعلام کرد که خودروهاي بوئيک مدل Excelle بين سال هاي 2009 تا 2012، که شامل حدود 195 هزار دستگاه خودرو مي شود، داراي مشکل سيستم روشنايي خودرو هستند و نياز به تغيير سيستم دارند.
نقص سيستم تعويض دنده
اما در همين روز جنرال موتورز در فراخواني ديگر 430 هزار دستگاه ديگر از خودروهاي خود را دچار نقص سيستم تعويض در دنده اتوماتيک دانست و براي تعويض آن اعلام آمادگي کرد. اين 430 هزار دستگاه خودرو همگي از خودروهاي جديد SUV و وانت هاي جنرال موتورز هستند.
نقص فني در تمام چهار برند
آنچه در فراخوان هاي جنرال موتورز جلب توجه مي کند، سال توليد خودروهاي داراي نقص فني است که همگي آنها به سال هاي پس از ورشکستگي اين شرکت (2009) برمي گردد. نکته ديگر آنکه نقص هاي فني مختلف تقريبا در مدل هاي مختلف هر چهار برند جنرال موتورز (کاديلاک، شورولت، جي ام سي و بوئيک) رخ داده است، امري که در بلند مدت مي تواند سبب کاهش استقبال از تمامي اين برندها شود.
افزايش استقبال از خودروهاي اروپايي در آمريکا
از سوي ديگر روند رو به رشد استقبال از خودروهاي لوکس اروپايي در آمريکا، توليدات خودروسازي اين کشور را به حاشيه رانده است. ممکن است در آينده اي نزديک، خودروهاي لوکس جاي SUV هاي غول پيکر آمريکايي را در اين کشور بگيرند. طي سال جاري ميزان تقاضاي رانندگان آمريکايي از خودروهاي BMW، Audi و Infiniti و خريد خودروهاي مجلل از سوي آنان به طور چشمگيري افزايش يافته، تا آنجا که اين خودروها جاي خودرويي نظير Ford F-150 که خودروي محبوب آمريکايي ها بود را نيز اشغال کرده اند.
در پنج ماه ابتداي سال جاري فروش خودروهاي لوکس در آمريکا حدود 66 هزار دستگاه نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته افزايش يافته که آماري معادل 11 درصد افزايش را به دست مي دهد. در اين ميان مدل هاي مختلف لينکلن و لکسوس پيشتاز اين بازار هستند.
آيا جنرال موتورز مجددا ورشکسته خواهد شد؟
با اين تفاسير به نظر مي رسد جنرال موتورز هر روز بيش از پيش وجهه سابق خود نزد شهروندان ايالات متحده را از دست مي دهد. تشديد نقص فني خودروهاي جنرال موتورز، ورود خودروهاي لوکس اروپايي، ميزان پايين تر مصرف سوخت اروپايي ها، شرايط خريد مناسب تر و قيمت پايين تر آنها همگي مي تواند از جمله علل بحران جنرال موتورز در آينده باشد.
پيش بيني يک ورشکستگي ديگر براي جنرال موتورز امري به شدت دشوار است؛ زيرا سقوط دوباره اين شرکت به عنوان يکي از ارکان مهم اقتصاد آمريکا، نمادي از ضعف بارز اقتصاد اين کشور خواهد بود، امري که شايد هرگز و به هيچ قيمتي اجازه وقوع مجدد آن داده نشود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن