واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان گل و گیاه کشور: تکمیل پایانه صادراتی گل کشورحداقل به 26 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تهران - ایرنا - رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان گل و گیاه ایران گفت: تکمیل و راه اندازی پایانه صادراتی گل و گیاه کشور که تاکنون به تعویق افتاده بود، هم اکنون به اعتباری بالغ بر 26 میلیارد تومان نیاز دارد که امیدواریم دولت تدبیر و امید به این بخش توجه داشته باشد.

جلال عجایبی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، صادرات گل و گیاه ایران را در حد مرز به مرز دانست و افزود: هم اکنون صادرات گل و گیاه ایران کم و با مشکلات عدیده ای مواجه است به طوری که به هیچ وجه در صنعت گل صادرات واقعی نبوده و صادرات این محصول ارزش ارزی برای کشور نداشته است.
وی تولید گل شاخه بریده در کشور را روزانه بیش از 2 میلیون شاخه عنوان کرد و اظهار داشت: متاسفانه ضایعات گل ایران بالای 60 درصد است.
وی تصریح کرد: احداث پایانه صادراتی گل و گیاه برای ایجاد تحول در این صنعت از سال 85 شروع شد که 80 درصد عملیات ساخت این پایانه تاکنون به اتمام رسیده و برای تکمیل و تامین دستگاه های مورد نیاز آن به 3 میلیارد تومان اعتبار نیاز بود که در دولت های نهم و دهم این امر محقق نشد و هم اکنون تکمیل این پایانه به 26 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی اظهارداشت: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، راه اندازی این پایانه حداقل به 6 ماه تا یک سال زمان نیاز دارد.
وی اضافه کرد: تمام یارانه هایی که باید در دولت های نهم و دهم به بخش های مهم کشور اختصاص می یافت در احداث پایانه هایی که جایگاهی در کشور نداشته اند (همچون پایانه مازندران که نزدیک 3 میلیارد تومان یارانه دریافت کرد) هزینه شد، در حالی که مصوبه 3 میلیارد و 600 میلیونی پایانه گل و گیاه تهران پس از 5 سال دوندگی به جایی نرسیده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان و تولیدکنندگان گل و گیاه ایران گفت: تلاش داریم به هر طریقی کسری بودجه را تامین کنیم تا پایانه صادراتی گل برای رونق این صنعت راه اندازی شود.
عجایبی تاکید کرد: با توجه به آنکه دولت تدبیر و امید در تامین منابع مالی در مضیقه قرار دارد، انتظار می رود در تخصیص بودجه و یارانه به این بخش نیز تجدیدنظر شود تا صنعت گل و گیاه کشور جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
اقتصام(4)9186**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
07/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]