تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827627490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در ماه رمضان از غذاهاي سرخ کرده پرهيز کنيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۲۵ق.ظ)
در ماه رمضان از غذاهاي سرخ کرده پرهيز کنيد متخصص طب ورزشي و اصلاح شيوه زندگي گفت: درخلال ماه مبارک رمضان بايد مصرف غذاهاي فيبردار شامل موادغذايي سبوس دار و سبزيجات و ميوه هاي خشک بيشتر شود و از غذاهاي سرخ کرده پرهيز نمود چون باعث سوء هضم ,سوزش سردل شده و اضافه وزن مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ماه رمضان امسال به دليل مصادف شدن با روزهاي گرم و طولاني تابستان داراي حساسيت و نياز به توجه بيشتري دارد که با يک برنامه تغذيه اي درست هنگام افطار و سحرو فعاليت بدني مناسب مي توانيم بدون هيچ گونه مشکلي ضمن بهره مندي از فيوضات و منافع آن از مشکلات احتمالي از قبيل ضعف بدني، افت فشار، تشنگي و گرسنگي نيز جلو گيري نماييم.
متخصص طب ورزشي و اصلاح شيوه زندگي با اعلام اين مطلب در خصوص وعده هاي غذايي در اين ماه افزود : درست است که در تابستان فاصله افطار تا سحر کم است اما در همين فاصله کم هم مي توانيد تعداد وعده هاي غذايي را افزايش و حجم هر وعده را کاهش دهيم تا خون رساني به بدن مختل نشود و در عين حال دچار مشکلات ديگر نشويم و بتوانيم مواد غذايي مورد نياز بدن خود را در اين فاصله تامين کنيم. اگر بتوانيد دو ميان وعده بين افطارو سحر بگنجانيد عالي است. سعي شود در وعده هاي غذايي از خوردن زياد مواد پروتئيني مخصوصا هنگام سحر خودداري شود چون سبب احساس تشنگي بسيار ميشود.
دکتر علي سروش گفت : درخلال ماه رمضان غذاهاي مصرفي نبايدتفاوت اساسي نسبت به ساير ايام داشته باشدو غذابايد تاحد امکان ساده باشد. رژيم غذايي بايد به گونه اي باشدکه وزن در طي ماه رمضان متعادل باقي بماند.از طرفي اين ماه فرصت خوبي است براي کساني است که مي خواهند وزنشان را کاهش دهند و به وزن طبيعي برسانند.
اين متخصص گفت : درطول ماه رمضان بايدبيشتراز غذاهاي به اصطلاح آهسته هضم مانند غذاهايي که حاوي غلات مانند گندم، جو، عدس، باقلا ، برنج سبوس دار که از دسته کربوهيدراتهاي پيچيده هستند استفاده نمود که اين دسته از غذاها ي پرفيبر تا حدود 8 ساعت در دستگاه گوارش باقي مي مانند درحاليکه غذاهاي کم فيبرو سريع هضم (مانند غذاهاي محتوي آرد سفيد، شکر و مانند اينها)حداکثر4-3 ساعت در دستگاه گوارش باقي مي مانند.
دکتر سروش توصيه کرد که در طول اين ماه بيشترغذاهاي فيبردار شامل موادغذايي سبوس دار,گندم کامل ,غلات کامل وحبوبات ,سبزيجات مثل باقالي سبز, نخود فرنگي , ذرت , اسفناج , برگ چغندر, ميوه با پوست , ميوه هاي خشک خصوصا زرد آلو,انجير ,آلو,مغز بادام ومانندآن استفاده گردد و از غذاهاي سرخ شده که جزء غذاهاي نيمه سالم به شمارمي روند بايد به صورت محدود مصرف شود . غذاهاي سرخ کرده بيشتر باعث سوء هضم ,سوزش سردل شده وباعث اضافه وزن مي شوند.
رييس مرکز تحقيقاتي ، آموزشي و درماني امام رضا (ع) گفت : بطورکلي در ماه مبارک رمضان از غذاهاي سرخ شده و چرب , غذاهاي شيرين مانند زولبيا و باميه, و مصرف زياد چاي خصوصا در سحرها خودداري گردد. برعکس از مواد غذايي محتوي کربوهيدرات هاي پيچيده, حليم (که يک منبع خوب از پروتئين است) , خرما که يک منبع سرشار از فيبر, کربوهيدرات, منيزيوم و پتاسيم است, بادام که حاوي مقدار زيادي پروتئين و فيبر بوده و چربي کمي دارد , و موز که منبع بسيار خوبي از کربوهيدرات, پتاسيم و منيزيوم است استفاده گردد.

وي خاطرنشان ساخت : از زمان افطار تاقبل از خواب مقاديرفراوان آب وآب ميوه تازه استفاده گردد تا تعادل آب والکتروليت مناسب در بدن مهيا گردد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن