تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860990291




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سوریه با ایجاد اردوگاه برای پناهجویان در مرزهای خود با لبنان مخالفت کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سوریه با ایجاد اردوگاه برای پناهجویان در مرزهای خود با لبنان مخالفت کرد بیروت – ایرنا – «علی عبدالکریم علی» سفیر سوریه در بیروت بعداز دیدار با «جبران باسیل» وزیر امور خارجه لبنان تاکید کرد که دمشق ایجاد اردوگاه برای پناهجویان سوری در مرزهای سوریه و لبنان را نمی پذیرد.


به گزارش ایرنا، جبران باسیل روز جمعه به مدت یکساعت با سفیر سوریه در لبنان دیدار و با وی در خصوص بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان و یا ایجاد اردوگاه هایی برای آنان در مرزهای سوریه و لبنان، گفت وگو کرد.
جبران باسیل همچنین در نشستی مشترک با سفرای 5 کشورعضو دایم شورای امنیت سازمان با آنان در باره موضوع پناهجویان سوری در لبنان تبادل نظر کرد.
در بیانیه وزارت خارجه لبنان که بعداز این دیدارها صادر شد، آمده است که گفت وگوی رسمی با سفیر سوریه در بیروت در چارچوب سیاست بی طرفی لبنان در قبال بحران های منطقه و نخستین گام برای فراهم کردن شرایط بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان بود.
وزارت خارجه لبنان تاکید کرده است که حل مسئله پناهجویان سوری بدون همکاری و تماس با دولت و مقامات سوریه امکان پذیر نیست.
درهمین حال علی عبدالکریم علی بعداز این دیدار در گفت وگو با خبرنگاران تاکید کرد که دمشق پیشنهاد ایجاد اردوگاه هایی برای پناهجویان سوری در مرزهای لبنان و سوریه را نمی پذیرد.
وی گفت: دمشق مخالف ایجاد اردوگاه برای پناهجویان سوری در مرزهای لبنان و سوریه است، این امکان برای پناهجویان وجود دارد که به کشورشان بازگردند.
سفیر سوریه خاطرنشان کرد: سوریه کشوری وسیع و بزرگ است و این فرصت و ظرفیت وجود دارد که فرزندانش در آن و در خانه خود زندگی کنند.
علی عبدالکریم علی تصریح کرد: موضوع دیدار با وزیر خارجه لبنان ، روابط دو جانبه و پناهجویان سوری بود و دولت لبنان خواستار حل موضوع پناهجویان در چارچوب هماهنگی و همکاری دو کشور است بطوریکه کرامت و حق اتباع سوریه حفظ و در شرایطی مناسب و ممکن به کشورشان بازگردند.
وی تاکید کرد که تماس ها و رایزنی ها با دولت و بویژه وزارت خارجه لبنان ادامه می یابد و انشاء الله نتایج این هماهنگی ها و همکاری ها مثبت و ثمربخش خواهد بود.
دولت لبنان بارها اعلام کرده است حضور بیش از یک میلیون و 500 هزار پناهجوی سوری که یک سوم جعیت 4 میلیون و 500 هزار نفری این کشور است، مشکلات سیاسی ، امنیتی ، آموزشی ، اجتماعی و اقتصادی برای لبنان بدنبال داشته است.
لبنان همچنین اعلام کرده است که در چارچوب یک برنامه ابتدا مانع ورود پناهجویان جدید خواهد شد و در مرحله بعدی برای ساماندهی پناهجویان در مرزهای با سوریه و در نهایت بازگشت آنها به کشورشان اقدام می کند.
دولت لبنان همچنین تاکید کرده است ، کشورهایی که قول داده بودند برای کاهش فشارها بر دولت و ملت لبنان و میزبانی مناسب از پناهجویان سوری کمک می کنند، از ارائه بخش زیادی از این کمک ها تاکنون خودداری کرده اند.
« ریاض سلامه » رییس بانک مرکزی لبنان خاطرنشان کرده است که حضور پناهجویان سروی سالانه بیش از 4 میلیارد و 500 میلیون دلار بار مالی بر لبنان تحمیل می کند و این کشور توان تحمل آن را ندارد.
« جیم یونگ کیم» رییس بانک جهانی هم که اخیرا به لبنان سفرکرده بود ، هزینه های تحمیل شده به این کشور را تا پایان تابستان سال 2013 بیش از 7 میلیارد دلار اعلام کرده است.
سفیر سوریه در ادامه گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به بحران سه ساله تحمیل کشور به کشور متبوعش تاکید کرد: اگر می خواهند موضوع پناهجویان سوری حل و شهرها و روستاهای سوره امن شود ، ابتدا باید ازکشورهایی که تروریست ها را به سوریه اعزام و آنها را حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند بخواهند که این اقدامات خود را متوقف کنند.
وی اظهارداشت: همچنان کشورهای اروپایی و آمریکایی ، برخی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و ترکیه از تروریست ها حمایت همه جانبه می کنند اما باید بدانند که این تروریست ها روزی بلای جان خود آنها خواهند شد.
علی عبدالکریم علی تصریح کرد: حضور گسترده و غافلگیر کننده اتباع سوریه در سفارت کشورشان در بیروت برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بیانگر تمایل آنان به بازگشت به کشور و خانه خودشان است.
خاورم ** 1324

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن