واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گلستان رحمانی موحد:
زیر ساخت های لازم برای گردشگری در گلستان ایجاد شود
گرگان – خبرگزاری مهر: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت : زیرساخت های لازم برای گردشگری و صنعت توریسم باید در استان گلستان ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رحمانی موحد بعد اظهر پنجشنبه در کارگروه گردشگری استان گلستان گفت: گلستان مواهب طبیعی و خدادادی زیادی دارد که از ان ها می توان در بخش های مختلف استفاده کرد. وی به اشتغالزایی این صنعت اشاره کرده و گفت: آسیب های اجتماعی با رونق کسب و کار کاهش پیدا می کنند . رحمانی موحد تاکید کرد: رونق کسب و کار نتیجه اعتماد مردمی است ، گردشگری نیز بستری مناسب برای رونق کسب و کار است.
وی افزود: بایدایجاد تاثیرات اقتصادی در فرهنگ گردشگری را جدی گرفت ، نگاه صرف دولتی و مالکانه به ظرفیت های گردشگری مشکلی را حل نمی کند و باید به سمت خصوصی سازی برویم.
معاون گردشگری سارمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اضافه کرد : گلستان این ظرفیت را دارد که با هماهنگی با استان های مجاور تور های گردشگری مشترک برگزار کند که می تواند موجب بالا رفتن1.5 تا 2.5 برابری مدت ماندگاری مسافرین شود.
وی تصریح کرد: بازارچه های تولید و فروش محصولات صنایع دستی که در استان فعال است جنبه های صادراتی و گردشگری دارد و مزایایی چون نیاز به سرمایه کم و اشتغالزایی زیاد را دارا است.
وی در ادامه با بیان این که جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین ، یک جاذبه نهادینه شده و ثابت برای استان گلستان است گفت: بیش از 20 قومیت در استان گلستان با هم زندگی میکنند که بسیار خوش یمن است.
رحمانی موحد افزود: این مجموعه متنوع فرهنگی و قومیتی زیر چتر جمهوری اسلامی ایران با همراهی و همدلی با هم زندگی می کنند و نشان دادن این همدلی در قالب یک جشنواره تجربه موفقی است.
وی با اشاره به حضور اقلیت قزاق در استان ادامه داد: گردشگری سلامت یکی از ویژگی های استان گلستان است، نفرات زیادی از کشور قزاقستان برای معالجه و استفاده از امکانات طبیعی و پزشکی استان وارد گلستان می شوند و از این امکانات استفاده میکنند.
رییس ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور اذعان کرد: مهمترین ویژگی این ستاد دائمی بودن ان است ودر بررسی های حین و پس از فعالیت ستاد های استانی و مرکزی خدمات سفر وجه مشترک کلیه استان ها هم افزایی و مشارکت حداکثری دستگاه ها بود.
رحمانی فضلی تصریح کرد: اهداف اجرایی و محتوایی در مجموع اهداف ان در نظر گرفته شده است و نوروز 93 نشان داد که مشارکت حداکثری دستگاه ها و مردم می توند نتایج درخشانی داشته باشد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور خاطر نشان کرد: هر استان باید بر اساس هدف ها و برنامه های استانی تغییراتی ایجاد کند تا مردم از نعمات این تغییرات استفاده کنند.
۱۳۹۳/۴/۵ - ۱۵:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]