واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > خوزستان الفت:
افزایش آگاهی عمومی بستر وقوع جرم را از بین می برد
اهواز - خبرگزاری مهر: رئيس دادگستري استان خوزستان گفت: افزایش آگاهی عمومی با انجام برخی آموزش های برای همه مردم، بستر وقوع جرم را از بین می برد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر الفت شامگاه سه شنبه در همایش پلیس، امنیت و اصناف اظهار کرد: در چهار سال گذشته در دستگاه قضایي به طور عملي به پيشگيري از جرم با تشكيل كارگروه ها، كلاس هاي آموزشي و تقسيم بندي جامعه توجه شده است.
وی افزود: پيشگيري در زمينه اجتماعي، مقابله اي و امنيتي است. پيشگيري به معناي از بين بردن بسترهاي ارتكاب جرم است و بايد جامعه را به گونه اي طراحي كنيم كه در آن جرم واقع نشود. موضوع جامعه و رفتارهاي اجتماعي انسان است. انسان را بايد طوري تربيت كنيم كه در حوزه پيشگيري به خودش و ديگران آسيب نزند. پيشگيري به تربيت انسان ها بر مي گردد و ما براي نهادينه كردن اخلاق در 30 سال گذشته خيلي تلاش كرديم تا انسان ها را مودب و منظم كنيم.
الفت تصریح کرد: ما بايد انساني را تربيت كنيم كه با تدبير زندگي اجتماعي داشته باشد و در كنار اين مسائل به جان، مال و ناموس ديگران احترام بگذارد. آموزش هاي فردي و آموزش براي زندگي اجتماعي محور پيشگيري است. اصناف بايد زير مجموعه هاي خود را آموزش دهد. مربي ها بايد حس آموزش داشته باشند و بتوانند يافته هاي خودش را انتقال دهد و جامعه نيز بايد به بلوغ اجتماعي لازم رسيده باشد تا آموزش را بپذيرد.
وی تصریح کرد: مربي ها بايد به مسائل آموزش خود ايمان داشته باشند. در پيشگيري بايد اركان آموزش به درستي پيشگيري شود. ما بايد به رعايت مقررات و قوانين در جامعه ايمان داشته باشيم. متاسفانه در حال حاضر آموزش هاي ما يا براي افرادي است كه ديگر آموزش دادن آنها تاثيري ندارد يا براي افرادي كه آموزش دادن به آنها زود است و يا اينكه به افرادي كه با مسئله مطرح شده در آن آموزش مخالف است آموزش مي دهند.
رئيس دادگستري استان خوزستان تصریح کرد: متاسفانه هيچ وقت با زبان آموزش پذيران به آنها آموزش نمي دهيم. در حوزه آموزش بايد بيشتر فعاليت كنيم. همه كشورهايي كه در پيشگيري به جايگاه خوبي رسيده اند به آموزش توجه كرده اند.
الفت گفت: آموزش به نظارت و تكرار نياز دارد. در 50 سال اخير كشور ما شديدا مورد تغيير و تحولات قرار گرفت. برخي از مذمومات فرهنگي تحميل شده و آثار منفي شان را در جامه نشان مي دهند. اگر نرخ رشد جرائم را در دو سال گذشته با هم تطبيق دهيم متوجه مي شويم كه ما رشد قابل توجه و بالايي را در افزايش جرم داريم. بسترهاي ايجاد جرم را بايد از بين ببريم. تحريم ها سبب افزايش فقر و بيكاري و مواد مخدر مي شوند.
وی تصریح کرد: اگر بخواهيم بسترهاي وقوع جرم را از بين ببريم بايد آگاهي هاي عمومي را از طريق آموزش توسط مربيان متخصص و پيگير افزايش دهيم. در زمينه پيشگيري از وقوع جرم تاثير گذاري اصناف بر قشري كه با آن در ارتباط هستند بسيار زياد است. ما از كشورهاي ديگر در حوزه پيشگيري خيلي فاصله داريم. تا زماني كه نتوانيم آموزش را به درون جامعه ببريم و مردم را از رفتارهاي خوب و بد آگاه نكنيم بايد در رده كشورهاي جهان سوم باشيم.
الفت اظهار کرد: در حال حاضر خطر آسيب زدگي بسيار بالاست. امروز روز تدبير و توجه است. امروز بايد توجه كنيم كه عنصر ناهنجار به زندگي هايمان وارد نشود. موضوعات بي ارتباط با امنيت ملي را نبايد نقل محافل كنيم. آدم هاي وطن فروش و بي دين نبايد گرداننده محافل باشند.
۱۳۹۳/۴/۴ - ۰۹:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]