تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812514586




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

450 هزار دلار سود به ازاي هر هزار دلار سرمايه‌گذاري براي توليد داروي تقلبي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 450 هزار دلار سود به ازاي هر هزار دلار سرمايه‌گذاري براي توليد داروي تقلبي
سود سرمايه‌گذاري در داروي تقلبي 22 برابر مواد مخدر است


بدشانسي مردم و مسئولان ايران است يا خوش‌شانسي قاچاقچيان و مافياي دارو كه كشور ما با همسايگاني احاطه شده كه از قطب‌هاي توليد داروهاي تقلبي جهان هستند! همين مسئله موجب مي‌شود تا با هزار دلار سرمايه‌گذاري در اين بخش تا 450 برابرسود به جيب قاچاقچيان دارو برود؛‌سودي كه به مراتب از تجارت مواد مخدر هم بيشتر است.
همايش مبارزه با داروهاي تقلبي در سالن همايش‌هاي برج ميلاد تريبوني براي بيان بخشي از حقايق سود آورترين قسمت بازار سلامت بود. به گفته خيرالله غلامي رئيس انجمن داروسازي باليني هر هزار دلار سرمايه‌گذاري در زمينه داروهاي تقلبي 200 تا 450 هزار دلار سود آوري دارد، در حالي كه همين مقدار سرمايه‌گذاري در زمينه هروئين و ترياك 20 هزار دلار سود دارد. شايد آنچه شناعت مافيا و قاچاقچيان دارو را بيش از پيش نمايان مي‌سازد، اين باشد كه معتادان به مواد مخدر ميان مصرف و ترك مخيرند اما بيماران ناگزيرند دارو مصرف كنند.
  
مرگ 200 هزار نفر به خاطر مصرف داروهاي تقلبي
بنا به تأكيد غلامي بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني سالانه 200 هزار نفر به خاطر مصرف داروهاي تقلبي جان خود را از دست مي‌دهند. رئيس مركز اطلاعات دارو پزشكي 13 آبان افزود: اكنون ريسك داروي تقلبي كمتر و سود آن در دنيا بيشتر است. به گفته وي افزايش تعداد شركت‌هاي پخش دارو به عنوان يكي از مشكلات جدي در عرصه داروهاي تقلبي به شمار مي‌رود چراكه در گذشته تنها قاچاق دارو را داشتيم اما اكنون داروهاي تقلبي نيز در برخي از اين شركت‌ها نيز توزيع مي‌شود.
بنا به تأكيد رئيس دپارتمان باليني دارويي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در كشورهاي بزرگ، شركت‌هاي پخش دارو را محدود كرده‌اند تا هزينه‌ها كاهش يافته و كنترل بر اين شركت‌ها بيشتر شود. اما فعلاً در اين زمينه برعكس عمل مي‌كنيم.
   همسايه‌هاي متقلب !
داروهاي تقلبي و قاچاق از كجا مي‌آيند؟ اين سؤالي است كه رئيس اداره كل بازرسي و ارزيابي عملكرد سازمان غذا و دارو با عنوان اين مطلب كه داروي مسافري از نظر وزارت بهداشت غيرمجاز و غيرقانوني است، در پاسخ به آن گفت: بخش عمده داروهاي تقلبي از كشورهاي پاكستان و عراق وارد ايران مي‌شود و اكنون وضعيت كشور پاكستان از نظر تقلب دارويي يك فاجعه است. به گفته رئيس اداره كل بازرسي و ارزيابي عملكرد سازمان غذا و دارو براساس آمار سازمان بهداشت جهاني، آمار تقلب دارويي در كشورهاي توسعه‌يافته بين 3 تا 5 درصد و ديگر كشورها تا 30 درصد اعلام شده است. بنا به تصريح وي، در حال حاضر محصولات آرايشي، بهداشتي، پودرهاي تقويتي و بدنسازي، داروهاي جنسي، چاقي، لاغري، فرآورده‌هاي مرتبط با زيبايي و ريزش يا رويش مو مورد استقبال بيشتر مردم قرار دارند كه متأسفانه بيشتر اين داروها در آرايشگاه‌ها و عطاري‌ها به فروش مي‌رسد كه بايد از سوي صنف‌هاي مرتبط با آنها برخورد جدي شود.
رئيس اداره كل بازرسي و ارزيابي عملكرد سازمان غذا و دارو با اشاره به كشف يك كارگاه ساخت داروهاي تقلبي گفت: در يك مورد از ساخت داروهاي اين كارگاه از پودر كاكائو براي تهيه قرص‌هاي شادي‌آور استفاده مي‌كرد كه آن را بسته‌اي 60 هزار تومان به فروش مي‌رساند. وي تصريح كرد:‌براساس آزمايش‌هاي انجام شده اغلب داروهاي تبليغي ماهواره‌اي، ماده مؤثره ندارد و هيچ مبناي علمي در اين زمينه وجود ندارد. نريمان صدري، مشاور دارو نيز امارات متحده عربي را سومين مركز ترانزيت داروي تقلبي در دنيا دانست و افزود:‌يك سوم كشفيات داروهاي تقلبي خاورميانه در تركيه توليد مي‌شود.
    داروهاي تقلبي در داروخانه
شايد تصور كنيم تنها جايي كه مي‌شود با اطمينان دارو تهيه كرد، داروخانه باشد اما ظاهراً داروهاي تقلبي به داروخانه‌ها نيز راه يافته‌اند. به گفته رئيس اداره كل بازرسي و ارزيابي عملكرد سازمان غذا و دارو در سه سال اخير ميزان كشفيات داروهاي تقلبي از داروخانه‌هاي كشور كاهش يافته است در حالي كه در سال‌هاي قبل، ميزان داروهاي تقلبي در داروخانه‌ها فراوان بود. محمدي اظهار داشت: سازمان غذا و دارو تمام داروخانه‌ها و شركت‌هايي را كه در اين زمينه فعاليت داشته باشند، تعطيل مي‌كند چراكه با جان مردم سر وكار دارند. وي در عين حال تأكيد كرد: آمار دقيقي از فروش داروهاي تقلبي در كشور نداريم و ما هميشه نمي‌توانيم همه اين داروها را كشف كنيم.
    اصالت داروهايي با برچسب اصالت
رئيس اداره كل بازرسي و ارزيابي عملكرد سازمان غذا و دارو يكي از اقدامات مؤثر اين سازمان براي كاهش ميزان داروهاي تقلبي را اجراي طرح كنترل اصالت و سلامت محصولات سلامت محور با نصب برچسب اصالت دانست. وي خاطر نشان كرد: در سال 91 تمامي فرآورده‌هاي آشاميدني و خوردني و در سال 92 نيز تجهيزات پزشكي از اين برچسب استفاده كرده‌اند و تاكنون يك ميليارد برچسب روي محصولات دارويي، غذايي، بهداشتي و پزشكي نصب شده است.
بنا به تأكيد محمدي مردم مي‌توانند با استفاده از اطلاعات روي اين برچسب از اصل يا تقلبي بودن دارو با ارسال پيامك به سازمان غذا و دارو مطلع شوند اما مردم اطمينان داشته باشند هر دارويي كه اين برچسب را دارد، اصلي است.

نویسنده : زهرا چيذري 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن