واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ تير ۱۳۹۳ (۹:۲۸ق.ظ)
قدس: رژيم صهيونيستي و بحران سازي جديد
به گزارش خبرگزاري موج، رژيم صهيونيستي و بحران سازي جديد، عنوان يادداشت روز روزنامه قدس است که در آن مي خوانيد؛
حمله هواپيماهاي رژيم صهيونيستي به حومه دمشق در حالي صورت مي گيرد که گروه هاي تروريستي دست پرورده اين رژيم در سوريه وعراق با شکست مواجه شده اند.
اين حمله همزمان با لشکر کشي ارتش رژيم صهيونيستي به کرانه غربي ونوار غزه وکشتار مردم بي دفاع فلسطين صورت گرفت. رژيم اسراييل اخيراً در پي ربوده شدن 3 شهرک نشين با استفاده از نيروهاي پياده ومکانيزه به مناطقي از کرانه غربي ونوار غزه حمله کرد وشماري از رهبران فلسطيني را دستگير و بازداشت کرد. شوراي امنيت سازمان ملل نيز هيچگونه واکنشي نسبت به حمله هواپيماهاي ارتش رژيم صهيونيستي به مناطق حومه دمشق و کشتار مردم فلسطين از خود نشان نداد که اين مسأله جايگاه سازمان ملل را مورد ترديد قرار مي دهد؛ در اين حمله که در واقع نقض آشکار موافقتنامه آتش بس سوريه ورژيم صهيونيستي تلقي مي شود با هدف دادن روحيه به گروهک هاي تروريستي داعش وجبهه النصره صورت گرفته است.
اين دو سازمان تروريستي توسط غرب، آمريکا واسراييل وکمک مالي عربستان شکل گرفته اند ودر راستاي عملياتي کردن اهداف غرب فعاليت مي کنند. اقدامهاي تروريستي اخير در «ضهر البيدر» لبنان و حمله اخير داعش به استانهاي موصل، الانبار و صلاح الدين و همچنين هجوم هواپيماهاي ارتش رژيم صهيونيستي به يک منطقه مسکوني در حومه دمشق در راستاي تغيير معادلات منطقه اي به سود محور ضد مقاومت اسلامي قابل تعريف است. برآيند گزارش هاي مستند نشان مي دهد که «ابوبکر البغدادي» رهبر داعش به مدت 2 سال در فلسطين اشغالي و تحت نظر افسران سازمان سيا و موساد دوره جنگهاي شهري و اطلاعاتي ديده است.
از سوي ديگر عمليات داعش در مناطق شمالي عراق از 5 ماه پيش قابل پيش بيني بود، زيرا نتايج نظر سنجي ها نشان مي داد که ائتلاف دولت قانون به رهبري نوري المالکي پيروز انتخابات پارلماني خواهد بود. روزنامه ديلي تلگراف اخيراً گزارشي منتشر کرده مبني بر اينکه در اوايل سال جاري ميلادي نماينده اقليم کردستان عراق در لندن در جريان ديدار با رؤساي سازمان اطلاعات خارجي انگليس و سازمان سيا از حمله قريب الوقوع گروهک داعش به شمال عراق خبر داده بود. اما متأسفانه آمريکا وغرب نسبت به تحرکات داعش درشمال وغرب عراق سکوت اختيار کردند و اين امر نوعي همسويي و همراهي با گروهک هاي تروريستي تلقي مي شود.
شکست داعش در موصل و صلاح الدين و نينوا موجب شد تا آمريکا، و برخي کشورهاي مرتجع عرب شرط مقابله با گروهک تروريستي داعش را کناره گيري نوري المالکي از قدرت بدانند، در حالي که نوري المالکي با رأي اکثريت ملت عراق به قدرت رسيده است، از اين رو، با توجه به رخدادهاي اخيرعراق، سوريه و لبنان و شرايط داخلي فلسطين اشغالي به نظر مي رسد که رژيم صهيونيستي در صدد دست زدن به ماجراجويي هاي جديدي بر آمده تا از بن بست سياسي فعلي خارج شود.
نويسنده:
حسن هاني زاده
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]