تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870286025




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس سازمان هواشناسی: مقوله هواشناسی وارد زندگی مردم شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس سازمان هواشناسی: مقوله هواشناسی وارد زندگی مردم شده است اردبیل – ایرنا – رییس سازمان هواشناسی با اشاره به دگرگونی نگرش ها به این سازمان گفت:اکنون هواشناسی وارد زندگی روزانه مردم شده و بسیاری از مدیران اجرایی بخش های مختلف کشور نیز در انجام وظایف محوله به اهمیت بهره گیری از این علم و استفاده از محصول های گوناگونی که از سوی سازمان هواشناسی تولید می شوند پی برده اند.


به گزارش خبرنگار ایرنا ؛ داود پرهیزکار روز دوشنبه در مراسم معارفه مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با بیان اینکه دیدگاه مردم و سایر کاربران در یک دهه اخیر نسبت به موضوع هواشناسی در کشور روند مثبت داشته است اضافه کرد: این درحالیست که تا یک دهه قبل؛ هواشناسی در ایران از موضوع های حاشیه ای به شمار می آمد و نگرش ها به این علم مهم در حد استفاده از آن در موضوع های مطالب فکاهی تنزل یافته بود.
وی ادامه داد: اقدام های انجام شده از سوی سازمان هواشناسی در زمینه فرهنگ سازی ، ارایه آموزش های لازم و جلب توجه مردم و مدیران به تاثیرهای هواشناسی در جوانب گوناگون فعالیت های زندگی فردی و اجتماعی از علل مهم مثبت شدن نگرش ها به هواشناسی در جامعه است.
رییس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: دگرگونی نگرش ها به این سازمان انتظارهای کاربران را افزایش داده و این موضوع وظایف فعالان و زحمتکشان در این عرصه را دوچندان کرده است.
وی گفت: در زمینه حوادث جوی با دو بخش پیش بینی و صدور پیش آگاهی و نیز واکنش سریع سر و کار داریم که بخش اول از وظایف سازمان هواشناسی است.
پرهیزکار با اشاره به اینکه ظرفیت سازی در جامعه به ویژه در میان ارگان های ذی ربط از برنامه های اساسی سازمان هواشناسی در چند سال اخیر است افزود: برای کاهش تلفات و خسارات ناشی از حوادث جوی فقط صدور پیش آگاهی از سوی سازمان هواشناسی کافی نیست بلکه باید مدیران ارگان های ذیربط به محض آگاهی از در پیش بودن این حوادث اقدام های لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: سازمان هواشناسی به منظور کاهش اثرهای مخرب اینگونه حوادث؛ خارج از وظایف محوله خود کتابچه های راهنمایی را برای آشنایی مدیران و دست اندرکاران مرتبط با حوادث طبیعی و جوی چاپ و در اختیار آنها قرار داده است.
او گفت: هواشناسی همچنین باتوجه به کمبود امکانات و نیروهای امدادی در کشور ؛ قبل از وقوع حوادث جوی ، به مسوولان ارگان های ذیربط اطلاع می دهد که بیشترین اثرهای آن در کدام نقطه از استان روی می دهد تا نیروها و تجهیزات بیشتری به آن منطقه اعزام کنند.
وی با اشاره به اینکه مجموعه کارکنان و کارشناسان هواشناسی نیز باید متناسب با افزایش انتظارها از این سازمان شیوه تفکر خودشان را تغییر دهند اضافه کرد: دیگر دوره آن که بگوییم پیش بینی کرده و آن را به ارگانها و اداره های ذیربط نمابر کردیم گذشته است بلکه باید ضمن شناسایی نیازهای کاربران از رسیدن محصول هایمان به دستشان یقین حاصل کنیم.
رییس سازمان هواشناسی ایران با اعلام اینکه از 42 نوع حادثه طبیعی در دنیا 30 نوع آن در ایران اتفاق می افتد و 90 درصد آنها ریشه هواشناختی دارند یادآوری نمود: امکان جلوگیری از وقوع حوادث جوی وجود ندارد و مناسب ترین راه، ایجاد سازگاری با چنین حوادثی می باشد.
وی شیوه مواجهه مردم با حوادث جوی و طبیعی را عامل مهمی در کاهش تلفات و خسارات دانست و یادآوری کرد: از پیش بینی و یا عدم پیش بینی به موقع توفان اخیر تهران که بگذریم نحوه واکنش مردم با مشاهده این پدیده جوی دارای اهمیت است.
وی اظهار کرد: درحالی که منطق ایجاب می کند هنگام وقوع توفان از قرار گرفتن در فضاهای باز خودداری شود یکی از تلفات توفان تهران مربوط به فردی بوده است که با رفتن به پشت بام ، قصد داشته از این پدیده عکس و فیلم تهیه کند.
وی با اشاره به سیل استان گلستان در سال 1380 ادامه داد: سازمان هواشناسی در آن هنگام هشدارهای لازم را در اختیار ارگانهای ذیربط قرار داد ولی با تاسف مورد توجه جدی قرار نگرفت و به همین علت شاهد کشته و مفقود شدن 400 نفر و خسارات فراوان در اثر آن حادثه بودیم.
وی ادامه داد: در سال بعد ؛ هشدار وقوع سیل درست در همان نقطه از سوی هواشناسی داده شد که این بار مسوولان ذی ربط توجه کردند و به غیر از اتوبوسی که بدون توجه به هشدار پلیس راه در مسیر حرکت کرد و تمام 40 سرنشین آن کشته شدند تلفات دیگری به بار نیامد.
وی هجوم سرمای شدید در روزهای آغازین سال به شمال شرق ایران را نمونه دیگری دانست و گفت: باتوجه به قرار داشتن در عید نوروز و حجم زیاد سفر به مشهد مقدس علاوه بر صدور پیش آگاهی های لازم در این زمینه با استانداری خراسان رضوی تماس گرفته شد.
او گفت: با وجود اقدام ارگان های ذیربط در جلوگیری از تردد در جاده های منطقه ، 17 هزار دستگاه خودرو که رانندگان آنها به هشدارهای مسوولان توجهی نکرده بودند در مسیر مشهد تربت جام گرفتار کولاک برف و سرمای شدید شدند.
وی در عین حال تاکید کرد: اهمیت یافتن توجه به هواشناسی در سال های اخیر تاثیرهای مثبت زیادی در زمینه کاهش خسارات و تلفات در کشورمان داشته به گونه ای که تعداد تلفات انسانی در اکثر سال ها از تعداد انگشتان یک دست کمتر است.
وی ابراز امیدواری کرد که با ظرفیت سازی ها و فرهنگ سازی های انجام شده روز به روز شاهد افزایش آگاهی های عمومی در زمینه هواشناسی ؛ حوادث طبیعی و جوی و تاثیرهای مثبت آن در زندگی مردم و کاهش تلفات و خسارات ناشی از آنها باشیم.
در پایان این مراسم از زحمات بهمن کمانگر مدیرکل قبلی اداره کل هواشناسی استان اردبیل تقدیر و علی دولتی مهر بعنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
592/593/245

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن