تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870604623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها با خیابان سازی نمی توان مشکل ترافیک خودرویی را برطرف کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

شهدار منطقه شش شیراز: تنها با خیابان سازی نمی توان مشکل ترافیک خودرویی را برطرف کرد شیراز- ایرنا- شهردار منطقه شش شیراز با اشاره به تلاش های صورت گرفته پیرامون کاهش ترافیک و آلودگی خودرویی در این منطقه ، گفت : تنها با خیابان سازی نمی توان مشکل ترافیک را برطرف کرد.


اسماعیل صالحی سه شنبه در آیین آغاز عملیات ساماندهی و بهسازی پیاده روهای منطقه شش افزود: با مناسب سازی پیاده روها و زیباسازی منظر شهری و فراهم اوردن زمینه های تشویق و ترغیب شهروندان به پیاده روی در واقع می توان به کاهش تردد خودرویی و حجم ترافیکی کمک موثری کرد.
شهردار منطقه شش اظهار داشت : عملیات ساماندهی و بهسازی پیاده روهای سطح این منطقه برای تردد آسان شهروندان از جمله جانبازان ، معلولان ، سالمندان ، کودکان از امروز آغاز شده است.
صالحی با اشاره به اینکه پروژه های حمل و نقلی زیادی در منطقه انجام شده و یا در حال اجراست،بر شناسایی جایگاه شهروندی و تشویق مردم به پیاده روی و در پی آن بسترسازی مناسب تأکید کرد.
صالحی هدف از بهسازی پیاده روهای سطح منطقه شش را زیباسازی منظر شهری ، مناسب سازی بستر تردد عابرین پیاده،، افزایش ضریب ایمنی ، تردد آسان و ترغیب هر چه بیشتر شهروندان به امر پیاده روی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در اجرای برنامه بهسازی و زیباسازی پیاده روهای سطح منطقه شش که از سال گذشته در حال اجرا بوده است و در سالجاری نیز در دستور کار قرار گرفته است گفت: با گزینش پیمانکار و در حال حاضر با توجه به اهمیت بلوار میرزای شیرازی این عملیات در محور شمالی این بلوار در حال اجرا است.
وی خاطرنشان کرد : یکی از نکات مهم در بهسازی معابر رعایت استانداردهای فنی در جهت سهولت تردد معلولان و سالمندان است که اولویت اول این پروژه عمرانی است.
شهردار منطقه شش گفت : در این طرح مبلمان شهری از جلمه تأمین روشنایی مناسب ، بهسازی باغچه ها در طول مسیر، نصب استند سنگی(موانع تردد موتور سیکلت و دوچرخه ها ،پارک و بوستانها) و نصب صندلی هایی برای استفاده عابرین از عملیات های تکمیلی این طرح می باشد.
وی ادامه داد : پروژه مطرح شده با رعایت مؤلفه های کیفی به سرعت اجرا می شود و به زودی مورد استفاده ی شهروندان قرار خواهد گرفت.
صالحی با اشاره به این که ارتقا سطح کیفی ساختارهای شهری و رضایت شهروندان از اهداف کلان این پروژه است خاطرنشان کرد : محیط زندگی در شیراز باید درخور و شایسته ی ساکنین شهر باشد.
وی در خاتمه گفت : در این راستا بهسازی پیاده روهای سطح منطقه در دستور کار قرار داشته و بنا به اولویت بندی انجام شده مرحله به مرحله به اجرا درخواهد آمد.ک/2
667

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن