تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ردم دو گروه‏اند: دانشمند و دانش‏اندوز و در غير اين دو، خيرى نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818906596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امتیازات مردم سالاری دینی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

امتیازات مردم سالاری دینی تهران - ایرنا - نظام اسلامی، قدرت های سلطه گر غربی را به این دلیل به وحشت انداخته است که به ملت های جهان درس استقلال و خودباوری می دهد و فاش می کند که پرچم دموکراسی خواهان غرب، پوشش و وسیله ای برای چپاول ثروت دیگر کشورهاست.


روزنامه رسالت در ادامه سرمقاله روز چهارشنبه خود به قلم «محمود فرشیدی » نوشته است: با اقدامات اخیر غربی ها در جهان اسلام، بخصوص در مصر، سوریه و عراق، بر جهانیان کاملا روشن است که دستاورد دموکراسی و انتخابات تنها به شرطی مورد تایید غرب قرار می گیرد و آن را به رسمیت می شناسد که منافع اقتصادی و امتیازطلبانه آنان را تامین کند و نتایج آن دموکراسی، به قدرت رسیدن عنصر سرسپرده و گوش به فرمان نظام سلطه جهانی باشد.
حرف جدید نظام اسلامی مردم سالاری دینی می باشد که معتقد است حق مردم در ترسیم سرنوشت خویش، مبنا و منشا الهی دارد نه آنکه به تقلید از فلسفه سیاسی غرب، بین شریعت و دموکراسی پیوندی برقرار شده باشد.
با این نگاه، دموکراسی و اصول و ضوابطش و نیز مدعیان قیمومیت و داوری و نظارتش، جایگاهی در نظام مردم سالاری دینی ندارند زیرا علاوه بر مبنای مستحکم مردم سالاری دینی در احکام الهی؛ در قیاس با مبنای اعتباری دموکراسی، عرصه حضور و نقش آفرینی مردم در نظام مردم سالاری دینی نیز بسیار گسترده تر از دموکراسی است و علاوه بر اینها مدعیان دفاع از دموکراسی، امروز جنایتکارترین حکومت های جهان هستند.
در مردم سالاری دینی، ایفای مسئولیت اجتماعی، نه تنها یک حق که یک تکلیف هم هست، زیرا دفاع از نظام اسلامی، دفاع از اسلام است و دفاع از اسلام بر همه واجب است. اما عرصه گسترده حضور مردم در نظام مردم سالاری دینی، قابل قیاس با محدوده حضور در دموکراسی نیست؛ در مردم سالاری دینی، حتی یک فرد به تنهایی هم مسئول است و حق دارد و ادای این حق و مسئولیت، منحصر به اعمال آن از طریق احزاب نیست بلکه قالب ها و شیوه های گسترده و توسعه پذیری برای حضور مردم در صحنه سیاسی وجود دارد.
بر این اساس طبیعی است که شاخصه هایی نظیر بومی بودن، ریشه دینی واعتقادی داشتن، ترسیم گستره ای وسیع برای حضور مردم، پاسخگویی به نیاز فطری استقلال طلبی ملت ها و پیشینه خائنانه غربی ها در پوشش دموکراسی، موجب شده است که الگوی مردم سالاری دینی، بازار دموکراسی غربی را در کشورهای اسلامی از رونق بیندازد و به همین دلیل در کشورهایی که مردم سالاری دینی حاکمیت می یابد و مردم با برگزاری انتخابات، آزادانه سرنوشت خود را رقم می زنند، غربی ها با توسل به هر ترفندی از جمله خشونت، تلاش می کنند به مقابله با آن بپردازند و ریشه مسائل امروز عراق را باید در این سیاست نظام سلطه غرب جستجو کرد.
به تعبیر مقام معظم رهبری: «هدف اصلی از قضایای اخیر در عراق، محروم کردن مردم این کشور از دستاوردهایی است که علی رغم حضور و دخالت آمریکا به دست آورده اند که مهم ترین آن نظام مردم سالاری است.»
اما تجربه ایران و اخیرا سوریه نشان داد که مردم سالاری دینی برای مقابله با توطئه های دشمن نیز با دست پر وارد صحنه می شود و اگر چه به دلیل حمایت همه جانبه غرب و عوامل دست نشانده اش در منطقه، ممکن است خنثی کردن این توطئه ها، نیازمند زمان باشد اما در نهایت و با مقاومت، پیروزی از آن ملت ها خواهد بود.
از آنجا که امروز نظام مردم سالاری دینی، به الگوی مطلوب ملت های مسلمان تبدیل شده است، غربی ها با بهره گیری از تجربه انگلیسی ها در دین سازی و طراحی پروژه هایی نظیر بهائیت و بابیت و قادیانی و امثال آن، دو مدل بدلی برای رویارویی با نظام مردم سالاری، طراحی کرده اند.
یکی مدل اسلام لیبرالی در ترکیه و دیگری مدل اسلام تحجر و خشونت برای تهاجم به سوریه، عراق، افغانستان و ... و قابل توجه آنکه در بزنگا ه ها، این دو مدل علی رغم یکصدوهشتاد درجه تفاوت، به دستور فرمانده واحد به وحدت رویکرد می رسند.
چنان که اشاره شد به کارگیری نسخه مردم سالاری دینی در سوریه، کارآمدی آن را در عرصه جنگ و مقاومت نیز اثبات کرده و نشان داده است که الگوی بسیج مردم برای دفاع از کشور، شیعه و سنی و علوی و مسیحی و همه و همه را می تواند در بر بگیرد. چنان که در اقلیت بودن شیعیان در برابر اهل سنت و قابل توجه بودن جمعیت مسیحیان نسبت به کل جمعیت، مانعی برای وحدت مردم سوریه در دفاع از نظام مردم سالاری نبود. در عراق البته پراکندگی مذهبی به نسبت سوریه کمتر است و غلبه با اکثریت شیعه و جمعیت قابل توجه اهل سنت می باشد. بنابراین با بهره گیری از تجربه موفق سوریه، علمای شیعه و اهل سنت، دولت و مردم عراق موفق خواهند شد توطئه برپایی یک جنگ مذهبی در این کشور را خنثی کنند و داغ روی کار آمدن حکومتی دست نشانده را بر دل آمریکا بنشانند.

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن