واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اوقات فراغت، تفریح یا تخریب قروه - ایرنا- اوقات فراغت یکی از دغدغه های بزرگ خانواده ها و مسوولین است تا با ایجاد بستر مناسب، روح و فکر جوانان بیشتر و بهتر پرورش یابد.
به گزارش ایرنا، برخی از جوانان و نوجوانان در کلاس های رنگارنگی از قبیل زبان، موسیقی، کامپیوتر و کلاس های تقویت کنکور شرکت می کنند و بعضی نیز پرسه زدن در خیابان ها را پیشه کرده اند.
استفاده بهینه از اوقات فراغت به قدری مهم است که باعث شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان می شود و نگرانی خانواده ها از این است که فرزندانشان از ایام تعطیلی مدارس درست استفاده کنند و از آسیب های اجتماعی مصون بمانند در حالی که برخی جوانان، قلیان سراها را پاتوق خود کرده اند و کشیدن قلیان تنها تفریح جوانان شده است.
و جالب آن که خانواده با قلیان که ضرری 10 برابر سیگار دارد به هیچ وجه برخورد نمی کنند و گویا آن چنان مغروق این روزمرگی بی هدف شده اند که قل قل قلیان را تنها صدایی می دانند که بیداد خستگی از این همه پوچی است اما آیا استعمال دخانیات در مرز قلیان باقی می ماند اگه این چنین بیندیشیم کلاهمان پس معرکه است چرا که رشد روزافزون استعمال مواد مخدر صنعتی زنگ خطری است که صدایش از زنگ زورخانه های پهلوانان تاریخ ما بلندتر است اما با این بلندای صدا، گویی گوش ها کر شده است و چه سخت است بیدار کردن جامعه ای که نخوابیده است اما خود را به خواب زده است.
در چنین شرایطی بسیاری از تفریحات جوانان ما به سمت دستگاه های بازی، پلی استیشن و غیره رفته است که اکثرا نیز ˈبازی های خشنˈ مورد استقبال این نوجوانان و جوانان است و جالب آنکه نحوه فعالیت این مشاغل و کیفیت استقرار آنها که غالبا در زیرزمین های تنگ و تاریک است خود مکان مساعد جهت انحراف فرزندان است.
فرزندانی که سابقا در فصل تابستان ورزشگاه ها را پر می کردند و در کلوپ های پینگ پنک و فوتبال دستی بازی می کردند امروزه ورزشگاه ها را خالی کرده اند و سیگار به لب، بازی های جنگی در زیرزمین های مخوف انجام می دهند.
تا دیر نشده باید بیدار شد علت این رفتارهای بی هویت باید شناسایی و تفریحات سالم که مورد استقبال جوانان است باید فعال شود و آگاهی خانواده ها باید بیشتر و نفرت از دخانیات نیز باید درونی شود و بسیاری دیگر از بایدها و نبایدها که انصافا خود ما نیز در آن غفلت ورزیده ایم.
شهرستان قروه، شهری که افزون بر 134 هزار نفر جمعیت دارد فاقد سینما است و کمبود امکانات تفریحی در این شهرستان از شلوغی خیابان ها پیداست به گونه ای که ازدحام جمعیت که بی هدف در خیابان ها می چرخند چشم ها را خیره می کند.
کمیته امداد در کنار سایر نهادهای آموزشی شهرستان قروه، یکی از نهادهایی است که برای اوقات فراغت دانش اموزان و جوانان این شهرستان برنامه ریزی کرده است.
مسوول زکات کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان قروه در مراسم افتتاحیه برنامه اوقات فراغت در کانون فرهنگی و تربیتی ولایت این شهرستان افزود: جوانان و نوجوانان باید با انرژی مضاعف بکوشند که هر روز بر یافته های قبلیشان افزوده شود.
حجت الاسلام جلیلی با اشاره به اینکه برنامه های کانون فرهنگی و تربیتی ولایت در کنار تربیت دینی و انسانی فنون هم آموزش داده می شود افزود: انسان ها موجودات خاکی هستند و نیاز به فن ها و آموزش هایی دارند تا ادامه حیات یابند و اگر این فنون را آموزش نبینند در کار خود با مشکل مواجه می شوند.
به گفته وی کانون ولایت افراد را با اصول و اعتقادات آشنا می کند و برنامه توحیدی، معاد و نبوت را از طریق استدلال به این نوجوان و جوانان آموزش می دهد و نوجوانان و جوانان در ابتدای جوانی نسبت به خالق و نسبت به مسوولیت خودش، مسائل را از طریق استدلال عقلی و منطقی به دست می آورد.
حجت الاسلام جلیلی تاکید کرد: اگر اعتقادات محکم و قوی باشد افراد برنامه های زندگی را طوری طراحی می کنند که در این راستا قرار بگیرد و اگر فردا فنی را به دست آورد این فن و رشته برای نفع خلق خدا باشد.
وی در ادامه افزود: برخی افراد دارای فکر و خلاقیت عالی هستند که در راستای خلق الله نیست و ضعف عجیب آن به ضرر بشر در راستای علم توحید و اصول اعتقادات است که انسان آرزو می کند این چنین خلاقیت ها در عالم ایجاد نمی شد.
به گفته وی برنامه های اوقات فراغت در کنار آموزش فن به جوانان و نوجوانان باید معرفت الهی را نیز در بین آنها رشد دهد.
حجت الاسلام جلیلی بر شناخت خدا و معرفت خدا تاکید کرد و افزود: نتیجه ایمان و شناخت عمل صالح آن است که انسان موجودی نیازمند است و تمام تار و پودش درهم تنیده است تا از منبع بی نیاز سرچشمه بگیرد.
وی در پایان افزود: هدف خلقت انسان و جن عبادت است و این امر زمانی حاصل می شود که شناخت باشد و ثمره شناخت، معرفت و عبادت است.
مسوول کانون فرهنگی ولایت شهرستان قروه هم در گفت و گو با ایرنا افزود: تاکنون 380 دانش اموز شامل 120 پسر و 260 دختر در این کلاس ها ثبت نام کرده اند و 16 مربی برای این برنامه ها در نظر گرفته شده است.
خدیجه مخدومی افزود: برنامه های اوقات فراغت این کانون در قالب 20 رشته در زمینه های قرآنی، فرهنگی، هنری، علمی، ورزشی، کیف دوزی، طراحی، هنرهای تجسمی، نقاشی، رباتیک و کلاس کامپیوتر برگزار می شود.
وی گفت: 330 دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد هستند و در سال جاری نیز 50 دانش آموز تحت پوشش بهزیستی، خانواده شهداء و بسیجیان در برنامه های اوقات فراغت ثبت نام کرده اند.
مخدومی افزود: بسیاری از استعدادهای جوانان در برنامه های مختلف اوقات فراغت شکوفا می شود و بعد از تقویت این استعدادها، شاهد رشد و تعالی کشور خواهیم بود و اگر اوقات فراغت جوانان و نوجوانان غنی سازی نشده و به بطالت بگذرد زمینه برای فرهنگ غلط آماده می شود.
وی با تاکید بر ضرورت حرفه آموزی در برنامه های اوقات فراغت، افزود: استفاده بهینه از این اوقات می تواند در شخصیت و شغل آینده دانش آموزان تاثیر زیادی داشته باشد.
مسوول کانون فرهنگی و تربیتی ولایت شهرستان قروه گفت: روزهای زوج به خواهران و روزهای فرد نیز به برادران اختصاص یافته است و کلاس ها نیز هشت صبح تا 12 و 15 و 30 تا 19 و 30 عصر است.ک/2
7345/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
05/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]