واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وزیر کشور: تاکید رییس جمهوری بر استفاده از نیروهای معتدل در استان هاست کرمانشاه - ایرنا - وزیر کشور اعلام کرد: رییس جمهوری بر لزوم بهره گیری از توان نیروهای معتدل و به دور از رویه افراط گرایی در مناصب مختلف بویژه در استان ها تاکید دارند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعبدالرضا رحمانی فضلیˈ روز شنبه در نشست شورای اداری استان کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت برگزار شد در واکنش به خواسته هایی که از وی مبنی بر لزوم بهره گیری از نیروهای معتدل و نبود بکارگیری افراطی ها در این استان شده بود، افزود: البته ما نمی توانیم مشخص کنیم که چه کسی معتدل و چه کسی تندور است اما معتقدم که انتصاب مدیران در استان کرمانشاه باید به دور از مسایل سیاسی و شخصی باشد و در راستای منافع استان انجام شود.
وی گفت: مجموع نامه ها و صورتجلسه هایی که در دو روز سفرم به استان کرمانشاه به من داده خواهد شد را به اطلاع رییس جمهوری خواهم رساند و دستور دکتر روحانی بویژه در حوزه وزارت کشور به سرعت اجرایی خواهد شد.
وی توصیه کرد: گروه های فکری و سیاسی در استان کرمانشاه با توجه به شرایط موجود در منطقه و مرزی بودن این استان از بهانه جویی و بزرگ کردن مسایل کوچک دست بردارند و با هم همراه و یکدل باشند.
** سیاست تقویت بازارچه های مرزی استان و مساله تردد زوار از خسروی
رحمانی فضلی گفت: نگرش ما بر تقویت بازارچه ها و مرزهای استان کرمانشاه مبتنی است و بر این باورم که ساماندهی بازارچه پرویزخان باید بر اساس مطالعه باشد و اینکه هزینه - فایده این بازارچه را در نظر بگیریم.
وی افزود: قرار است گروهی تشکیل شود و از عملکرد این بازارچه در سه سال گذشته حسابرسی بعمل آورد.
وی در پاسخ به سخنان نماینده مردم قصرشیرین در خصوص توقف تردد زوار از مرز خسروی و ضرر دهی سرمایه گذارانی که به امید رونق تردد زوار در این شهرستان و منطقه مرزی سرمایه گذاری کرده اند، گفت: در نشستی که یک ماه و نیم پیش داشتیم، اعلام شد که وضع کشور عراق از نظر امنیتی مناسب نیست و به همین دلیل تردد زوار از مرز خسروی در شرایط فعلی جایز نخواهند بود.
رحمانی فضلی ادامه داد: خسارت سرمایه گذارانی که به دلیل یاد شده دچار زیان شده اند، تا حد امکان، جبران خواهد شد.
* مهار آب های مرزی در دستور کار
وزیر کشور در ادامه، مساله مهار آب های مرزی را از پروژه های کلیدی و مورد نظر دولت دانست و گفت: در این راستا اعتبارات مناسبی نیز تخصیص یافته، و برنامه اصلی وزارت کشور هم به بهره برداری رساندن پروژه مهار آب های مرزی در چهار سال آینده است.
رحمانی فضلی اظهار امیدواری کرد که با به نتیجه رسیدن پروژه های یاد شده بتوان
بخش قابل توجهی از مجموع 900 هزار هکتار زمین زراعی این استان که بیشتر دیم است، به سامانه آبیاری مدرن مجهز شود.
** اراده دولت، خط پایانی برای سیکل بسته توسعه نامتوازن در کشور
وزیر کشور گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برای اصلاح ساختارها در کشور گام هایی برداشته شد اما موفق نبوده ایم زیرا نظام تخصیص و توزیع منابع مان کارآمدی نداشته است؛ که نتیجه آن توسعه نامتوازن کشور و محرومیت مناطق پیرامونی و استان های مرزی مانند کرمانشاه از منابع بوده لذا جهت گیری دولت بر رفع نبود توازن و برقراری تعادل توسعه ای در کشور با رویکرد به مناطق مرزی و کمتر برخواردار کشور است.
وی اظهار کرد:در استان کرمانشاه حدود پنج هزار پروژه عمرانی راکد وجود دارد که برای به نتیجه رسیدن آنها گفته می شود به 200 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و این خود نشان دهنده اشتباه بودن نظام برنامه ریزی و بودجه ای در این استان است.
وی گفت:در حالی که همه استان های کشور به نوعی به بودجه عمومی کشور وابسته اند اما استان کرمانشاه ظرفیت هایی دارد که تنها با وضع قوانینی نافع، دادن برخی احکام و اعطای برخی تسهیلات و البته به میدان آمدن بخش خصوصی می توان این استان را در پنج سال آینده به نوعی خوداتکایی اقتصادی رساند.
رحمانی فضلی از مسوولان استان کرمانشاه خواست تا زمینه ورود بخش خصوصی را به طرح ها و پروژه ها بویژه در توسعه مناطق مرزی فراهم کنند.
** وضع امروز عراق به تقویت اسلام ناب محمدی (ص) کمک می کند
وزیر کشور در بخش پایانی صحبت های خود به وضع امروز کشور عراق اشاره کرد و گفت: ورود گروه های ارتجاعی و همراهی با آمریکا در کشور عراق و البته ضعف دولت مرکزی سبب شده تا نگاه بسیاری از دشمنان نظام اسلامی به کشورمان معطوف شود و در چنین شرایطی باید بسیار هوشیار باشیم و توطئه هایی ضد کشورمان در کار است.
وی تاکید کرد:البته اوضاع کنونی عراق باعث تقویت اسلام ناب خواهد شد و نقاب از چهره بسیاری از گروه های داعیه دار اسلام برخواهد داشت.
571/567/640
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]