تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870592594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنیا بدون فرهنگ ایران معنا ندارد، ایران در قلب جهانیان جا دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاد دانشگاه صربستان: دنیا بدون فرهنگ ایران معنا ندارد، ایران در قلب جهانیان جا دارد بلگراد-ایرنا- استاد علوم سیاسی دانشگاه بلگراد صربستان روز شنبه در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران گفت: دنیا بدون فرهنگ غنی ایران معنا ندارد و ما ایران را که در قلب جهانیان جا دارد، دوست داریم.


به گزارش ایرنا،ˈمیرولیوب یوتیچˈدرنشستی باˈمجید فهیم پورˈسفیر ایران در بلگراد، افزود:مجله ای به نام (مذهب و سیاست) را تاسیس کردم که در آن مقالات محققین و اساتید دانشگاه ها در زمینه های مختلف سیاسی و مذهبی چاپ می شود که موردتوجه بسیاری از کشورها درمنطقه و فرامنطقه قرار دارد.
وی در این نشست اهداف مهم برای چاپ این نشریه را از جمله آشنا کردن آمریکایی ها با دیدگاه مسلمانان نسبت به تروریسم و خنثی کردن تبلیغات تروریست بودن مسلمانان برشمرد و برای همکاری با اساتید و محققین ایرانی وهمچنین چاپ مقالاتی از طرف ایران در نشریه مذهب و سیاست که خود سردبیر آن است، ابراز آمادگی و علاقمندی کرد.
استاد برجسته صرب همچنین در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای همکاریهای دانشگاهی و تبادل تجربه با اساتید دانشگاه های ایران اعلام کرد.
ˈمجید فهیم پورˈ سفیر جمهوری اسلامی ایران در صربستان هم در این نشست آمادگی سفارت برای تبادل همکاری های دانشگاهی با استاد دانشکده علوم سیاسی دانشگاه بلگراد اعلام کرد و در باره انقلاب اسلامی و پیشرفت کشورمان در زمینه های مختلف از جمله علمی و تحقیقاتی مطالبی گفت.
وی در باره اهمیت دین و سیاست در کنار یکدیگر گفت: هرچه پیش می رویم به اهمیت پیوستگی بیشتر دین و سیاست پی می بریم و در این خصوص دانشمندان و محققین بیشتری به این واقعیت اذعان می کنند.
فهیم پور در این رابطه با بیان اینکه بیش از 50 سال پیش امام خمینی (ره) در کتاب ولایت فقیه پیوستگی دین با سیاست را نشریح کرده است، گفت: حکومت آمریکا و نه مردم و دانشمندان آن، مشکلات بسیاری را برای جهان بوجود آورده است.
وی در ادامه سخنان خود با توضیحاتی درباره وضعیت سیاسی، جغرافیایی، فرهنگی و دانشگاهی کشورمان گفت: تحولات منطقه خاورمیانه که یکی از مناطق حساس جهان است در تمامی دنیا اثر می گذارد و ایران به عنوان یکی از قدرت های مهم در این منطقه دارای نقش بسیار مهم و کلیدی در جهان است.
سفیر کشورمان در صربستان در این نشست افزود: مردم ایران یک حکومت مذهبی تشکیل داده اند و با توجه به اینکه نظام در ایران اسلامی است و اکثر مردم شیعه هستند، ولی دیگر اقلیت های مذهبی در ایران راحت زندگی می کنند.
وی افزود: مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در قانون اساسی کشورمان به عنوان ادیان الهی به رسمیت شناخته شده اند و در مجلس شورای اسلامی نیز دارای نماینده هستند و همچنین برادران اهل سنت هم بخوبی در ایران در کنار ما زندگی می کنند.
سفیر ایران اسلامی در صربستان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نه تنها مرکز وحدت شیعیان و برادران اهل سنت است، بلکه الگویی نیز برای وحدت ادیان الهی محسوب می شود.
سفیر کشورمان در صربستان پیوند مذهب و سیاست را از جمله عوامل مهم در حفظ انقلاب اسلامی در 35 سال گذشته برشمرد.
اروپام**2061**1547

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن