واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه:
مشکل جمعیتی کشور با شعار حل نمیشود
عضو هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه گفت: تنها با شعار و بیان محسنات فرزند داشتن برای مردم، مشکل جمعیتی حل نمیشود.
![خبرگزاری فارس: مشکل جمعیتی کشور با شعار حل نمیشود خبرگزاری فارس: مشکل جمعیتی کشور با شعار حل نمیشود](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/12/10/13921210000502_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، زهرا تاجیک با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر آسیبهای کاهش جمعیت و لزوم توجه به این مسئله گفت: معظم له با دید حکیمانه سیاستهای جمعیتی را ابلاغ کردند و همه موظف هستند در راستای این سیاستها حرکت کنند، چرا که توجه به منویات ایشان همیشه برای کشور و نظام اسلامی راهگشا بوده است. وی نقش روحانیت را در فرهنگ سازی کثرت نسل بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و افزود: طلاب و روحانیون باید احادیث و روایاتی که در زمینه تشویق به فرزند آوری را برای مردم تبیین کنند، زیرا اسلام سفارش ویژهای به مقوله فرزند دارد و روایات زیادی بر این مسئله دلالت دارد که پیامبر گرامی اسلام(ص) به فزونی امتش در قیامت مباهات میکند، براین اساس مبلغین باید نسبت به فرهنگ سازی کثرت نسل اهتمام ویژهای داشته باشند. تاجیک با اشاره به آسیبها و تهدیدهای کاهش جمعیت، خاطرنشان ساخت: کاهش جمعیت و نبود نیروی جوان میتواند در بلند مدت صدمات زیادی از حیث اقتصادی، سیاسی، نظامی، علمی و ... به کشور وارد سازد، چرا که در همه دنیا نیروی انسانی فعال و جوان تکیه گاه مناسبی برای پیشرفت و توسعه است. عضو هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه با اشاره به توطئههای دشمنان اسلام و انقلاب در فرهنگ سازی کاهش جمعیت و دوری خانوادهها از فرزندآوری گفت: بحث کاهش جمعیت و از بین بردن نسل مسلمانان به خصوص شیعیان در ایران و سایر کشورهای اسلامی یک سیاست انگلیسی است که متاسفانه ناخواسته در کشور ما عملی ترویج شد که باید هرچه سریعتر این سیاست اصلاح شود. عضو هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت حوزه با انتقاد از کاهش آمار ازدواج، افزود: با وجود تاکیدات فراوانی که از مبین اسلام دارد، اما بسیاری از پسران به بهانههای مختلف از آن دوری میکنند، از طرفی نیز دختران با توقعات بیجا، فرصت ازدواج را از خود سلب میکنند، همین مسئله موجب بالارفتن سن ازدواج و کاهش شانس باروری میشود. برای رفع این مشکل نیازمند فرهنگ سازی گسترده در سطح خانوادهها هستیم. وی رفاه طلبی را یکی از عوامل عدم رغبت خانوادهها به فرزندآوری ذکر کرد و ادامه داد: رفاه طلبی و توجه به فرهنگ غلط غربی مبنی بر اینکه فرزند کمتر موجب زندگی بهتر میشود، در ذهن اکثر خانوادههای ایرانی رسوخ کرده که اصلاح این طرز فکر و توجه به معارف اسلام مبنی بر برکاتی که فرزند صالح در سعادت انسانها دارد میتواند نقش مهمی در اصلاح جمعیت کشور باشد. این کارشناس مسائل خانواده نقش حاکمیت و دولت را در فرهنگ سازی کثرت نسل مهم دانست و گفت: تنها با شعار و بیان محسنات فرزند داشتن برای مردم مشکل جمعیتی حل نمیشود. دولت باید در کنار کارهای فرهنگی که از سوی حوزه و سایر نهادهای دینی و فرهنگی انجام میشود، به فکر معیشت مردم و فراهم سازی تسهیلات و امکانات رفاهی بیشتر برای خانوادهها باشد تا آنان به فرزند آوری روی آورند و دغدغهای بابت تامین نیازهای اولیه فرزندان نداشته باشند، البته مسئله نیازمند مدیریت جهادی دولت و مسئولان میباشد. عضو هیئت مدیره انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه در پایان ابراز کرد: امیدواریم مردم و مسئولین با لبیک به ندای مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به مسئله جمعیت و توجه کامل به آموزههای مکتب اهل بیت (ع)، ایران اسلامی بتواند اشتباه تاریخی خود در بحث جمعیت را تا حد زیادی جبران کرده تا در آینده جمعیت کشور به رشد مناسبی برسد و مشکلی از حیث نیروی انسانی و جمعیت نداشته باشیم. انتهای پیام/2258/و
93/03/31 - 12:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]