واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سردار فضلی: ماندگاری دفاع مقدس ثمره ایثار شهدای هنرمند است یزد - ایرنا - جانشین فرمانده بسیج مستضعفان گفت: ماندگاری و اثر بخشی لحظات آفتخار آفرین دفاع مقدس ثمره ایثار شهدای هنرمند است که سختی های زیادی برای این مهم به جان خریدند.

به گزارش ایرنا، سرتیپ پاسدار ˈعلی فضلیˈ سه شنبه شب در کنکره شهدای هنرمند یزد افزود: هنرمندان شهید در دفاع مقدس با تهیه فیلم، گزارش و عکس نسبت به ثبت و انتقال آن لحظات ملکوتی اقدام کردند و اگر امروز از دوران دفاع مقدس اثری بر جای مانده به خاطر هنر شهدا و جانبازان هنرمند است.
وی اظهار کرد: همین فعالیت های مهم خالصانه و انتقال آن ارزش ها و لحظات ارزشنمد معنوی باعث شده تا شاهد گرایش مردم و جوانان به دفاع مقدس باشیم.
جانشین فرمانده بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه مردم ما امروز به بهترین نحو ممکن به شهدا و هشت سال دفاع مقدس روی آورده اند، یکی از نمونه های بارز آن را کاروان راهیان نور دکر کرد.
فضلی گفت: سال گذشته افزون بر چهار میلیون و 860 هزار نفر با کاروان های راهیان نور عازم مناطق عملیاتی کشور و در کنار مزار شهدای گمنام دلی سبک کردند.
وی با قدردانی از برگزار کنندگان کنگره شهدای هنرمند یزد تاکید کرد: خروجی این کنگره ها باید مروت، اخوت، اخلاق اسلامی و برادری باشد.
فضلی یادآور شد: رزمندگان سپاه اسلام با همین روحیه بر دشمنان پیروز شدند و لذا باید اهداف و ارزش های دفاع مقدس زنده بماند.
این رزمنده دوران دفامقدس با ذکر خاطرات مختلف به نقش رزمندگان و بسیجیان استان یزد در طول دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره و یاد و خاطره شهید محراب وشهدای تیپ 18 الغدیر را گرامی داشت.
جانشین فرمانده بسیج مستضعفان گفت: کسانی چون شهید منتظر قائم قبل از دفاع مقدس و سرداران شهید تیپ 18 الغدیر در دفاع مقدس ادای دین و وظیفه کردند بطوری که تا ابد تاریخ در مورد یزدی ها داوری خواهد کرد.
فضلی اضافه کرد: در کشور ما 16هزار و 400 شهید در مواجهه و مقابله با منافقان و عوامل ضد انقلاب تقدیم انقلاب اسلامی شده است.
وی همچنین به اهمیت بینش و بصیرت در مقابله با توطئه های مختلف دشمنان انقلاب اسلامی و اذناب آنان اشاره کرد.
استان یزد چهار هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که 97 شهید آن جزو هنرمندان هستد. ک2
7536/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]