واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندارفارس: دولت درخدمتگزاری به مردم از هیچ کوششی دریغ نمی کند شیراز - ایرنا - استاندار فارس گفت :دولت تدبیر و امید در خدمتگذاری به مردم به خصوص در مناطق محروم کشور سر از پا نمی شناسد و برای حل مشکلات مردم از هیچ کوششی فرو گذار نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دکتر سید محمد احمدی شامگاه جمعه در جمع مردم آباده طشک نی ریز اظهارکرد: دولت تدبیر و امید با رصد مشکلات مردم و تلاش برای حل آن، زمینه های فزونی امید را در دل مردم بوجود آورده است.
احمدی ادامه داد: مسوولان بدون اتلاف وقت و خسارت زدن به مردم در راه خدمتگزاری از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
استاندار فارس با اشاره به این که دولت هم اکنون در تنگناهای مالی که دشمن ایجاد کرده دستش تنگ است و نمی تواند در شان مردم به آنان یاری رساند گفت: به طور قطع با برطرف شدن تنگناها و تدوین برنامه های مدون مشکلات مردم در آینده ای نزدیک برطرف خواهد شد.
وی افزود: درسالی که به نام فرهنگ و اقتصاد نام گذاری شده است با تکیه برمنابع داخلی و عزم ملی و جهادی بر مشکلات فعلی غلبه خواهیم کرد.
استاندار فارس دربخش دیگری ازسخنانش جمهوری اسلامی را دارای ثبات سیاسی دانست و گفت: با نگاهی به کشورهای پیراموان ما معلوم می شود که کشورمان به برکت وجود ولایت از چه ثبات و امنیتی برخوردار است.
احمدی ادامه داد: در زمانی امام راحل این سخن را بیان فرمودند که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد، در آن زمان بسیاری افراد رموز نهفته در این سخن امام راحل را درک نکردند و امروز ما می فهمیم که پشتیبان ولایت بودن تا چه حد در تامین امنیت و ثبات کشور موثر است.
استاندار فارس در پاسخ به درخواست مردم آباده طشک برای ارتقای این بخش به شهرستان گفت: معتقدم این منطقه قابلیت ارتقا را دارد و در این زمینه از هیچ کوششی فروگذار نخواهم کرد.
احمدی با تاکید براین که ارتقای این منطقه را پیگیری خواهم کرد گفت: خواست مردم خواست استانداری و همه مسوولان است و از طریق وزارت کشور این خواسته را دنبال می کنیم.
وی همچنین بر لزوم تامین زیر ساخت های لازم برای توسعه صنعتی منطقه آباده طشک تاکید کرد.
بخش آباده طشک نی ریز با 35 هزار نفر جمعیت در 180 کیلومتری شرق شیراز قرار دارد. ک/2
667/ 677/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]