واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۲۰ق.ظ)
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي: بهبود فضاي کسب و کار استان اصلي ترين محور فعاليت سازمان است رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي بهبود فضاي کسب و کار، حمايت از توسعه بخش خصوصي، حمايت از محصولات با فناوري برتر و ارزش افزوده بالا، حمايت از جذب سرمايه گذاري داخلي و خارجي و توسعه روابط تجاري بين المللي را از محورهاي اصلي فعاليت اين سازمان در سالجاري عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، جعفر صادق اسکندري در مراسم تجليل از برگزيدگان صنعتي و معدني استان که در سالن اجتماعات شرکت توزيع نيروي برق در اروميه برگزار شد، اظهار داشت: روز ملي صنعت و معدن روز تجديد هم پيماني و تعامل تمام دستگاه هاي اجرايي و قانون گذاري با صنايع و معادن کشور است.
وي افزود: برگزاري مراسم روز ملي صنعت و معدن فرصتي است تا در برهه اي که صنعت و معدن کشور هدف تحريم ها قرار گرفته است بتوان با حمايت هاي دستگاه هاي دولتي و تلاش دوچندان فعالان حوزه هاي صنعت و معدن بر مشکلات پيش رو فائق آمد.
وي در ادامه با بيان اينکه بانک جهاني همه ساله کشورها را به لحاظ فضاي عمومي کسب و کار و سهولت انجام کار براساس 10 شاخص اصلي رتبه بندي مي کند، اضافه کرد: براين اساس در سال 2013 کشورمان داراي رتبه 145 از ميان 185 کشور بوده و در سال 2014 رتبه 152 را در بين 185 کشور به خود اختصاص داديم که اين امر بيانگر نامساعد شدن فضاي عمومي کسب و کار کشور به لحاظ شرايط داخلي و عوامل محيطي خارجي است.
اسکندري بهبود فضاي کسب و کار را از محورهاي اصلي فعاليت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي در سالجاري عنوان کرد و گفت: حمايت از توسعه بخش خصوصي، حمايت از محصولات با فناوري برتر و ارزش افزوده بالا، حمايت از جذب سرمايه گذاري داخلي و خارجي و توسعه روابط تجاري بين المللي ديگر محورهاي اصلي فعاليت سازمان هستند.
وي به بهبود فضاي کسب و کار از طريق تمرکز زدايي و تسهيل فرآيندهاي اخذ مجوز و پشتيباني از سرمايه گذاران اشاره کرد و افزود: در اين راستا اين سازمان اقدامات مهمي را از جمله واگذاري امور صدور مجوزهاي صنعتي و معدني لازم به شهرستان ها و دفاتر پيشخوان دولت، شناسايي و احصا فرآيندها و مجوزهاي مورد نياز سرمايه گذاري از سازمان ها، تشکل ها و دستگاه هاي اجرايي انجام داده است.
وي تدوين شناسنامه طرح هاي صنعتي و معدني در حال اجرا و واحدهاي صنعتي، معدني و تجاري براساس آخرين وضعيت فعاليت آنها را از ديگر برنامه هاي اين سازمان در راستاي بهبود فضاي کسب و کار در استان اعلام کرد.
وي با اشاره به تشکيل کميته تخصصي سرمايه گذاري در اين سازمان يادآورشد: اين کميته با هدف بررسي قوانين، مشکلات، موانع اداري و بازدارنده در سطح کشوري و استاني و ارائه پيشنهادات لازم به مسئولان ذيربط جهت رفع موانع سرمايه گذاري تشکيل شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]