واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس: اعطای مشوق به سرمایه گذاران خارجی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه در آینده نزدیک فرآیند جذب سرمایه در منطقه ویژه پارس مورد بازبینی قرار می گیرد، گفت: با ارایه خدمات و مشوق های سرمایه گذاری میزان جذب سرمایه داخلی و خارجی افزایش می یابد.
![اعطای مشوق به سرمایه گذاران خارجی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی](http://img7.irna.ir/1393/13930406/81217037/81217037-5788348.jpg)
به گزارش ایرنا، مهدی یوسفی اظهار داشت: اصلاح فرآیندها و چابک سازی سازمان و بازتعریف ماموریت سازمان منطقه ویژه پارس، مسیر توسعه پارس جنوبی را شتاب می بخشد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه تلاش برای توسعه اقتصادی قطب انرژی کشور جز با تکیه بر توان نیروهای داخلی امکانپذیر نیست، گفت: سازمان منطقه ویژه پارس در راستای ماموریت اصلی خود و به نمایندگی از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران از هیچ کوششی در ارتقا مولفه های تاثیرگذار توسعه در این منطقه از کشور دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: طراحی، مهندسی، ساخت و اجرایی طرح ها و پروژه های زیربنایی نظیر آب، برق، گاز، مخابرات، فرودگاه و بندر از مهمترین ماموریت های اصلی سازمان منطقه ویژه پارس در آغاز تاسیس بوده که خوشبختانه این مهم هم اکنون محقق شده است.
یوسفی ادامه داد: لازمه دستیابی به توسعه پایدار در این منطقه از کشور ارزیابی و اصلاح فرآیندها و بازبینی در ماموریت های سازمانی است تا بتوان با چابک سازی سازمانی و استفاده از فرصت های بالقوه در منطقه، مسیر توسعه هموار شود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس تاکید کرد: ما نیازمند یک تحول اساسی در ساختار و نگرش خود به دینفعان کلیدی در منطقه هستیم تا بتوانیم با بسیج قابلیت های اساسی، علاوه بر پاسخگویی در برابر دریافت کنندگان خدمات سازمان، رشد و توسعه در منطقه نیز تحقق یابد.
وی بکارگیری ظرفیت های بالقوه سازمانی، پاسخگویی به تغییرات محیطی و اجتماعی و انسجام درون سازمانی و برون سازمانی را از مولفه های مهم در چابک سازی سازمانی برشمرد و افزود: در ساختار سازمانی جدید ضمن انعطاف پذیری و توجه به نیازها و خواسته های دینفعان کلیدی منطقه باید چشم انداز رشد و توسعه منطقه را نیز مورد توجه قرار دهد که این امر نیازمند همراهی تمام مردم و مسوولان است.
یوسفی با بیان آنکه در آینده نزدیک فرآیند جذب سرمایه در منطقه ویژه پارس مورد بازبینی قرار می گیرد، افزود: اعتقاد ما بر این است که علاوه بر کاهش زمان فرآیند بررسی و رسیدگی به درخواست های سرمایه گذاری باید با ارایه خدمات و مشوق های سرمایه گذاری میزان جذب سرمایه داخلی و خارجی را در منطقه افزایش دهیم.
منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جنوب شرقی استان بوشهر در حاشیه خلیج فارس در 300 کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و واقع درگستره جغرافیایی شهرستان کنگان قرار دارد و حدود 105 کیلومتر از میدان گاز پارس جنوبی که درمیان خلیج فارس واقع شده فاصله دارد.
در دو ماه نخستین سال 93، حدود 2 میلیارد و 336 میلیون و 306 هزار و 443 دلار میعانات گازی و محصولات پتروشیمی از پارس جنوبی به 6 کشور اروپایی، یک کشور آمریکایی و 5 کشور آفریقایی و 17 کشور آسیایی صادر شده است.
این محصولات بیشتر به کشورهای چین، ژاپن، امارات متحده عربی، هند، ترکیه، عراق، تایوان، تایلند، مالزی، ویتنام، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، روسیه، موزامبیک، مصر، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، اوکراین، قطر، تانزانیا، فیلیپین، غنا، کنیا، آذربایجان، گرجستان، کره جنوبی و مکزیک صادر شده است.
در دو ماه ابتدایی سال جاری یک میلیون و 313 هزار و 192 تن کالای غیرنفتی شامل محصولات تولیدی منطقه به ارزش یک میلیارد و 144 میلیون و 934 هزار و 657 دلار به خارج از کشور صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از حیث ارزش 8 درصد رشد نشان می دهد.
همچنین یک میلیون و 294 هزار و 505 تن میعانات گازی به ارزش یک میلیارد و 191 میلیون و 371 هزار و 786 دلار در ماه های فروردین و اردیبهشت سال جاری از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به خارج از کشور صادر شده که در مقایسه با مشابه سال قبل از نظر وزن 1 درصد رشد نشان می دهد.
اقتصام(2)2022**1558
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
06/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]