تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871372083




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهید بهشتی نقش بی بدیلی در تدوین قانون اساسی داشت/ ضعف اعضای 1+5 در برابر ایران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر:
"شهید بهشتی" نقش بی بدیلی در تدوین قانون اساسی داشت/ ضعف اعضای 1+5 در برابر ایران
نایب رئیس مجلس گفت: امروز اگر با اقتدار توانسته‌ایم تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده و در گفتگوهای پرچالش با 1+5 از خود دفاع کنیم، به خاطر استقامت ملت ایران است.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمین "سید محمدحسن ابوترابی فرد" با حضور در مراسم بزرگداشت شهدای هفت تیر که امشب در محل یادمان شهدای هفت تیر برگزار شد گفت: "شهید بهشتی" سید شهدای انقلاب اسلامی نقش بی بدیلی در تدوین قانون اساسی داشت.
 
وی تصریح کرد: ملت ایران، چهر‌ه‌های سیاسی هوشمند و وفاداران به اسلام در سایه فهم صحیح اسلام و تفکر ناب فقاهتی که امام(ره) بنیانگذار آن بودند در آن گام برداشتند.
 
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مرحله دوم استقامت در راه است و هنر ملت ایران انتخاب رهبر صالح نیست بلکه هنر مردم ایران استقامت در راه است.  
 
وی بیان داشت: ایجاد شکاف در مدیریت سیاسی کشوردر بحبوحه جنگ باعث شد که شاهد زاویه گرفتن و فاصله عمیق مدیر اجرایی اول کشور در جایگاه مدیریت قوای نظامی با نیروهای انقلاب شویم.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد افزود: این شکاف به خلق معضل جدی در ساختار سیاسی کشور منجر شد و در این شرایط فاز نظامی جریان نفاق کلید خورد و در 30 خرداد سال 60 منافقین با اعلام رسمی فعالیت خود و با اعتقاد قلبی به پیروزی سریع ، از آن جهت که می‌دانستند در چه حوزه‌های کلیدی حضور دارند؛ نقطه‌های محوری نظام را هدف قرار دهند.  
 
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: منافقین در روز شش تیر ماه مقام معظم رهبری را در مسجد ابوذر با یک انفجار هولناک تا مرز شهادت پیش بردند و در هفتم تیر ماه شاهد انفجار هولناک و خبر باور نکردنی شهادت مدیران ارشد کشور بودیم که براین اساس دکتر بهشتی، 4 وزیر دولت، 30 نماینده مجلس و حدود 20 معاون وزیر شهید شدند.
 
نایب رئیس مجلس اظهار داشت: کدام نظام سیاسی در آغاز تولد خود با چالشی سخت روبه رو شد اما با اقتدار به راه خود ادامه داد و توانسته بر عزت و اقتدار خود بیافزاید.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد بیان داشت: آن چه که پس از انفجار در تهران شاهدش بودیم روح استقامت و پایداری بود و آثاری از تزلزل در راه دیده نمی‌شد.
 
وی افزود: این که امروز انقلاب در برابر نظام سلطه تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند به خاطر ظرفیتی است که خلق شده چرا که تحریم بانک مرکزی هر کشور مساوی با سقوط آن کشور است.  
 
نماینده مردم تهران تصریح کرد: امروز با اقتدار توانسته‌ایم تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کنیم و در گفتگوهای پرچالش با 1+5 از خود دفاع کنیم چرا که در مذاکرات، گروه 1+5 در موضع ضعف در برابر ایران قرار دارند البته این اقتدار برآمده از استقامت ستودنی ایران است.  
 
وی ادامه داد: ایران در خارج از کشور بازوان قدرتمندی دارد چرا که جبهه مقاومت اسلامی شکل گرفته و در خارج از مرزها در لبنان، سوریه و فلسطین استکبار سیلی سختی از انقلاب دریافت می‌کند.  
 
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عراق امروز متحد ایران است به همین خاطر نیروهای استکبار و بعثی با تمام قدرت می‌خواستند از آن برای مقابله با انقلاب اسلامی بهره بگیرند بنابراین باید استقامت در راه را پاس داشت. 

انتهای پیام /







تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن