واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شهروندان تخلفات را به سامانه 1490 گزارش دهند
در دستورالعمل امسال نظارت بر عرضه مواد غذايي در ماه رمضان پيشبيني شده كه بيشترين نظارتها از سوي ۵ هزار بازرس در ساعتهاي غيراداري و از ساعت 14 به بعد انجام ميشود.
در دستورالعمل امسال نظارت بر عرضه مواد غذايي در ماه رمضان پيشبيني شده كه بيشترين نظارتها از سوي ۵ هزار بازرس در ساعتهاي غيراداري و از ساعت 14 به بعد انجام ميشود.
رئيس اداره نظارت بر اماكن عمومي وزارت بهداشت در رابطه با دستورالعمل نظارتي بر عرضه مواد غذايي و آشاميدني در ماه رمضان گفت: دستورالعمل نظارت بر عرضه مواد غذايي در اماكني كه مجوز آن را دارند به زودي ابلاغ ميشود و اين دستورالعمل در راستاي ايمني مواد غذايي تأمين شده است.
سيدرضا غلامي با اشاره به اينكه در دستورالعمل جديد وزارت بهداشت تشديد نظارتها در دستور كار قرار گرفته گفت: سعي ميشود كه پوشش نظارتي را كاملتر از گذشته كنيم و براي رفع آن از سال 86 سامانه مردمي 09678 را راهاندازي كردهايم كه اكنون به 1490 تغيير كرده است.
رئيس اداره نظارت بر اماكن عمومي وزارت بهداشت گفت: بنابراين مردم چنانچه با موارد غيربهداشتي مواجه شدند ميتوانند به اين سامانه اطلاع دهند و در واقع ما گزارش دقيقي مبني بر اين آش و حليم در دامداريها و گاوداريها بدون رعايت بهداشت توليد ميشود، نداريم. وي تصريح كرد: حليم و آش در مراكزي كه مجوز قانوني صنفي براي فروش دارند، مجاز بوده و در مراكز ديگر كه حق فروش ندارند، صنف و بازرس مربوط بايد با آن برخورد كند.
غلامي تصريح كرد: مراكزي كه شرايط بهداشتي را ندارند، بازرسان بهداشتي وزارت بهداشت در هنگام فروش با آنها برخورد ميكنند. رئيس اداره نظارت بر اماكن عمومي وزارت بهداشت در پاسخ به اينكه عرضه خوراكيهاي غيرمجاز در ساعات غيراداري انجام ميشود كه بازرسان حضور ندارند، گفت: در دستورالعمل امسال پيشبيني شده كه بيشترين نظارت در ساعتهاي غيراداري و از ساعت 14 به بعد انجام شود.
غلامي با تأكيد بر اينكه در اين ماه تشديد فعاليتهاي بازرسي را خواهيم داشت، گفت: از اهدافي كه دنبال ميشود، حضور بازرسان بهداشتي در غير ساعات اداري است؛ البته شايد در تمام كشور انجام شدني نباشد به همين دليل اعلام آمادگي ميكنيم تا تمام اتحاديههاي مربوط با ما همكاري كنند. وي گفت: حدود 5 هزار بازرس بهداشتي در ماه رمضان بر مراكز عرضه مواد غذايي نظارت خواهند داشت و نسبت به سال گذشته افزايشي را نداشتهايم.
غلامي به مردم توصيه كرد: در ماه رمضان مواد غذايي خود را از محل و مراكزي تهيه كنند كه مجوز قانوني از واحدهاي صنفي دارند و آش و حليم خود را از مراكز و آشپزخانههايي تهيه كنند كه در طول سال مجوز داشته و فعال بودهاند.
وي تصريح كرد: مردم شيريني و زولبيا و باميه خود را از شيرينيفروشيهايي كه سالانه مجوز دارند، تهيه كنند و به هيچ عنوان از دستفروشهاي خياباني آن را خريداري نكنند. رئيس اداره نظارت بر اماكن عمومي وزارت بهداشت افزود: چنانچه آش و حليم و ديگر غذاهاي داغ در ظروف يكبار مصرف عرضه شد، مردم بايد به متصدي اين مراكز اعلام كنند كه اين غذاها را در ظرفهاي بهداشتي بفروشند. وي گفت: طبق دستور قضايي كه شامل جريمه و برخورد است با مراكز غيرمجاز عرضهكننده مواد غذايي برخورد ميشود.
-----------------------------------------
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: 02 تير 1393 - 22:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]