تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 1 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بسم اللّه‏ را قرائت كنى، فرشتگان، تا بهشت تو را حفظ مى‏كنند و آن شفاى هر در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801553763




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیر کل تبلیغات اسلامی اصفهان: شهید بهشتی محصول تربیت در یک خانواده متدین بود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیر کل تبلیغات اسلامی اصفهان: شهید بهشتی محصول تربیت در یک خانواده متدین بود اصفهان – ایرنا – مدیر کل تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به ویژگی های شهید بهشتی گفت: تربیت در یک خانواده دینی، محصولی همچون شهید بهشتی خواهد داشت.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین بهشتی نژاد روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: نیاکان شهید بهشتی همه از سادات حسینی که نسبشان به امام حسین (ع) می رسد بوده اند.
وی گفت: اجداد این خاندان تا چندین پشت همه از روحانیون به نام اصفهان بودند که تاریخ برخی از این افراد را ˈسلمان زمانˈ معرفی می کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی اصفهان به فعالیت های علمی شهید بهشتی در دوران قبل از انقلاب اشاره کرد و افزود: ایشان مایل نبودند از شهریه حوزه ارتزاق کنند و از همین رو با تدریس زبان انگلیسی مخارج خود را تامین می کردند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد ادامه داد: شهید بهشتی قبل از انقلاب مدرسه دین و دانش را راه اندازی کرد و از همان روز به دنبال پیوند علوم جدید و معارف دینی بود.
وی به تاسیس مدرسه حقانی اشاره کرد و افزود: شهید بهشتی در اداره این مدرسه نقش کلیدی داشت و پس از اعزام ایشان به هامبورگ برای اداره مسجد هامبورگ آلمان این مدرسه توسط شهید قدوسی اداره شد.
این پیشگام انقلاب اسلامی برنامه ریزی و ابتکار را دو ویژگی شهید بهشتی در برنامه های خود عنوان کرد و گفت: خوش اخلاقی ایشان موجب جذب بسیاری از افراد می شد.
وی به نقش شهید بهشتی در مجلس خبرگان قانون اساسی اشاره و بیان کرد: برخی از اصول قانون اساسی مانند ولایت فقیه با حمایت و پیگیری این شخصیت در قانون اساسی قرار گرفت.
وی با اشاره به تاکیدات قران برای ذکر افراد نیکوکار، خاطر نشان کرد: معرفی این الگوها قرار دادن آنها در برابر کسانی است که می خواهند راه رشد و تعالی را بپیمایند.
همچنین خواهر شهید بهشتی نیز در این مراسم استفاده از فرصت های طلایی زندگی، توجه به کسب روزی حلال، اخلاق نبوی، پرهیز از غیبت و تهمت، پرهیز از کینه جویی و بخشش سریع و متانت در اخلاق و رفتار را از ویژگی های شهید بهشتی برشمرد.
زینت السادات بهشتی افزود: شهید بهشتی در برابر شایعاتی که به ایشان وارد می شد می گفتند من این افراد را بخشیده ام و معتقد بودند خدا از کسانی که ایمان آورده باشند دفاع می کند.
آیة الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی در دوم آبان سال 1307 در محله «لومبان» اصفهان به دنیا آمد.
وی در هفتم تیر سال 1360 در انفجار حزب جمهوری اسلامی توسط منافقین به شهادت رسید.
7134/پ/ 607

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن