تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804723756




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در ماه رمضان از غذاهاي سرخ کرده پرهيز کنيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۲۵ق.ظ)
در ماه رمضان از غذاهاي سرخ کرده پرهيز کنيد متخصص طب ورزشي و اصلاح شيوه زندگي گفت: درخلال ماه مبارک رمضان بايد مصرف غذاهاي فيبردار شامل موادغذايي سبوس دار و سبزيجات و ميوه هاي خشک بيشتر شود و از غذاهاي سرخ کرده پرهيز نمود چون باعث سوء هضم ,سوزش سردل شده و اضافه وزن مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ ماه رمضان امسال به دليل مصادف شدن با روزهاي گرم و طولاني تابستان داراي حساسيت و نياز به توجه بيشتري دارد که با يک برنامه تغذيه اي درست هنگام افطار و سحرو فعاليت بدني مناسب مي توانيم بدون هيچ گونه مشکلي ضمن بهره مندي از فيوضات و منافع آن از مشکلات احتمالي از قبيل ضعف بدني، افت فشار، تشنگي و گرسنگي نيز جلو گيري نماييم.
متخصص طب ورزشي و اصلاح شيوه زندگي با اعلام اين مطلب در خصوص وعده هاي غذايي در اين ماه افزود : درست است که در تابستان فاصله افطار تا سحر کم است اما در همين فاصله کم هم مي توانيد تعداد وعده هاي غذايي را افزايش و حجم هر وعده را کاهش دهيم تا خون رساني به بدن مختل نشود و در عين حال دچار مشکلات ديگر نشويم و بتوانيم مواد غذايي مورد نياز بدن خود را در اين فاصله تامين کنيم. اگر بتوانيد دو ميان وعده بين افطارو سحر بگنجانيد عالي است. سعي شود در وعده هاي غذايي از خوردن زياد مواد پروتئيني مخصوصا هنگام سحر خودداري شود چون سبب احساس تشنگي بسيار ميشود.
دکتر علي سروش گفت : درخلال ماه رمضان غذاهاي مصرفي نبايدتفاوت اساسي نسبت به ساير ايام داشته باشدو غذابايد تاحد امکان ساده باشد. رژيم غذايي بايد به گونه اي باشدکه وزن در طي ماه رمضان متعادل باقي بماند.از طرفي اين ماه فرصت خوبي است براي کساني است که مي خواهند وزنشان را کاهش دهند و به وزن طبيعي برسانند.
اين متخصص گفت : درطول ماه رمضان بايدبيشتراز غذاهاي به اصطلاح آهسته هضم مانند غذاهايي که حاوي غلات مانند گندم، جو، عدس، باقلا ، برنج سبوس دار که از دسته کربوهيدراتهاي پيچيده هستند استفاده نمود که اين دسته از غذاها ي پرفيبر تا حدود 8 ساعت در دستگاه گوارش باقي مي مانند درحاليکه غذاهاي کم فيبرو سريع هضم (مانند غذاهاي محتوي آرد سفيد، شکر و مانند اينها)حداکثر4-3 ساعت در دستگاه گوارش باقي مي مانند.
دکتر سروش توصيه کرد که در طول اين ماه بيشترغذاهاي فيبردار شامل موادغذايي سبوس دار,گندم کامل ,غلات کامل وحبوبات ,سبزيجات مثل باقالي سبز, نخود فرنگي , ذرت , اسفناج , برگ چغندر, ميوه با پوست , ميوه هاي خشک خصوصا زرد آلو,انجير ,آلو,مغز بادام ومانندآن استفاده گردد و از غذاهاي سرخ شده که جزء غذاهاي نيمه سالم به شمارمي روند بايد به صورت محدود مصرف شود . غذاهاي سرخ کرده بيشتر باعث سوء هضم ,سوزش سردل شده وباعث اضافه وزن مي شوند.
رييس مرکز تحقيقاتي ، آموزشي و درماني امام رضا (ع) گفت : بطورکلي در ماه مبارک رمضان از غذاهاي سرخ شده و چرب , غذاهاي شيرين مانند زولبيا و باميه, و مصرف زياد چاي خصوصا در سحرها خودداري گردد. برعکس از مواد غذايي محتوي کربوهيدرات هاي پيچيده, حليم (که يک منبع خوب از پروتئين است) , خرما که يک منبع سرشار از فيبر, کربوهيدرات, منيزيوم و پتاسيم است, بادام که حاوي مقدار زيادي پروتئين و فيبر بوده و چربي کمي دارد , و موز که منبع بسيار خوبي از کربوهيدرات, پتاسيم و منيزيوم است استفاده گردد.

وي خاطرنشان ساخت : از زمان افطار تاقبل از خواب مقاديرفراوان آب وآب ميوه تازه استفاده گردد تا تعادل آب والکتروليت مناسب در بدن مهيا گردد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن