واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سازمان های مردم نهاد در زمینه کاهش وقوع جرم در کردستان تلاش کنند سنندج - ایرنا- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت: این معاونت از فعالیت سازمان های مردم نهاد در استان حمایت می کند و درخواست همکاری در زمینه کاهش وقوع جرم را از این سازمان های مردمی داریم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بابایی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج، فعالیت در حوزه اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم را امری فرابخشی دانست و افزود: تنها یک دستگاه به تنهایی نمی تواند در این زمینه تلاش کند.
وی استفاده از ظرفیت مردم را بهترین راهکار برای جلوگیری از وقوع جرم دانست و گفت: علاقمندان به فعالیت های اجتماعی را باید در قالب سازمان های مردم نهاد سازماندهی و از ظرفیت آنها برای فرهنگ سازی و پیشگیری از وقوع جرم استفاده کرد.
وی به تشکیل کارگروه های سلامت به عنوان طرحی ابتکاری در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کردستان اشاره کرد و گفت: برای هر صنفی یک کارگروه در استان تشکیل شده و به صورت مستمر و مداوم مشکلات صنف ها به صورت تخصصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
بابایی با اشاره به اینکه کارگروه اصناف و بازاریان، دانشجویان، اساتید دانشگاه، پزشکان و بسیاری اصناف دیگر تاکنون تشکیل شده است، گفت: کارگروه سلامت خبرنگاران نیز به منظور بازتاب فعالیت های حوزه اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و همچنین رصد مسایل و مشکلات حوزه رسانه ها، تشکیل می شود.
وی گفت: کارگروه های تخصصی با حضور افراد متخصص هر صنف بر روی چهار آسیب اول استان که طلاق، مشروبات الکلی، ماهواره و جرایم سایبری است به صورت تخصصی و در اتاق های فکر جداگانه بحث می کنند و برای برون رفت از این مشکلات راهکار عملیاتی ارایه می دهند.
وی این کارگروه ها را در جهت احصاء مسایل و مشکلات اجتماعی استان و ارایه راهکار لازم برای کاهش مشکلات بسیار موثر دانست و گفت: از دستگاه های مرتبط در حوزه های فرهنگی و اجتماعی نیز انتظار همکاری با این کارگروه ها را داریم.
وی ضمانت اجرایی همکاری سایر دستگاه ها با دادگستری در زمینه کاهش جرم و پیشگیری از وقوع آن را بند ه ماده 211 قانون برنامه پنجم توسعه ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: در این بند تاکید شده که تمام دستگاه ها در پیشگیری از وقوع جرم باید با قوه قضاییه همکاری کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم زمانی از قانون اطاعت می کنند که با قانون آشنایی داشته باشند و از این رو برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه حقوق شهروندی و سایر مباحث مرتبط در اولویت اجرای برنامه های این معاونت است.
بابایی از بومی سازی برنامه های این معاونت نیز خبر داد و افزود: به تناسب شرایط و وضعیت استان و فرهنگ مردم منطقه، اقدام به اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع جرم می کنیم.
وی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان به عنوان معاونتی فعال در سطح کشور نام برد و گفت: اغلب طرح ها و ایده های این معاونت به عنوان طرح های پیشنهادی و ابتکاری برای اجرا در سطح کشور به تصویب می رسد.
وی همچنین در بخش پایانی سخنان خود از خانواده ها خواست نظارت بیشتری بر رفتار فرزندان خود داشته باشند و در استفاده از فناوری های روز از قبیل ماهواره و اینترنت بیشتر دقت کنند.
بابایی آشنایی فرزندان با معنویت را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: خانواده ها فرزندان را با قرآن و احکام نورانی دین مبین اسلام بیشتر آشنا کنند و آنان را قرآنی بار آورند.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]