واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ تير ۱۳۹۳ (۱۰:۳۶ق.ظ)
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور: نيازمند همگرايي در سياستهاي فضاي مجازي هستيم مدير حوزههاي علميه خواهران کشور گفت: بايد به يک همگرايي در سياستهاي فضاي مجازي در کشور برسيم.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام والمسلمين محمودرضا جمشيدي در ديدار دبير ستاد همکاريهاي حوزه و آموزش و پرورش با بيان اينکه شناخت کافي نسبت به فضاي مجازي وجود ندارد، اظهار کرد: بايد پس از شناخت اين فضا، به همگرايي در سياستهاي فضاي مجازي برسيم.
وي با بيان اينکه در حال حاضر حتي در عرصه کلان نظام در مورد فضاي مجازي در ميان مسئولان اختلاف نظر وجود دارد، اضافه کرد: تا اين همگرايي ايجاد نشود به نتيجه مطلوب نخواهيم رسيد.
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور حضور در فضاي مجازي را پرفايده و پرمخاطره دانست و افزود: مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران از حدود 15 سال قبل وارد اين عرصه شده است.
وي از آموزش و پرورش به عنوان تمکني براي حوزه ياد کرد و ادامه داد: همان گونه که نظام تمکني براي حوزه است آموزش و پرورش نيز تمکني براي حوزه به حساب ميآيد تا به اهداف الهي دست يابد.
جمشيدي با اشاره به وجود حدود 200 هزار شاغل به تحصيل و فارغالتحصيل در حوزههاي علميه برادران و خواهران يادآور شد: ما نگران معاش يا بيکاري اين طلاب نيستيم تا آموزش و پرورش براي آنها شغل ايجاد کند، بلکه اين ظرفيتي است که حوزه در اختيار آموزش و پرورش نهاده است تا از اين ظرفيت استفاده کند.
وي با بيان اينکه حوزه به دنبال هدف سياسي يا اعتلاي حزب و جريان خاصي نيست، افزود: ما معتقد به انسانسازي و تعالي ارزشهاي انساني در جامعه هستيم، به ويژه بر اثرگذارترين قشر که نوجوانان هستند.
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور با بيان اينکه حوزه نميخواهد عرصه را بر کسي تنگ کند، اضافه کرد: بايد اين موضوع به همه فرهنگيان گفته شود، حوزه سخاوتمندانه تربيتشدگان خود را در اختيار نظام قرار ميدهد، در صورتي که اگر نهادها بخواهند همان نيروها را تربيت کنند، بايد زمان و هزينه بيشتري را صرف کنند و در نهايت نتيجه کار آنها کيفيت تربيتشدگان حوزه را نخواهد داشت.
وي ادامه داد: همان گونه که تعامل ميان حوزه و آموزش و پرورش در راس دو دستگاه مدنظر قرار دارد، اميدواريم اين تعامل در مديران مياني و کارشناسان هم ايجاد شود، چنان که هرجا تعامل ميان مديران مياني و بخشهاي استاني حوزه و آموزش و پرورش برقرار شده است، شاهد نتايج مثبت آن بودهايم.
مدير حوزههاي علميه خواهران کشور با بيان اينکه تاکنون عرصه تعامل حوزه و آموزش و پرورش اغلب عرصه تبليغ بوده است، تصريح کرد: ظرفيتهاي تعامل بيش از اين است؛ نظريهپردازي، کارشناسي، مشاوره، مديريت و اجرا از ساحتهايي است که ميتوان در آنها تعامل را گسترش داد.
وي با بيان اينکه حضور کارشناسي حوزه بايد در نهادهاي تصميمساز نهادينه شود، اضافه کرد: اين يک بحث تشريفاتي نيست که صرفا يک نماينده از حوزه در جلسات حضور داشته باشد، بلکه بايد نحوه و جايگاه تعامل حوزه نهادينه شود.
حجتالاسلام والمسلمين جمشيدي با اشاره به ظرفيتهاي حوزههاي علميه خواهران اظهار کرد: نظام آموزشي حوزههاي علميه خواهران رويکرد کاربرديتري نسبت به حوزههاي علميه برادران دارد و رسالتهاي آن با حضور در آموزش و پرورش هماهنگ است.
وي با بيان اينکه خواهران طلبه ميتوانند در عمل حجاب و عفاف، اعتقادات سالم و رفتار درست براي نسل جوان و نوجوان الگو باشند، ادامه داد: ظرفيتهاي حوزههاي علميه خواهران مغفول مانده و ظرفيتهاي آن جدي گرفته نشده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]